Categorii
Blog Mama Time Out Travel, Sports & Fun

Garderoba capsulă – 13 piese, 70 de ținute. Mama Time Out 8

Lume, lume, abia așteptam să vă spun că ediția din mai va avea loc pe 17 și că vom vorbi despre imagine, stil și modă. Cred că noi, femeile, nu avem cum să fim indiferente la acest subiect. 🙂 Mă uit la copilele mele și îmi dau seama că din fragedă pruncie manifestă bun gust și bucurii pentru hăinuțe și pantofi. Așa că am invitat-o pe Mariana Romanică, consultant de imagine, să ne lumineze pe tema hainelor puține cu care să facem magie. Adică să le rotim atât de bine între ele, încât să părem că mereu suntem îmbrăcate diferit, cu unele noi. Vis de vară, nu-i așa? Eu abia aștept!

Garderoba Capsulă – Mama Time Out, ediția a 8-a

Doamnelor și domnișoarelor, pe 17 mai, începând cu ora 17.30, sunteți invitate la Ediția a 8-a a evenimentului Mama Time Out, dedicat vouă, ca să aflăm împreună cum facem din 13 piese 70 de ținute. Adică, mai pe scurt, care e treaba cu garderoba capsulă, pentru că pun pariu că ați tot auzit de ea.

Unde? Tot acolo: la Biblioteca Metropolitană, Filiala Ion Creangă, din str. Christian Tell, nr.10.

Despre speaker

Mariana Romanică este un antreprenor milenist care pune accentul pe nevoia de unicitate și succes a fiecăruia dintre noi. Specializată în Image Consulting, Personal Shopping și Business Image & Etiquette la Fashion Uptodate Academy Milano, Mariana și-a deschis propriul Studio de Stil incă din anul 2012. De atunci, a adăugat în portofoliul personal competențe de fashion styling și estetică (make-up, coafură, estetică facială), dar și pe cele de consiliere în dezvoltarea personală, formator și personal branding. Ea oferă consultantă specializată și personalizată în ceea ce privește imaginea și stilul de marcă personală, vestimentație, performantă personală și etichetă.
Este mamă unui băietel de 4 ani și a unei fetițe de doar 4 luni, în timpul liber se dedică dezvoltării personale și își impărtăseste universul informațional prin platforma de stil și educație estetica MarianaRomanica.ro.

Pentru inspirație, pe tema de la eveniment, vă invit să intrați la ea pe blog, aici.

Altminteri, să știți că venim cu standerul de haine și facem la fața locului demonstrație peste demonstrație. Nu pleacă nimeni de acolo neinspirat, asta clar e garantat. :))

Cum vă înscrieți

Vă reamintesc, participarea la eveniment este gratuită, însă accesul se face doar pe bază de înscriere. Pentru înscriere, vă rog să completați formularul de AICI

Rugăminte: vă rog să vă înscrieți doar dacă sunteți sigure că veți putea participa la eveniment. În cazul în care se întâmplă ceva pe ultima sută de metri, anunțați-mă pe sms sau email. Aveți în vedere că orice înscriere care nu este onorată cu prezența înseamnă un loc blocat, de care s-ar putea bucura o altă mamă, în puținul ei timp liber.

Despre edițiile de până acum

Ediția 1: Despre sănătatea femeii la trecerea dintre anotimpuri

Ediția a 2-a: Remedii creative de combatere a stresului zilnic

Ediția a 3-a: Mindfulness de sărbători

Ediția a 4-a: Cum planificăm bugetul de vacanțe și călătorii

Ediția a 5-a: Cum facem trecerea de la ”nu am niciodată bani” la ”banii nu sunt o problemă pentru mine”

Ediția a 6-a: Idei despre organizarea eficientă a casei.

Ediția a 7-a: Relația de cuplu după apariția copiilor

Dacă doriți să fiți la curent cu noutățile de pe blogul de viata sănătoasă, puteti da LIKE paginii de Facebook sau vă puteți abona la Newsletter!

Sursa foto proiect: georgeionita.com și Imagine People – creație.

4 răspunsuri la “Garderoba capsulă – 13 piese, 70 de ținute. Mama Time Out 8”

Ooo, ce titlu frumos și promițător! Din păcate nu pot fi cu voi de data aceasta, dar sunt sigură că va fi o reîntâlnire frumoasă. Distracție plăcută la eveniment!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.