Categorii
Blog Sănătate și wellbeing

Wellness Fairy Retreat 2021 – ultimele 2 locuri pentru voi

Dragile mele, scriu pentru prima oară pe blog despre proiectul de suflet al acestui an: Wellness Fairy Retreat. Nu pentru că nu ar fi important, ci pentru că nu a fost nevoie să îi fac promovare cu scopul de a ocupa locurile. Ce bucurie, nu-i așa? Să pot merge la început de toamnă într-un program departe de casă, alături de femei cu care am lucrat anul acesta și pe care le cunosc deja, le știu străduința și nevoile când vine vorba de stare de bine. Abia aștept, e unul dintre proiectele care mă provoacă mult și pe care îl lucrez cu toată inima și dedicarea! Și vestea bună e că mai am 2 locuri pentru 2 femei din afară, care doresc să ne conectăm și să avem ocazia de a lucra împreună. Haideți să vă spun despre ce este vorba!

Ce este Wellness Fairy Retreat 2021

Wellness Fairy Retreat e un program de grup de coaching de nutriție și wellness, creat cu scopul de a oferi un spațiu pentru fiecare participantă în care să aibă ocazia să descopere și să exerseze acei piloni ai unei vieți echilibrate, pe care să îi aducă ulterior în viața proprie, zi de zi.

Acest retreat este o pauză de la ritmul infernal al vieții și un moment în care te poți auzi pe tine, mai întâi.

Wellness Fairy Retreat este un spațiu sigur pentru fiecare dintre voi, în care să învățăm ce este cu adevărat important pentru starea noastră de bine, ca femei.

Când și unde se va desfășura programul

Programul este la prima ediție anul acesta și se va desfășura în perioada 3-5 septembrie, de vineri până duminică. Locul unde ne vom retrage departe de orașe este pensiunea Livada Bunicului, din Argeș. E un loc izolat de zgomot și agitație, într-o zonă care ne promite deconectare totală și conectare la noi înșine și cu grupul.

E ușor de ajuns din București, pe o rută care nu ne solicită foarte mult. Și, mai ales, tot complexul de case va fi al nostru. Și toate pajiștile și toată livada.  🙂 E locul perfect, pe care l-am descoperit anul trecut, când am urcat pe Vf Moldoveanu și aveam nevoie de cazare. Un loc perfect pentru liniște, relaxare, calm.

Ce primiți, dacă vă înscrieți

Dacă vă înscrieți în Wellness Fairy Retreat, veți primi:

 • 2 zile în mijlocul naturii, cu mese și cazare inclusă (doar transportul nu este inclus, dar ne vom organiza mai aproape de eveniment, așa încât să poată ajunge toată lumea la destinație);
 • hrană locală, proaspătă și gătită pe loc de mine și colegele mele;
 • pauze de masă adevărate, cu mâncat mindful (conștient), pentru a testa nivelul de sațietate și foame;
 • o agendă structurată pe activități, care să includă și timp liber;
 • activitățile din sfera: sesiuni de cooking ținute de prietenii de la Saladmaster, sesiuni de pilates și yoga, de respirație și mindfulness, drumeții și coaching de grup, relaxare în livadă;
 • orele de yoga și pilates vor fi destinate sănătății coloanei vertebrale, relaxării și echilibrării hormonale, energizării + tonifierii și se vor adapta la nivelul participantelor;
 • drumețiile locale vor spriji scopul de energizare și relaxare în același timp, întrucât zona este de o frumusețe rar întâlnită;
 • acces la 2 facilitatori cu experiență în lucrul cu grupurile: eu – care studiez de 5 ani încoace sănătatea femeii, sunt certificată internațional ca health&nutrition coach și local ca tehnician nutriționist și lucrez cu femei de toate vârstele, cu scopul de a reconstrui relația lor cu mâncarea și cu ele însele. Carmen – instructor de yoga, certificat național și internațional, colaborator la Orhideea Sports, care lucrează cu grupuri de femei și individual de 4 ani încoace. Ea este colaborator și programele mele de grup Wellness Fairy Factory și Breaking Up with Sugar, unde facem treabă foarte bună împreună;
 • goodies + surprize din partea celor 2 sponsori: Saladmaster România (sponsor principal) și Nutrivita. Va fi și o tombolă, ca să știți, iar fiecare dintre cei 2 sponsori vor pregăti bunătăți pentru noi.

