Categorii
Blog Sănătate și wellbeing

Ce te doare cel mai tare? Votează tema ta cea mai importantă!

Draga mea prietenă, te rog să citești până la final, unde îți voi da ocazia să alegi tu temele pe care să le abordăm în lunile viitoare în comunitate. Spune-mi tu ce nevoi ai, iar eu te voi ajuta cu informații valoroase să faci pași spre o stare generală de bine sau, specific, pe ce te doare cel mai tare pe tine. Știu că de aceea te-ai abonat la newsletterele mele și de aceea îmi citești articolele imediat cum apar.

În al doilea rând, aș vrea să abordez cu tine un subiect „tabu”, aș putea spune, în ceea ce privește disponibilitatea și resursele pe care le ai, de fapt, pentru a produce o schimbare în viața ta. 

De multe ori, cititoarele mele sau unele cliente îmi spun „Florina, nu am bani pentru asta” sau „Nu îmi permit să am un stil de viață sănătos”. Și da, pot înțelege, pe de-o parte, cum banii pot juca un rol important în susținerea obiectivelor noastre, indiferent de care sunt acestea. Însă, pe de altă parte, mă uit și la multitudinea de resurse gratuite care există pe rețelele sociale sau pe google, încât mă întreb: sunt prea multe resurse sau poate nu sunt de încredere sau poate sunt informații contradictorii sau poate faptul că sunt gratuite le face sa pară că nu sunt valoroase? Sau poate sunt toate la un loc?

Tu ce spui?

Uitându-mă în perspectivă, eu am multe resurse disponibile gratuite, pe care le poți accesa oricând – pe blog, pe mail, pe Instagram, pe Facebook. A fi gratuit nu înseamnă a fi fără valoare. Așa că, lady, te invit să profiți de toate informațiile și resursele valoroase pe care le ai la dispoziție și începe, cu pași mici, dar siguri, drumul către o viață sănătoasă, energică, armonioasă! 

Dacă azi, acum și aici, nu faci nicio schimbare și nu iei nicio decizie, în 2024 vei căuta aceleași răspunsuri pe bloguri sau pe rețelele de socializare. Ce te ține azi pe loc? Sau mai bine zis – ce beneficiu ai din starea în care te afli în prezent? 

Eu, Florina Badea, Health Coach pentru femei și tehnician nutriționist, sunt aici să te ajut, să te îndrum și să îți fiu alături la fiecare milestone. Poate acum ești în vacanță sau poate ești în vacanță doar mentală, poate că nu ai chef să te gândești la lucruri serioase, însă ești conștientă că, odată cu începerea sezonului de toamnă, o vei lua de la capăt cu dietele (eu sper să scapi de acest obicei horror), cu lucrul cu sinele, cu activitățile zilnice. E posibil ca vara aceasta să ai sindromul „What the Hell?” (am explicat pe Instagram ce înseamnă, fugi și vezi pe Instagram) și, tocmai de aceea,  în septembrie îți va fi destul de greu să te mobilizezi.

Așa că hai să facem să fie o toamnă extraordinară, plină de resurse folositoare pentru tine. Despre ce îți dorești să afli mai multe? Uite mai jos o listă făcută de mine, tu nu trebuie decât să votezi:

 • ce înseamnă PMS și cum să calmezi simptomele unei menstruații abundente, neregulate, despre cauzele sau prevenția problemelor de fertilitate, despre endometrioză sau ovare polichistice;
 • echilibru hormonal la femei;
 • cum să stai cu emoțiile, rând pe rând, și cum să conții fără să te sperii;
 • lucrul cu propriul corp (practici somatice, sport, conectare la sine și la nevoile corpului);
 • perimenopauză;
 • menopauză și tot ce înseamnă ea;
 • cum să faci pace cu mâncarea și cum să alcătuiești o farfurie sănătoasă și delicioasă, din igrediente simple, însă nutritive;
 • ce înseamnă sănătatea în corp de femeie – stil de viață sănătos, gestionarea stresului, organizare mai bună, mindset  etc;
 • mâncatul emoțional;
 • intestin și hormoni;
 • detoxifierea sănătoasă;
 • sănătatea sexuală și vaginală;
 • tiroida și despre stilul de viață pe care să îl construim când avem astfel de probleme;
 • oboseala și cum să o combatem din alimentație și practici de lucru cu corpul.

Tot ce trebuie să faci tu este să-mi răspunzi la acest email ori să-mi dai un mesaj pe Insta, spunându-mi ce teme din aria mea de expertiză ai vrea să abordez în postările, reels-urile, articolele sau newsletterele mele viitoare. 

Ce simți că te-ar ajuta? Sau despre ce ai vrea să afli mai multe? 

Ce subiecte te interesează?

Spune-mi cu ce te pot ajuta! Sunt aici pentru tine! 

Te mai las cu o întrebare de final. Nu trebuie să îmi răspunzi mie, dar e musai să îți răspunzi ție cu serozitate.

Dacă azi nu schimbi nimic în stilul tău de viață, cum va arăta viața ta peste 5 ani? Cât de mulțumită vei fi de ea?

Nu uita că am lansat Wellness Fairy Factory – comunitatea pe bază de abonament în care în fiecare lună abordăm teme noi sub formă de webinarii, întâlniri online, caiete de lucru, bonusuri și surprize. În plus, există un abonament care este total gratuit, așa că te invit să alegi ce ți se potrivește și să începi, de pe acum, să-ți găsești și tu un loc în viața ta, chiar dacă pare greu și chiar dacă știu că e dificil să-ți imaginezi că poți fi chiar așa sus în clasamentul priorităților tale. 

Dă-mi un reply sau scrie-mi la [email protected] și haide să îți alegi tema prefarată sau despre care ai vrea să afli mai multe atunci când vine vorba de sănătatea ta! Abia aștept mesajul tău!

Florina Badea

Wellness Fairy

Un răspuns la “Ce te doare cel mai tare? Votează tema ta cea mai importantă!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.