Categorii
Blog Sănătate și wellbeing

Grup nou pentru slăbit, din 24 aprilie

Dragile mele doamne, după o pauză pe blog, am revenit iarăși cu vești pentru voi. După Paști, pe 24 aprilie, încep să lucrez cu un Grup nou pentru slăbit. Este al 3-lea în acest format și aș vrea să vă arăt și vouă feedback de la femei care au parcurs acest proces de 3 luni. Da, 12 săptămâni durează lucrul în grup cu mine, pentru ca voi să vă însușiți informațiile de bază despre mâncat sănătos, pe care să aveți și timp suficient să le aplicați în viața de zi cu zi, în timp real, alături de grup.

grup slăbit

grup slăbit

grup slăbit

grup slăbit

grup slăbit

Cum vă puteți înscrie

Așadar, dragilor, am deschis deja înscrierile pentru Grupul cu nr. 3. Aveți AICI, pentru înscriere:

 • link 1 – pentru cele care vreți să plăți lunar;
 • link 2 – pentru cele care vreți să vă faceți un cadou de Paști, cu plata în avans și cu reducere de la mine de 150 lei pentru acest lucru.
Ce vom face împreună?

Învățăm slăbitul sănătos, în timp ce practicăm.

Pentru cine e grupul
 • femei de orice vârstă;
 • femei hotărâte să înceapă acum, să nu mai amâne;
 • femei sănătoase, care vor să învețe în timp ce practică cum se mănâncă sănătos, într-un mod care să le ajute să slăbească și să se mențină.
Cum se desfășoară
 • online: whatsapp + zoom (o dată pe lună, deci vor fi 3 zoom-uri seara);
 • comunicare zilnică;
 • 12 săptămâni de practică a mâncatului sănătos, alături de mine și de femeile din grup, în timp ce primițide la mine și informații științifice de actualitate;
 • primiți ghidaj, susținere de la femeile din grup și de la mine, găsiți mai ușor motivația;
 • lucrăm pe 3 niveluri: obiceiuri, mindset, corp;
 • veți începe cu începutul, în pași simpli, nu lucrați la toate obiceiurile deodată;
 • nu vă impun eu planul alimentar, dar vă ajut să vă faceți singure planul, îl ajustăm împreună;
 • fiecare femeie își angajamentul că orice se petrece în viața ei în aceste 3 luni, rămâne conectată la grup și la scopul ei și nu îl abandonează.
De ce aveți nevoie:

– spațiu mental pentru implicarea în acest proiect;
– sa ieșiți din procrastinare;
– să vă implicați, doar asa veți învăța;
– sa vă luați angajamentul că rămâneți 3 luni cu mintea, corpul si sufletul în proiect, chiar dacă nu 100%.

Nu uitați: mâncăm și slăbim! Acesta nu este un program de diete și planuri alimentare restrictive. Slăbitul va fi consecință a adoptării unor obiceiuri sănătoase, pe care să fiți capabile să le susțineți pe termen lung.

O altă veste bună – opțiune suplimentară pentru voi

Cine se înscrie în acest grup de slăbit și vrea, în același timp, să parcurgă și cursul ”Mâncatul emoțional – de ce mănânci și cum să te oprești”, o poate face la un preț special, cu 200 lei reducere. Acest curs începe pe 8 mai și durează 6 săptămâni. Are 7 module, deci ne vedem pe zoom de 7 ori și, între module, primiți materiale de lucru și de studiu individual, meditații ghidate și alte resurse. Este un curs minunat care o să vă facă să înțelegeți psihologia mâncatului și care vă va ajuta să vă împrieteniți cu emoțiile și corpul vostru.

Nu vă temeți că vă aglomerați, pentru că veți începe cursul despre mâncat emoțional din săptămâna 3 de lucru în grup, până în săptămâna 10. NU se vor suprapune întâlnirile.

De asemenea, NU este obligatoriu să accesați și acest curs, vă puteți înscrie doar pentru lucrul în acest grup de slăbit. Dar dacă o faceți, veți căpăta o înțelegere suplimentară și mai aprofundată a mâncatului.

Pentru orice vreți să mă întrebați, nu ezitați, scrieți-mi la adresa contact@florinabadea.ro!

Încă o dată: aici nu încercăm diete, ci începem sau continuăm să lucrăm cu noi înșine. Începem schimbarea din interior către exterior.

Vă îmbrățișez și aștept să vă văd numele pe lista de înscrise!

2 răspunsuri la “Grup nou pentru slăbit, din 24 aprilie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.