Categorii
Blog Fit Stories Food and nutrition

Fit for Autumn – programul online de nutriție pentru această toamnă

Dragile mele, am o veste bună pentru voi: toamna aceasta va lansez provocarea Fit for Autumn! De data aceasta, la cererea voastră, programul va fi online, așa că pot participa și doamne din alte orașe ale țării, pentru că ne vom conecta pe skype, atât pentru sesiunile de grup, cât și pentru cele individuale. Fit for Autumn e un program de nutriție care vă ajută să vă reintrați în formă în această toamnă, cu alimentație specifică, de sezon. Pentru doamnele abonate la newsletter, care îmi scriu imediat ce primesc acest email, am și o reducere de 10% din costul total al proiectului.

Cum se va defășura programul și ce va conține

Programul cuprinde 4 săptămâni complete de lucru. Ne vedem în sesiunile online de grup pe 13 septembrie, la o oră pe care o vom stabili de comun acord, iar sesiunea a 2-a, de închidere a programului va fi pe 11 octombrie.

Fiecare dintre participante va beneficia de o sesiune online de consultanță 1 la 1 cu mine, pentru a stabili câte 1 plan alimentar personalizat săptămânal, bazat pe nevoile și preferințele fiecăreia dintre voi = 4 planuri alimentare, pentru 4 săptămâni.

Veți primi recomandări generale despre: cumpărături inteligente, organizarea meniului săptămânal, ghid de gătit sănătos, rețete versatile etc – o trusă întreagă de instrumente care să vă ajute pe toată perioada toamnei și numai.

Veți beneficia de suportul meu continuu pe wats up.

Care pot fi beneficiile pentru voi

Vă ajută să vă reintrați în ritm cu mesele, după o vacanță în care v-ați lăsat tentate de delicii în toate locurile pe care le-ați vizitat.

Vă scapă de cele câteva kilograme acumulte peste această vară, după concedii prea generoase cu mesele.

O digestie mai bună.

Un ten mai luminos.

Gestionarea relației de dependență de zahăr.

Idei de rețete simple pentru voi și întreaga familie.

Cum vă puteți înscrie pentru a urma ”Fit for autumn” – cel mai simplu program de nutriție pentru voi

Pur și simplu scrieți-mi un email la adresa [email protected]. Spuneți-mi de ce vreți să vă înscrieți în program și ce obiectiv aveți. Vă voi spune despre pașii înscrierii și costul acestui program – investiția voastră în voi și starea voastră de bine în această toamnă.

Și, cel mai important, să fiți sigure că voi alături de voi în acest proces, pas cu pas, cu înțelegere și cu suport continuu!

Mai multe detalii despre programul Fit for Summer sunt AICI.

De ce să lucrați cu mine

Sunt Health Coach acreditat internațional la Dr. Sears Wellness Institute, tehnician nutriționist certificat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, formator acreditat de către aceleași instituții, precum și Ambasador Food Revolution – program de educație alimentară desfășurat în întreaga lume de către Jamie Oliver. Fac consultanță individuală cu femei, am lucrat cu zeci de femei de vârste diferite și cu probleme de suprapoderalitate, am aceeași greutate de peste 12 ani, am inițiat campania pentru părinți ”Copilul meu nu mănâncă!”, concep și organizez evenimente pentru copii și pentru adulți și scriu pe blogul www.florinabadea.ro, care în ultimii 2 ani a fost desemnat printre cele mai vizibile bloguri la categoria ”Stil de viață sănătos/sport”, conform Digital Report, studiu realizat de revista BIZ și Zelist Monitor. Pentru toate proiectele de nutriție în care sunt implicată puteți vizita secțiunea CONSILIERE de pe blog.

Un final de vară cât mai frumos și liniștit vă doresc!

Dacă doriți să fiți la curent cu noutățile de pe blogul de viata sănătoasă, puteti da LIKE paginii de Facebook sau vă puteți abona la Newsletter!

Sursa foto proiect: arhiva personală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.