Categorii
Blog Travel, Sports & Fun

Am descoperit comorile contelui Transilvaniei (galerie foto)

Ca să vedeți că mai fac și altceva decât să vă povestesc despre cât de bine ne simțim atunci când ne hrănim bine sau despre copii, am făcut o galerie foto foarte drăguță și amuzantă de la un eveniment din săptămâna ce tocmai s-a încheiat. Prietenii de la Romanian Art&Craft, parteneri în proiecte ale blogului de viață sănătoasă, au organizat un eveniment creativ, ca să lanseze noi produse din colecțiile Vlădut’s Story, Transylvania și Bloody Famous. Vă arăt imediat despre ce este vorba: Mascota Vlăduț, tricouri Vlăduț pentru copii, ciocolata Bloody Famous (diverse sortimente). Ce legătură au ele cu atmosfera dark din camerele misterioase de la Locked-in Escape Room, unde am făcut echipă cu încă 4 bloggeri ca să găsim cheia pentru a evada? Păi contele Dracula, castelul Bran și mai toată Transilvania se pare că sunt elemente cum se zice ”emblematice” pentru România. Iar Art&Craft e un brand românesc care promovează România turiștilor străini și care se găsește pe aeroporturile din România. Dar să nu mă mai lungesc cu vorba și să vă arăt imagini de la eveniment. Pentru mine a fost o experiență inedită, nu am mai fost niciodată într-o escape room. Ah, și m-am bucurat tare mult să îi cunosc ”flesh and blood”, că veni vorba, pe Simona și pe Alex, bloggeri de travel la lipa-lipa.ro. 🙂


Eu sunt mega fericită când primesc agende, pixuri și căni. Nu mi-a trecut boala asta de 30 de ani încoace, ma bat pe pixuri și creioane colorate cu fie-mea cea Blondă. După care mă supăr și îi reproșez că are prea multe. 🙂 Hm, oare cu cine seamănă?? Ciocolata a ajuns la o prietenă dragă, ca să o îndrăgostesc și pe ea de brand. 🙂 Iar cu prunele în ciocolată mă mai gândesc ce fac. 🙂
Eh, cam astfel de bucurii mai am din când în când. Momente în care mai ies seara, când fac câte o excepție. La mine, seara e pentru familie. Dar când mai apar ocazii de nerefuzat de la parteneri care cred în ce fac, sparg ușa și mai las nițel familia să se bucure de program artistic seara și fără mine.
Daca doriti sa fiti la curent cu noutatile de pe blogul de viata sanatoasa, puteti da LIKE paginii de Facebook sau va puteti abona la Newsletter!
Sursa foto: arhiva personală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.