Categorii
Blog Food and nutrition

Breaking up with Sugar – programul despre pofta de dulce și zahăr

Ladies, programul cel mai scurt și la obiect pe care eu la creat pentru voi în 2020 este cel dedicat poftei de dulce și a relației cu zahărul. Este vorba de Breaking up with Sugar. Am ținut până acum 3 ediții live și zilele acestea îmbunătățesc conținutul pentru ediția a 4-a, pe care o încep online cu voi pe 15 ianuarie. Adică fix într-o săptămână încep să lucrez cu grupa de femei care au decis să se înscrie pentru această ediție.

Poate vă întrebați dacă e și pentru voi și dacă vă poate ajuta să slăbiți. Căci, nu-i așa, începutul de an ne aduce din nou în focus dorința de a scăpa acele kilograme în plus care nu ne dau pace.

Dar să vă spun o veste bună: acele kilograme care nu vă dau pace pot pleca odată cu parcurgerea programului Breaking up with Sugar. De ce? Pentru că am pus în el mixul perfect între informație de actualitate despre consumul de zahăr cu elemente importante de psihologia mâncatului. Am un capitol important despre pofte în acest program, tocmai pentru că vreau să clarificați o dată pentru totdeauna că nu putem scăpa de ele. Și că ceea ce putem face este să învățăm să le ascultăm mesajele și să acționăm cu blândețe și cu înțelegere.

Cum ajută, concret, participarea la Breaking up with Sugar

Obtineți o altă perspectivă asupra mâncării

Reduceți până la dispariție pofta de dulce

Aveți parte de o stare de spirit îmbunătăţită

Sunteți mai energice şi vă concentrați mai bine

Scădere în greutate

Pierdere în centimetri

Un ten mai luminos

Somn mult mai bun

Suficient de convingător pentru voi? Mie dacă mi-ați spune doar că mă ajută pentru somnul mai bun (esențial în procesul de slăbit) și pentru energie de durată (este și ținta mea constată), m-ați convinge și ar fi suficient. Pentru că dacă le am pe acestea 2, celelalte se vor adăuga mult mai ușor.

Întrebări și răspunsuri despre Breaking up with Sugar

Voi slăbi dacă urmez acest program?

Da, pierderea în kilograme apare ca efect al înrolării în acest program, a urmării recomandărilor şi practicării exercițiilor de coaching. Totuși, acesta nu este un program de dietă, iar misiunea sa principală este să te învețe să gestionezi pe termen lung pofta de alimente cu zahăr și să te desprinzi de consumul zilnic de ”ceva dulce”.

Cu toate acestea, nu uita că fiecare femeie este unică și rezultatele pe care le obține depind mult de ea și de cât de multă disponibilitate pentru schimbare are în momentul înscrierii. Așa că recomandarea mea e să afli dacă vrei cu adevărat să te schimbi și dacă acesta este momentul potrivit pentru tine în care să începi să faci acest lucru.

Reușesc să scap de pofta de dulciuri dacă mă înscriu în program

Acesta este scopul principal al programului, de a te învăța ce este pofta de dulce, cum și de ce apare, ce instrumente să activezi pentru gestionarea ei. Deci da, vei reuși în primul rând să reduci semnificativ (cât de mult depinde și de tine) cantitatea de dulciuri pe care o consumi. Dacă îţi propui să scapi de tot de pofta de dulce, programul îţi pune la dispoziţie instrumentele să faci şi asta. În cele din urmă, vei afla cum să menții rezultatele pe termen lung și să gestionezi în continuare ”ispitele” care vor apărea.

Trebuie să urmez planurile alimentare propuse întocmai?

Nu. Planurile trimise de mine sunt planuri generale, care să îți arate cum ai putea construi mese simple și diversificate, pentru tine și familia ta, sățioase și sănătoase, în același timp. Tu vei putea construi propriul plan alimentar, plecând de la propunerile mele și ajustând cantități ori combinații, în funcție de preferințe și disponibilitate. Vei avea tot sprijinul meu pentru a face acest lucru.

Trebuie să renunț de tot la zahăr în cadrul programului sau și pe viitor

Nimic nu trebuie. Eu îți arăt doar ce vei putea face la finalul programului, dacă urmezi pașii recomandați: poți renunța definitiv la zahăr sau îl poți reduce la minim în meniul tău, ocazional și controlat de către tine. Depinde de tine ce alegi, atât pentru perioada programului, cât și ulterior. Eu sunt gata să te susțin orice vei alege.

Relația mea cu dulciurile este una veche, pe care am încercat să o vindec inclusiv în terapie. Mă va ajuta programul?

Îți recomand să continui terapia, nu să o înlocuiești cu programul ”Breaking Up With Sugar”. Ce poate face suplimentar programul este să îți ofere informație tehnică despre pofta de dulciuri, despre cum poți să te hrănești sănătos și ce alimente te ajută în acest sens. Totuși, acesta este un program de grup, care nu îţi oferă consilierea personalizată de care ai nevoie pentru situația ta.

Pe scurt despre ce facem timp de 4 săptămâni împreună

Ne vedem pe zoom o dată pe săptămână, pentru informație și pentru conectare, întrebări și răspunsuri, împărtășire.

Primiți de la mine materiale săptămânal.

Vă ghidez și pe planurile voastre de mese, care vă ajută în demersul reducerii poftei de dulce (pentru că cele mai multe dintre voi nu se hrănesc după principii nutriționale, ci la întâmplare ori nu prea mănâncă deloc).

Grup de suport, comunicare constantă.

Tehnici de combatere a poftelor și de liniștire a mâncatului emoțional.

Vreau să mă înscriu! AICI este locul pentru înscriere.

Azi, 8 ianuarie, până la ora 24, am și discount la înscriere.

❤️Luni, pe 15 ianuarie, începem programul împreună! pentru că împreună ne e mereu mai ușor decât pe cont propriu!❤️

Știați că în România se consumă zahăr dublu față de media europeană? Well, nu e de mirare, având în vedere că noi nu știm aici că există zahăr ascuns în tot felul de alimente, pentru că…nu citim etichetele. Deci, haideți la curs să vă echipez cu informație, e un dar pe viață pe care vi-l puteți face!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.