Categorii
Blog Sănătate și wellbeing

Ce mai faceți voi?

Dragile mele prietene, pentru că nu am mai scris demult, am pus azi mâna pe tastatură. Aș minți să spun că doar pentru voi, pentru că și mie îmi e dor de sunetul tastelor aici, în blog. 🙂 Și azi m-am trezit cu un mare chef de scris, ca pe vremuri, când am lansat blogul și trăiam emoția fiecărui articol. Am uitat să vă spun că a fost ziua blogului la 1 iunie. S-au făcut 6 ani de la acest ”copil”minunat al meu. Și tare mă bucur de el, de mine cea de acum și de cum au evoluat lucrurile. Cu toate acestea, în ultimele 3 săptămâni mi-a fost greu să pun mâna pe taste pentru blog. Nu e doar vara și dorul de vacanță, dar sunt și schimbări care au loc în viața mea profesională acum.

Vă scriu tuturor celor care continuați să mă citiți, fără ca eu să mai scriu lucruri noi de câteva săptămâni. Sunt bine, m-am luat cu vara și cu dorul de vacanță, dar și cu o schimbare pe care îmi e destul de greu să o îmbrățișez. Dacă mi-am petrecut ultimii ani ca blogger și creator de conținut pe rețele sociale și pentru alți clienți, criza din ultimul an m-a determinat să fac alt pas important. Studiam demult pentru el și lucram, e drept că poate prea timid. Dar anul covidului m-a scos din zona de confort și am început programele de grup de coaching în nutriție și wellness, în același timp cu cele individuale. Așa că anul acesta mi s-a arătat clar și am definit toate programele pe care le voi ține de acum încolo, cu soluții și suport pentru problemele voastre.

Așa că vara aceasta, cel mai mare și mai important client al meu am devenit chiar eu. 🙂 Lucrez la un site nou, care să arate mai clar cu ce mă ocup și ce nevoi nișate adresez, din zona de health coaching. Lucrez la 3 programe noi, pe care le voi lansa treptat, în această toamnă. Nu e chiar simplu, pentru că m-am așezat față în față cu mine și cu ce îmi place să fac, dar și cu solicitările pe care le primesc din partea voastră și, din păcate, nu le mai pot adresa individual, decât în mică parte. Mai mult, în această perioadă continui programul de grup cu durata de 12 luni, care se apropie de final, în septembrie. Este conținut tematic de creat, sunt webinarii săptămânale de lucrat, cu invitați medici ori susținute de mine. Și mai sunt și colaborările cu brandurile partenere, bineînțeles.

Anul acesta este și anul în care lansez primul meu Retreat, pe care îl pregătesc pentru 3-5 septembrie. Sper ca retreaturile să fie unul dintre produsele pe care să vi le pot oferi anul viitor conform unul calendar prestabilit din această toamnă. Abia aștept să vă povestesc mai mult despre conceptul de retreat creat, într-un material viitor!

Mai mult, lucrez de la început de an pe un obiectiv foarte provocator, acela de a nu mai lucra în weekenduri, cu o componentă extinsă, ca să zic așa: digital detox. Face parte din planul meu de wellbeing, la care țin mult, ca să pot să fiu nu numai funcțională pentru familia mea și pentru voi, dar și să mă pot bucura mai mult de ceea ce sunt și ceea ce fac. De aceea am și scris mai puțin pe blog, printre altele. Ideea e nu că mi-am propus să fiu leneșă (deși mi-ar plăcea și mi-am câștigat dreptul la asta), ci că am nevoie de o doză mare de liniște și relaxare în acest moment în viață. Nu e simplu pentru o persoană hiperactivă, a fost chiar înfricoșător la început. Ce fac eu când nu fac nimic? Sau cum adică să stau să ascult păsările? Dar lucrez pe partea aceasta cu multe cliente și cum ar fi ca tocmai eu, care predic relaxarea ca și componentă pe roata de wellness, să nu o integrez?

Acasă suntem bine, copiii în vacanță, mergem la înot, la sală, mai recapitulăm ceva materie pentru școală și am scos listele pentru vacanța în Grecia care se apropie, comandăm cărți. Gătim, dormim, ne uităm la filme împreună, mai trecem printr-o răceală, mai facem câte o expediție scurtă la munte, nimic spectaculos, ca orice familie.

Sper că și voi sunteți bine, m-ar bucura un mesaj prin reply la acest email. Îmi scrieți, da?

Promit ca revin mai des cu câte un articol scurt, ca să știți de mine și ce mai pregătesc.

Îmbrățișări răcoroase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.