Categorii
Blog Food and nutrition Meet Ups

Eveniment, o nouă ediție: Meniul săptămânal, cea mai bună strategie în bucătărie

La cererea voastră, organizez o nouă ediție a evenimentului ”Meniul săptămânal, cea mai bună strategie în bucătărie”, pe 23 mai, intervalul 18:00 – 20:00. Locul desfășurării: Lebbuchenhaus – librăria germană. Au fost mai multe persoane care au dorit să participe la prima ediție și nu a fost posibil, pentru că am avut locuri limitate. Sau pentru unii data aleasă nu a fost potrivită atunci. Așa că iată, s-a copt și această ediție, care va fi și mai plină de idei în bucătărie și de rețete decât prima, alături de informație de bază în ceea ce privește alimentația sănătoasă. Deh, așa e prima oară, totul e perfectibil. 🙂 Așa că aveți ocazia să vă înscrieți la eveniment până luni, 21 mai.

Ce spun participanții la prima ediție

“Noi, maine, ce mâncăm?” Întrebarea care mă obseda aproape zilnic. Am ridicat din sprâncene cand am auzit de “meniul săptămânal” de la Florina. Seminarul conceput de ea a aprins în mine nevoia de informare și de disciplină. M-am pus pe treabă și acum simt că am un antrenor personal în bucătărie 🙂 . Florina este o gazdă extrem de primitoare si dornică să răspundă avalanșei de întrebări.  – Alina
 ”Mi-a prins tare bine să particip la Meet Up-ul susținut de Florina pe tema meniului săptămânal. Au fost 2 ore de informații concentrate despre cum să ne organizăm mai bine viața nutrițională a familiei. Am ajuns la întâlnire cu ideea preconcepută că este greu și necesită mult efort și energie să organizezi un meniu săptămânal (bazat și pe eșecurile mele anterioare). Însă am aflat care erau greșelile pe care le făceam și am plecat de acolo cu un instrument foarte valoros: un șablon pentru elaborarea meniului. Bonus: am primit niște rețete super simple, rapide și mega gustoase. Să vă mai spun și că săptămâna aceasta am implementat deja primul meal plan? Ei bine, da! Am reușit! Chiar și într-o perioadă atât de încărcată cum a fost cea cu sărbătorile pascale. – Nora

Pentru că nu-mi place să gătesc, nici mâncarea nu-mi iese bună, aşa că am simțit că Mama Meet Up – Meniul săptămânal ar fi exact ce aş avea nevoie. Pentru că da, mă pot ascunde în spatele unor afirmații şi-l pot lăsa pe minunatul meu partener să se ocupe de mâncare, dar mă săturasem de veşnicele întrebări din fiecare seară: ”Şi, noi ce mâncăm?” Nu intenționam să mă apuc de gătit, dar uite că s-a produs acel declic: am prins curaj. Nu e rocket science, nu are Florina o baghetă magică, dar îți furnizează suficiente informații pe care le poți folosi imediat. Şi mai are şi harul de a aduna în jurul ei oameni faini, cu o energie fantastică! Iar eu cred mult în puterea unei comunități. Concluzia: am învățat că totul ține de organizare, că trebuie să ai curaj să încerci şi că, astfel, meniul săptămânal nu mai este motiv de ceartă conjugală. Iată câteva puncte care fac din acest workshop o investiție în bunăstarea familiei. – Mămica Bonus

”Partea legată de organizare și listele au fost foarte interesante și le voi aplica cu siguranță. După seminar, nu i-am mai dat nimic din comerț copilașului mofturos. Am făcut brioșele, rețeta simplă pe care ne-ai dat-o și a mâncat. O să fac și eu meniurile pe seri, mi-a plăcut ideea”. – Roxana

”Mi-a plăcut mult seminarul pentru că a spulberat toate miturile legate de meal planning. Și că a luat de la zero acest subiect, cu informație consistentă, după care a ajuns la concret, cu idei inedite și ușor de preparat, care sunt și versatile, adică nu le poți aplica pentru toate mesele zilei, atât pentru adulți cât și pentru copii. Mi-am dat seama că noi suntem haotici, nu avem niciun plan și nici buget alocat și că aruncăm foarte multă mâncare. Ideile de la seminarul tău optimizează și bugetul, dar și timpul și organizarea și prepararea alimentelor în avans. Florina, a fost cea mai bună investiție pe care am făcut-o în ultima vreme, aceasta în seminarul tău.” – Cristina

Eveniment: ”Meniul săptămânal – cea mai bună strategie în bucătărie” – în ce va consta

Această ediție va oferi ocazia participanților să se familiarizeze cu informație despre alimentație sănătoasă, dar și să primească instrumente de organizare în bucătărie, așa încăt să se planifice mai ușor. Dar nu numai lor, ci și altor persoane interesate, fie că sunt mame sau nu. Nu în ultimul rând, participanții vor afla idei de rețete simple, pentru preparat repede și ușor mese ale zilei, fie că e vorba de mic dejun, prânz, cină sau gustări. Față de prima ediție, seminarul va conține și câteva aplicații practice, așa încât să puteți pleca acasă cu mai multe idei pentru situații diverse în bucătărie.

