Categorii
Blog Sănătate și wellbeing

Ești una dintre aceste femei?

Ladies, voi mai aveți slăbitul pe agendă în această toamnă? Poate că îl amânați de ceva vreme, până veți fi mai liniștite, că să vă ocupați de el. Sau poate că v-ați săturat de drumul ăsta pe care mergeți și mereu vă întoarceți. Sau poate nu mai credeți că veți ajunge vreodată la greutatea pe care v-o doriți și nu mai îndrăzniți să vă gândiți într-acolo. Oricum ar fi, în acest moment aveți dreptate. Știți ce cred eu? Cred că aveți nevoie de o resetare de scop.

Nu știu dacă știți, dar slăbitul nu mai este demult scopul meu ca și health coach și nutriționist. Chiar povesteam la un eveniment recent cum s-a schimbat abordarea mea de-a lungul celor 7 ani de când am început să lucrez în acest domeniu. Ceea ce nu e deloc rău, bă chiar e super interesant și e normal să fie așa. Pe măsură ce timpul a trecut și am lucrat cu și mai multe femei, cu provocări mai complexe, dar și pe măsură ce am studiat și mai multe despre corpul uman și despre echilibrul hormonal la femei, mi-am dat seama că slăbitul în sine e un scop destul de…limitat. Și că scopul meu pe care aleg să îl promovez, este mult mai mare.

Odată ce scopul practicii mele s-a schimbat și clientele care au venit către mine au venit cu scopurile lor personale în aceeași direcție: mult mai ample, legate de echilibru în corp, cu efecte la toate nivelurile, cu interes față de emoții și de mâncat emoțional.

Așa că rezultatele mele au început să fie din sfera susținere cu alimentație și stil de viață pentru:

  • proiectul bebe – pentru femei care doreau să își schimbe obiceiurile pentru a putea ajuta corpul în sarcină;
  • sindrom de ovare polichistice;
  • perimenopauză și simptomele aferente;
  • menopauză și post menopauză;
  • dezechilibre hormonale diverse, mai ales dominanță estrogenică;
  • mâncat emoțional;
  • sindrom premenstrual (PMS);
  • poftă de dulce;
  • oboseală cronică.

Sunt multe rezultate frumoase obținute de femei care au avut răbdare, de-a lungul timpului, să urmeze procesele pe care le-am propus. Ceea ce a însemnat că uneori a fost nevoie de doar 3 luni, iar alteori de la 6 luni în sus. Acolo unde erau mai multe lucruri de adresat în același timp, am stat și 2-3 ani împreună.

Vestea bună este că la 1 noiembrie mai deschid 5 locuri pentru 5 femei cu care să încep să lucrez în sesiuni de consiliere pentru nutriție și stil de viață sănătos, în format 1 la 1.

Întrebarea este: dorești să fii una dintre aceste femei? Te aștept cu email la [email protected], ca să îmi spui povestea ta.

Iar vestea a 2-a este că Grupul de slăbit și reechilibrare hormonală, în format mai extins față de primele 3 ediții, începe în ianuarie și este în pregătire deja. E pentru acele femei cărora le place să fie parte dintr-o comunitate de femei și au nevoie de suratele lor, să împărtășească, să ofere și să primească susținere.

Prin urmare, doamnelor, cele care ați decis că în toamna aceasta schimbarea este cuvântul cheie pentru voi, ce părere aveți, începem?

Va fi un demers care va lucra pe mai multe planuri, nu doar în farfurie. Lucrăm cu mintea, dar și cu corpul. Adresăm mâncatul emoțional, dar și momentul vieții în care vă aflați și ceea ce vă blochează, vă ține pe loc de la atingerea scopurilor voastre.

Lista mea este deschisă, ușa mea este deschisă. Cine mai dorește să între pe ea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.