Categorii
Blog Food and nutrition Parenting Sănătate și wellbeing

Aniversăm 3 ani de florinabadea.ro – blog de viață sănătoasă

Dragi prieteni, aș vrea să trăiesc împreună cu voi o mare bucurie: blogul meu face curând 3 ani și, în același timp cu el, devin și eu pe zi ce trece creator de conținut, așa cum părinții nu se nasc părinți, ci devin pe măsură ce le cresc copiii! Prin urmare, de acum până la final de iunie am pus la cale o întreagă campanie cu aromă aniversară. Va fi despre voi, despre noi, despre comunitate, despre proiecte, prietenie, încercări și dezamăgiri, bucurii și soare, dincolo de toate. Vor fi dezvăluiri din trecut, povești din prezent și hărți cu drumuri din viitor.

Vreți să petrecem împreună 3 ani de florinabadea.ro – blog de viață sănătoasă? Cine e cu mine?

La 3 ani de florinabadea.ro le mulțumesc în primul rând

Nu mulțumesc ca la Oscar. 🙂 În prima zi în care vă vorbesc despre această aniversare specială pentru mine, gândurile mele de recunoștință se îndreaptă în 2 direcții, în primul rând. Și vreau să știți asta cu toții.

Mulțumesc soțului meu și familiei mele

Îi mulțumesc soțului meu și familiei mele în primul rând! Fără ei, azi nu aș fi putut să construiesc o viață profesională pe cont propriu și nu aș fi putut să aduc blogul la cei 3 ani pe care îi împlinește. Le mulțumesc pentru că m-au susținut încă de la primul rând și primele idei, de la primele articole stângace. Pentru că nu au luat în râs ideea blogului, ci, dimpotrivă, atunci când eu am vrut să renunț (da, au fost și astfel de momente), ei s-au opus vehement și m-au pus la locul meu, pe scaun la birou. Le mulțumesc pentru că au avut grijă de copii când eu am fost în deplasări cu proiecte în țară și afară. Pentru că nu mi-au reproșat niciodată că aloc prea mult timp pentru conceperea proiectelor speciale, promovarea lor în social media și vânzarea lor. Pentru că au fost interesați mereu de evenimentele pe care le organizez sau au venit cu idei pentru ele. Pentru că au crezut în ce fac și nu au considerat niciodată ca este o joacă! Pentru că au făcut liniște când am învățat pentru examene și certificări, pentru că le-au spus copiilor că mami lucrează pentru ea și lucrează serios, chiar dacă nu e pe statul de plată al unui angajator. Pentru că nu mi-au reproșat niciodată că, de fapt, muncesc mai mult de când atunci când eram angajată!

Vă mulțumesc vouă

Vă mulțumesc vouă, celor care citiți ceea ce scriu și care participați la evenimentele pe care le organizez. Pentru că v-ați unit într-o comunitate și că vă bucurați de ea, sub ochii mei și alături de mine. Că vă implicați cât puteți cu feedback, pe blog, pe email, pe Facebook sau față către față. Că mă încurajați mereu să merg mai departe, oricât ar fi de greu. Că niciodată nu v-ați plâns de vreo campanie publicitară, întrucât ați înțeles că nu scriu niciodată despre produse sau servicii pe care nu le folosesc și în care nu cred.

Așadar, până la final de iunie, vă invit să aniversăm împreună 3 ani de florinabadea.ro!

Rămâneți aproape, vor fi multe surprize, daruri, concursuri, lansări și provăcări!

Dacă doriți să fiți la curent cu noutățile de pe blogul de viata sănătoasă, puteti da LIKE paginii de Facebook sau vă puteți abona la Newsletter!

Sursa foto: arhiva personală, creație Imagine People

12 răspunsuri la “Aniversăm 3 ani de florinabadea.ro – blog de viață sănătoasă”

Felicitări și mult succes, dragă Florina! Ești o femeie minunată și aduci numai voie bună și optimism. Mă bucur că te-am cunoscut și că am ocazia să învăț și să mă inspir de la tine! ❤️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.