De ce să te înscrii

Multe dintre voi mi-ați scris că aveți nevoie de o sesiune în care să învățați cum să vă organizați mai bine în bucătărie, ca să nu mai rămâneți descoperite și nici să nu mai aruncați mâncare. Ca să nu petreceți prea mult timp în bucătărie, dar să și gătiți sănătos. Ca să pregătiți repede rețete pentru copii nerăbdători sau pentru soți care refuză să mănânce mâncare ”de bolnavi” (a se citi mâncarea sănătoasă). M-ați întrebat cum și când gătesc și cum facem noi să evităm monotonia în bucătărie. Folosim sau nu resturi de la mâncarea de seara, pentru micul dejun?Când e mai bine să gătim și cum facem cu bazele pentru mâncăruri, ca să nu fierbem mereu supe sau să nu tocăm zarzavaturi în fiecare zi? Ce alimente e nevoie să avem mereu în casă, cu care să ne putem prepara ceva rapid, chiar și când frigiderul este gol pușcă? Ce rol are lista de cumpărături și cum se îmbunătățește?

Atenție, meniu săptămânal nu înseamnă să gătești azi pentru 7 zile! Așa ceva nu este sănătos și este contrar filosofiei de a asculta corpul și dorințele lui. Meniul săptămânal însemnă planificare pentru 7 zile! Veți afla cum, în cadrul evenimentului.

Vom găsi răspuns la toate aceste întrebări pe 23 mai, timp de 2 ore. Mai mult, voi veni cu câteva rețete pentru voi, care se prepară foarte repede.

Atenție: la eveniment vom vorbi despre planuri alimentare pentru familii care au obiectiv de a mânca sănătos și echilibrat. Nu aducem în discuție planuri alimentare de slăbit, de creștere de masă musculară sau pentru persoane care au diferite afecțiuni. Acestea necesită intervenție personalizată și nu se pot discuta într-un eveniment de grup, în 2 ore!

De ce să participați la acest eveniment, cu mine? Sunt Health Coach acreditat internațional, la Dr. Sears Wellness Institute, tehnician nutriționist certificat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, consilier pentru dezvoltare personală și formator acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației Naționale, precum și Ambasador Food Revolution – by Jamie Oliver. Dacă vreți să știți mai multe despre mine, am scris tot pe blog: https://www.florinabadea.ro/eu-și-blogul/. Abia aștept să ne cunoaștem, că să aflăm și mai multe una despre cealaltă!

Să mănânci sănătos și să pregătești mesele în avans nu înseamnă că ai nevoie de abilități de bucătar profesionist, ci doar de câteva abilități simple, care se învață ușor, precum și de câteva idei pentru a prepara feluri de mâncare. Aflați pe 23 mai care sunt acestea!

Cum se face înscrierea la evenimentul ”Meniul săptămânal, cea mai bună strategie în bucătărie”

Investiția voastră pentru acest eveniment este de 2 ore și 95 lei. Nu este inclusă consumația în acest cost, dar puteți beneficia contra cost direct de la barul librăriei, de apă, ceai sau cafea. Prețul unei ape oferită de librărie este 5 lei, iar cei al unei cafea de 8 lei.

În perioada 4-21 mai îmi puteți trimite un email pe adresa [email protected]. Locul este asigurat odată cu emiterea facturii si efectuarea plății de către fiecare persoană, în termen de maxim 2 zile de la emiterea facturii. Plata se face online, la momentul înscrierii. Nu pot accepta plata cash, la eveniment, din motive de organizare.

Important:
  1. Prin înscriere vă dați acordul pe proprie răspundere că sunteți apte din punct de vedere medical fizic și emoțional pentru a participa în acest proiect de training. Vă rog să aveți în vedere faptul că proiectul se adresează oamenilor sănătoși și nu are obiectivul de a trata vreo condiție medicală sau afecțiune! Este un proiect educațional, pentru dezvoltare personală. Eu nu sunt medic și nu ne întâlnim pentru a discuta aspecte medicale.
  2. La eveniment, nu vom găti! Voi susține o prezentare și vom vorbi pe baza ei și a întrebărilor voastre. La momentul confirmării locului, fiecare persoană înscrisă va fi rugată să menționeze așteptările legate de eveniment și subiectul cel mai important pentru ea. Vă rog să luați în considerare faptul că grupul nu este omogen și aștepările fiecărei persoane sunt foarte diferite de cele ale celorlalte. Voi face tot posibilul să răspund prin prezentarea mea nevoii de informație care apare cel mai des în mesajele voastre și să nu mă abat nici de la tema seminarului. Situațiile particulare se vor discuta în particular.

Dacă doriți să fiți la curent cu noutățile de pe blogul de viata sănătoasă, puteti da LIKE paginii de Facebook sau vă puteți abona la Newsletter!

Sursa foto: arhiva personală, creație Imagine People

3 răspunsuri la “Eveniment, o nouă ediție: Meniul săptămânal, cea mai bună strategie în bucătărie”

Doresc sa invatvsa concep un plan de nutritie adaptat fiecarui membru al familiei in functie de particularitatile si gusturile fiecaruia( am si bebe de 9 luni).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.