Categorii
Blog Sănătate și wellbeing

Cum putem lucra împreună – alege tu din opțiunile pe care le-am creat

Bine ai venit, septembrie! Și bine ai revenit pe pagina mea, draga mea femeie, care ori te-ai abonat la un curs în trecut, ori la newsletter, ori pur și simplu ajungi aici direct pe site sau din google. Ești binevenită indiferent de calea pe care ai ajuns aici! Dacă ești aici și dacă rămâi, înseamnă că ai nevoie și că aici e locul de unde tu îți poți lua resurse ca să fii bine.

Acest materiale sintetizează toate modurile prin care te poți conecta cu mine, ca să primești aceste resurse. 

Cine sunt eu, pe scurt?

Florina Badea Wellness Fairy

De 7 ani lucrez cu femei care vor să își schimbe stilul ce viață și nu pot, nu știu de unde să înceapă, nu au găsit îndrumătorul potrivit. De 7 ani mă formez și studiez continuu, sunt în supervizări și învăț, ca să pot susține holistic femeile cu care lucrez. Nu sunt doar nutriționist și programele mele nu sunt doar despre mâncare.

Misiunea mea e să însoțesc femeile care vor să facă pace cu sine, cu propriul corp și cu mâncarea.

Sute de femei au lucrat cu mine și au avut rezultate la care nu mai sperau, pe lângă kilograme în minus. Printre rezultatele clientelor care au ales să-și schimbe stilul de viață și alegerile alimentare în urma programelor mele, se numără și: teste pozitive de sarcină, reglarea ciclului menstrual, reducerea acneei, relații mai bune cu cei din jur prin vindecarea relației cu propria persoană, reducerea PMS-ului și alte provocări ale vieții de femeie.

Acestea sunt cele 3 modalități mari prin care putem lucra împreună. 

Florina Badea Wellness Fairy

Ești interesată de 1 la 1? Să fim amândouă în comunicare constantă?

Pentru schimbări în stilul de viață, pentru a învăța să mănânci și să te simți bine, în timp ce slăbești și te bucuri de viață?

Vezi mai jos și ce alte neajunsuri ale vieții de femeie se pot ameliora dacă faci aceste schimbări. Doar să ai răbdare și să urmezi procesul. Minim 3 luni, ca să vezi rezultate și să fii sigură că le poți menține.

În toamna aceasta vreu să iau în consiliere 5 femei, nu mai mult. Vreau să ajut 5 femei cu care nu am mai lucrat, să vadă diferența și să se bucure de schimbare.

Vrei să fii și tu printre cele 5 femei?

Florina Badea Wellness Fairy

Dar pentru schimbare nu e mereu suficientă consilierea, unde eu îți spun ce e mai benefic pentru tine și ce protocol ai putea urma pentru schimbarea stilului de viață.

Coachingul este celălalt tool pe care îl folosesc, pentru ca tu să îți găsești singură răspunsuri la întrebările care te frământă.

Poate accesezi ședințe de coaching înainte de consiliere sau poate doar ședințe de coaching. Formatul meu este însă de pachet 4 sesiuni, care se efectuează consecutiv, cu frecvență săptămânală. 

Florina Badea Wellness Fairy

Dacă vrei să intri în grupuri, cel mai fain proiect de grup face to face este Retreatul Wellness Fairy – aflat la ediția a 8-a. Aceasta se ține în weekendul 22-24 septembrie, unde în acest moment mai am un singur loc.

Vrei tu singurul loc liber rămas pentru Retreatul din septembrie?

Florina Badea RetreatDacă vrei să fii parte dintr-o comunitate de femei, însă cu eforturi minime din partea ta, mai ales financiare, dar cu beneficii mari – poți accesa comunitatea de femei cu abonament lunar Wellness Fairy Factory. E o comunitate educațională, de unde puteți să învățați ongoing.

Curând anunț temele lunilor octombrie – decembrie.

Femeile înscrise cu abonament de minim 3 luni vor accesa cu reduceri mari și cursuri din shopul Wellness Fairy.

Pentru luna septembrie tema este Detoxifierea – cu bune și cu mai puțin bune și cum facem să beneficiem de o detoxifiere care să ne susțină organismul, nu să îl pună în pericol.

Wellness Fairy Factory Florina Badea

Dacă lucrezi într-o companie și dorești să le faci și colegilor tăi cunoștință cu schimbarea stilului de viață și o nutriție conștientă, hai să ne gândim la un webinar sau un workshop face to face. Ce spui?

Am fost în companii branduri mari: de la Coca Cola la Rompetrol, BCR, JTI, Deloitte, Orange, Eurolines, Uniqa, Filip&Co etc.

Vrei să vin și la tine în companie? [email protected]

Florina Badea corporate wellbeing

La final, dar nu ultimele ca importanță, sunt programele/cursurile pe care le puteți accesa direct din magazinul online de pe site (shop-ul) meu. Acestea sunt cele din imagine și le poți face tu acasă, în ritmul tău.

programe Wellness Fairy shop

La momentul scrierii acestui articol shopul nu are toate aceste programe, curând vor fi gata și vă anunț aici, pe email.

La final, pentru acelea dintre voi care nu au încă suficientă încredere sau nu au curaj sau nu sunt pregătite pentru un angajament sau nu sunt convinse, există și o variantă de început – am resurse gratuite de accesat. Din drag de voi. Să vă fie de folos!

Wellness Fairy resurse gratuite

AICI este linkul unde puteți accesa resursele gratuite. Se pot primi cu înscriere.

Uau, câte posibilități ai, nu-i așa? Uite mai jos adresa de email, scrie-mi povestea ta și haide să alegem împreună!

Fă din acest septembrie un nou început! Să fie luna în care viața ta se schimbă în bine. Nu uita: dacă nu e important pentru tine, găsești o scuză, dacă e suficient de important pentru tine, găsești o cale!

Florina Badea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.