Categorii
Blog Food and nutrition

Detox 7 zile – program online pentru voi în această vară

În această vară am un program nou pentru voi, un Detox de 7 zile. Este un program a cărei eficiență am testat-o pe mine, care la început de an eram într-un impas în ceea ce privește greutatea, somnul, oboseala și starea generală de agilitate și concentrare. Vă recunoașteți? După atâtea luni de muncit de acasă, cu cei mici pe lângă noi, cu puțină conectare la prietenii noștri, fără viață socială și fără timp să vă aplecați înspre voi…Nu a fost ușor, știu pe propria piele.

De ce avem nevoie de Detox 7 zile?

Din păcate, lumea în care trăim și ritmul pe care îl trăim zilnic nu ne ajută deloc. Suntem afectate de poluare, suntem stresate de munca contracronometru, iar mâncarea pe care o alegem e din ce în ce mai săracă în nutrienți. Tot la capitolul toxine intră și anxietatea noastră, gândurile negre, relațiile nesatisfăcătoare și lipsa mișcării, care ne tulbură echilibrul florei intestinale și echilibrul hormonal. Din păcate, toate acestea, alături de mâncarea procesată, alcoolul consumat zilnic, chiar dacă în cantități mici (răsfățul de seară), cofeina zilnică (uneori în doze prea mari), medicamentele – toți aceștia sunt factori care pun frână detoxifierii realizate natural de către organism.

Detoxul natural și cum ajutăm noi corpul

Toxinele sunt eliminate în mod obișnuit și eficient prin ficat, rinichi, plămâni, prin piele și sistemele digestiv și limfatic. Ceea ce avem nevoie să facem din când în când este această ”curățenie”, care să ofere organismului un ajutor suplimentar. Este un proces pe care îl putem urma de câteva ori pe an, pentru o perioadă scurtă. E ceea ce vom face în Detox 7 zile, ca să dăm corpului unui boost, să ne resetăm.

Nu, nu este vorba de un program cu hrană lichidă – sucuri de fructe și legume, nu vă temeți, nu v-aș propune așa ceva. E un program de 7 zile, care să ajute munca pe care corpul o face continuu pentru detoxifiere.

Detoxifierea reprezintă procesul de curățare a toxinelor din organism și stimularea funcționării normale a metabolismului. Este un proces care ajută sistemele de detoxifiere cu care este dotat organismul să contracareze efectele poluării și ale numeroaselor substanțe chimice cu potenția nociv, așa încât să arătați și să vă simțiți mai bine și mai sănătoase.

Putem urma acest proces prin hrană sănătoasă, diferite forme de mișcare, dar și prin alte terapii complementare, care să ajute corpul, mintea și sufletul să se curețe și să reintre în echilibru.

Cum știți că aveți nevoie de Detox 7 zile

 • Sunteți mereu obosite, indiferent de cât dormiți;
 • Calitatea somnului lasă de dorit;
 • Vă simțiți balonate ori constipate;
 • Kilograme în plus apărute repede;
 • Lipsa capacității de concentrare;
 • Suferiți de modificări de dispoziție, stări de anxietate sau melancolie;
 • Sunteți mereu stresate și irascibile;
 • Părul e tern și lipsit de strălucire;
 • Pielea e ternă și suferă de diferite probleme dermatologice;
 • Beți alcool în mod regulat, chiar dacă puțin, în scopul relaxării;
 • Dependență de cofeină sau alte stimulente;
 • Dependență de ciocolată sau alte dulciuri;
 • Meniul se bazează preponderent pe glucide (pizza, paste, orez, cartofi etc).

Dacă ați bifat peste jumătate din aceste simptome, aveți nevoie de o resetare a metabolismului și a hormonilor. Pentru că hormonii sunt cei care ne influențează copleșitor viața nouă, femeilor. Mediul ne-a acuzat mereu că nu avem suficientă voință să slăbim și să ne echilibrăm la nivel emoțional, când totul e despre hormoni. Ați auzit de cortizol, de insulină sau de leptină (hormonul de care depinde sațietatea), de adrenalină? Ei bine, toți aceștia sunt responsabili de felul cum ne simțim pe parcursul unei zile. Iar ceea ce vom face noi în 7 zile e de a ne reseta, pentru echilibru.

Ne vom recăpăta pacea corpului și pacea minții, în același timp.

Nu vă speriați, nu vom intra brusc în program!

Programul va avea și o pre-fază, în care să aveți timp să vă pregătiți pentru cele 7 zile. Veți avea tot suportul meu în această perioadă!

De asemenea, nu va trebui să vă luați concediu ca să urmați programul! Doar să vă pregătiți alimentele în avans și mesele, ca să le puteți lua pe toate la timp pe parcursul unei zile.

Ce primiți în programul Detox 7 zile

 • Reguli generale de urmat pentru această perioadă;
 • 1 plan alimentar pe zile, pentru toate cele 7 zile;
 • Recomandări de mișcare, dezvoltare de sine, odihnă etc;
 • Rrețete gustoase;
 • Suport online – înainte și în timpul programului.

