Categorii
Blog Sănătate și wellbeing

Am lansat shop-ul Wellness Fairy pentru voi!

Dragile mele, vă anunț cu bucurie că am lansat shop-ul Wellness Fairy pe blog! Ceea ce înseamnă că, de acum încolo, mare parte dintre programele pe care le-am conceput pentru voi vor fi aici, cu toate detaliile. Acum el arată așa: https://www.florinabadea.ro/inscriere-online/. Vara aceasta îl voi completa cu celelalte programe care se coc în acest moment. Abia aștept să le scot din cuptor pentru voi! 🙂

Așadar, în shopul Wellness Fairy se în prezent următoarele programe:

Pentru că s-a bucurat de un feedback excelent la primele 2 ediții, programul rămâne disponibil toată vara în shop. E un program de nutriție&wellness dedicat doamnelor, cu durata de 7 zile + pregătire de 3 zile înainte. De asemenea, la final, veți primi și recomandări pentru ce puteți face post Detox. E-book-ul pe care îl primiți în program are toate informațiile de care aveți nevoie. Primiți în plus și asistența mea, online, dacă și când aveți nevoie. Programul nu implică sesiuni de grup și nici webinarii. E conceput în așa fel încât să poată fi urmat în confortul propriei case, cu focus pe propria persoană, fără să încurajeze comparațiile cu celelalte participante ori motivarea prin competiție.

Nu este un program 100% vegetarian, atenție!

Și încă ceva important pentru voi: achiziționați programul atunci când știți că aveți disponibilitate pentru el și îl puteți ține! Structura lui e așa: 3 zile de pregătire+7 zile de urmat. Datele sunt fixe, de la momentul la care ați plătit.

Este un program cu durata de 1 lună, conceput special pentru comunitatea de membri BuzzStore (intrați să vedeți ce proiecte faine au, poate vreți să vă înscrieți). E darul meu pe care îl fac buzzerilor care au primit ediția de vară Buzz Box branduri românești. Am acordat 70% discount în acest proiect, ca cei care vor să învețe să mănânce sănătos și să slăbească în mod natural, să o poată face cu toate instrumentele la îndemână. E-book-ul pe care l-am conceput special pentru acest proiect cuprinde 2 planuri alimentare pentru 1 lună, ghid de substitute, reguli generale de urmat și rețetele delicioase. Mai mult, în iulie voi organiza și un webinar special pentru cine intră în progream.

Este același program, adaptat pentru domni. Îl pot achiziționa buzz-erii pentru ei, pentru soți/prieteni/iubiți sau tați, fiecare cum dorește și cum are nevoie.

Valabilitatea acestor 2 programe este până la 15 august.

Programul Easy Go va fi disponibil zilele acestea și pentru voi,  nu doar pentru Buzzeri. E cel mai simplu și ușor program pe care îl puteți urma și cu ajutorul căruia să vedeți cum se schimbă relația voastră cu mâncarea, iar slăbitul apare în mod natural.

De ce e mai ușor să lucrăm prin shop-ul Wellness Fairy? Ca să scăpăm, de ambele părți, de partea logistică. În felul acesta tot ce e legat de factură, contract, plăți și alte confirmări, e mai ușor de realizat din platformă. Iar materialele vin instant la voi, nu mai depind de mine să vi le trimit la anumite ore, în funcție cum începeți fiecare programul sau cum puteți plăti. A fost o muncă titanică pentru mine, partea de set up nu e ușoară pentru un om de comunicare. 🙂 Ca să știți și voi din culise.

Și acum vă v-am prezentat proiectul la care am lucrat în ultimele 2 săptămâni, abia aștept să îmi spuneți așa:

  • Ce program vă doriți să concep pentru voi, de care simțiți că aveți nevoie?
  • Cum vi se pare shop-ul, ce credeți că ar trebui să îi adaug?
  • Vreți să vă înscrieți în Detox 7 zile?
  • Vă doriți să urmați programul Easy Go de 1 lună? Ca să îl afișez și pentru voi, nu doar pentru Buzzeri. 🙂

Aștept vești de la voi și mă bucur că ne-am regăsit după 2 săptămâni de absență a mea de pe blog. Absență motivată, după cum se vede, firește. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.