Ce obțineți în urma Wellness Fairy Retreat 2021

 • o stare de calm;
 • echilibru;
 • confort digestiv;
 • un kit de practici pentru managementul stresului și relaxare, pe care să le folosiți în practica zilnică;
 • meniu sănătos pentru 2 zile cu rețetele aferente;
 • reconectare cu propriul corp și cu senzația de sațietate;
 • conectarea la o comunitate cu același scop;
 • informații valoroase despre nutriție sănătoasă și gătit sănătos;
 • 10% discount la următoarele programe Wellness Fairy.

Wellness Fairy Retreat este o călătorie dinspre exterior către interior.

Ultimate 2 locuri din program sunt pentru voi

Un complex de împrejurări recent a făcut să se elibereze 2 locuri în program, așa că le deschid pentru acelea dintre voi care doresc să ni se alăture. Dacă găsiți valoros acest program și simțiți că ar putea să vă ajute în procesul de schimbare în care vă aflați, trebuie să știți așa:

Înainte de a vă înscrie însă, vă rog să îmi dați un mesaj pe email, să mă mai întrebați legat de ce nelămuriri mai aveți voi. Aș vrea să plecăm împreună în această călătorie cu inima deschisă și pline de entuziasm!

Later edit: doar locul din camera dublă mai este liber. 

Important de știut!

 • Retreatul este doar pentru femei, vă rog nu vă aduceți soții și copiii la cazare și nici în vizită! Pentru a urma tot procesul pe care îl concepem prin agenda de activități, focusul nostru trebuie să fie acolo, fără distrageri. Considerați faptul că vom fi un grup și că orice decizie în afara agendei pe care o luați fiecare, se răsfrânge asupra celorlalte participante.
 • Vor fi și momente libere, în care să nu fiți implicate în activități, ca să puteți petrece timp cu voi înșivă, să vă notați learninguri sau să reflectați la anumite subiecte. Cu toate acestea, la activități e nevoie să participați, ca să ne atingem împreună scopul pentru care v-ați înscris.
 • Participarea în Wellness Fairy Retreat cu laptopurile nu este recomandată. Pentru o deconectare totală, e bine să ne desprindem de taskurile de birou și, mai ales, de lumina albastră. Nu va fi interzis accesul cu telefonul mobil în retreat, însă folosirea lui în timpul activităților nu este permisă.
 • În timpul programului se vor face fotografii și pe alocuri se va și filma, dacă nu doriți să fiți suprinse în imagini, vă rog să îmi spuneți la începutul programului (va fi un formular de completat).
 • Pensiunea nu are restaurant, deci meniul servit va fi cel pe care îl pregătim eu și colegele mele în bucătăria casei mari. Nu se vor servi băuturi alcoolice. Ne vom ocupa de aprovizionare cu apă, ceai și cafea, pentru toată durata evenimentului. În formularul pe care îl veți completa în luna august, vă rog să menționați restricțiile alimentare medicale pe care le aveți.
 • Având în vedere situația cu pandemia covid, va fi nevoie să avem pentru acces la locație și un test antigen, cel mai probabil ori dovada vaccinului, pentru siguranța noastră, a tuturor.
 • În pensiuni se umblă ca acasă, deci va fi nevoie să aveți papuci de interior la voi, dar și de exterior. Însă o serie de specificații din această categorie, plus alte reguli de organizare, va fi disponibilă în apropierea evenimentului, alături de agenda tuturor zilelor.
 • La check in va trebuie să vă lăsați toate datele și să semnați că ați luat la cunoștintă Regulamentul de ordine interioară conceput specific pentru acest program/eveniment.

La final, le mulțumesc celor 2 sponsori ai evenimentului, cu ajutorul cărora vom avea atât mese delicioase după rețete fabuloase și simple, in vase sigure și non toxice (Saladmaster România), dar și gustări pentru acolo și la pachet, fără gluten, fără lactoză și fără zahăr, din partea Nutrivita. Mulțumiri pentru sprijin, pentru încredere și pentru colaborarea frumoasă din ultimii ani! Faptul că sunt alături de mine la ediția pilot a acestui program mă onorează și mă bucură foarte mult. Mulțumirile mele se duc și către Pensiunea Livada Bunicului, pentru frumoasa colaborare și pentru momentele frumoase petrecute acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.