Am conceput lucrurile în așa fel încât să fie cât mai simple pentru voi! Toate suntem ocupate, muncim, poate avem examene sau copii, nu vreau să fie o corvoadă pentru voi! Aveți promisiunea mea!

detox 7 zile

Ce obținem în urma acestui proces de detox?

 • O piele mai luminoasă și mai sănătoasă;
 • O digestie mai bună datorată unei flore intestinale echilibrate;
 • Un aspect mai bun, de la înfățișarea generală, până la piele, păr, unghii etc;
 • O stare de spirit îmbunătățită;
 • Calm interior;
 • Somn mai bun, odihnitor;
 • Energie și vitalitate, focus, claritate;
 • Pierdere în greutate;
 • Îmbunătățirea alimentației pe termen lung.

Cine nu ar trebui să urmeze un astfel de program:

 • Femeile însărcinate, care alăptează sau care se pregătesc pentru a deveni mame;
 • Copiii și persoanele peste 65 de ani;
 • Persoanele care iau medicamente de orice fel;
 • Persoanele aflate în convalescență;
 • Persoanele care suferă de diabet sau alte afecțiuni sau care urmează orice formă de dieto-terapie.

Cum vă puteți înscrie si costul

Aștept să îmi scrieți la adresa [email protected]! Vă ofer acolo toate detaliile administrative de care veți avea nevoie. Să fie cu rod!

Investitia voastra: 250 lei

De ce să lucrați cu mine

Sunt Health Coach acreditat internațional la Dr. Sears Wellness Institute, tehnician nutriționist certificat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, formator acreditat și consilier pentru dezvoltare personală, cu recunoaștere de către aceleași instituții, precum și Ambasador Food Revolution – în programul de educație alimentară desfășurat în întreaga lume de către Jamie Oliver până în 2018. Fac consultanță individuală cu femei, am lucrat cu zeci de femei de vârste diferite și cu probleme de suprapoderalitate, am aceeași greutate de peste 12 ani, am inițiat campania pentru părinți ”Copilul meu nu mănâncă!”,  sunt ambasador pentru diferite branduri pe care le folosesc, concep și organizez evenimente pentru copii și pentru adulți. Programul Food for Brain este un concept propriu, dedicat angajaților din birouri, din companii locale și multinaționale. Programul are scopul de a dezvălui rolul mâncării în performanța intelectuală a oamenilor. Proiectul ”Wellness Mama Challenge” a fost recunoscut de către comunitatea online prin nominalizarea la Webstock Awards, la categoria Best Social Causes.

Pentru toate proiectele concepute și desfășurate de mine puteți vizita secțiunea NUTRIȚIE de pe blog.

Ce spun participantele din programele FIT

”O experiență minunată” – așa aș denumi proiectul nostru 😁. Înainte să te cunosc consideram că singura mea problemă era faptul că mâncam prea multe dulciuri, când de fapt mâncam puțin, pe fugă și consumam alimente fără nutrienți. Într-un timp relativ scurt, de 4 săptămâni, m-ai învățat să îmi fac un meniu cu alimente sănătoase și gustoase, să îmi țin în frâu pofta de dulce să fiu mai organizată, am învățat să gătesc rețete gustoase și rapide, ceea ce este wow 😍 și nu doar atât, ești pentru mine că o prietenă foarte apropiată care mă poate ajuta cu un sfat și pe tot parcursul proiectului așa mi-ai dat impresia, poate de aceea nu mi s-a părut nimic greu. 😘🤗” – Daniela
”Povestea mea nu este cu nimic deosebită față de cea a multor altor persoane, care nu vor să renunțe la lupta cu kilogramele și, totuși, cedează rapid ispitelor, când e vorba de respectat diete stricte recomandate de renumiți nutriționiști.
Pe Florina am întâlnit-o într-un moment confuz și deprimant din viața mea, când, deși eram „plină” de informații, eram incapabilă să le selectez, să le structurez și să le aplic, astfel încât să urmez o direcție care să fie potrivită nevoilor mele.
Nu cred că dispun de suficiente atribute pentru a descrie complet experiența cu Florina…dar gândiți-vă că este exact opusul a ceea ce întâlnești (și respingi instinctiv) în cabinetul unor profesioniști celebri. Cea mai spectaculoasă calitate a Florinei, în opinia mea, este empatia…. sentimentul că nu parcurgi singur tot acest proces anevoios… combinat spectaculos cu o abordare structurată și pragmatică.
Experiența cu Florina a fost și evoluție și dezvoltare personală.” – Alina
”Florina oferă inspirație, varietate, empatie. Intr-un cuvânt SĂNĂTATE.
Toate acestea vin la pachet cu scăderea în greutate fara sa îți dai seama și cu un stil de viață sănătos.” – Ana-Maria
Mai multe TESTIMONIALE în acest articol. 

[email protected]! Încă mai sunt locuri în program, vă aștept să îmi scrieți!

detox 7 zile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.