Categorii
Blog Sănătate și wellbeing

Haideți în Tabăra de Wellness, la finalul lui septembrie!

V-ați întors din vacanța de vară? Cum a fost? 3 luni în care v-ați îngrijit doar de copii, să le fie lor bine, să vadă cât mai multe locuri și cât mai frumoase, să trăiască experiențe cât mai diverse? Sau poate ați trăit vara în oraș, ca mine! Ați muncit pe rupte și ați alergat între joburi și copiii aflați la bunici sau la școli de vară. În oricare dintre aceste scenarii, nu a fost prea ușor. Septembrie a venit cu ceva oboseală și nici vremea nu ne ajută prea mult. Timpul de acum până la Crăciun se va derula cu repeziciune și vom avea senzația că pierdem controlul. Este momentul să facem ceva și pentru noi! Haideți în Tabăra de Wellness, cu mine și încă 2 traineri, să vorbim despre motivație, despre inspirație pentru slăbit, despre menținerea greutății, să practicăm tehnici mindfulness, să facem planuri alimentare și mișcare, iar la final să devenim suport unele pentru celelalte.

Tabăra de Wellness – detalii

Tabara de Wellness este un proiect pentru voi, membrele comunității. Un proiect de 2 zile (de vineri până duminică), în care voi pleca cu femei care își doresc cu adevărat să lase schimbarea în bine să intre în viața lor. Este un program care vă va ajuta să faceți progrese în adoptarea unui stil de viață sănătos, cu rezultate pe termen lung.
Când: în weekendul 29 septembrie – 1 octombrie; check in: vineri, dupa ora 16.00, check out: duminică, în jurul prânzului.
Locația evenimentului: pensiunea La Țară, de la marginea unei păduri care ne va inspira pentru multe din activități.
Ce vom experimenta și cu ce vom pleca din cele 2 zile de tabără: 

  • seminarii de mâncat sănătos;
  • idei de mese și gustări delicioase și sănătoase, de făcut și acasă;
  • ateliere pentru descoperirea motivației de a trăi sănătos;
  • mișcare în aer liber;
  • sedinte de mindfulness;
  • kit pentru acasă;
  • apartența la un grup de suport.

Traineri: Florina Badea (eu) – Health Coach certificat internațional, Roxana Gavriloaia – dr. farmacist, Health&Pharma coach, trainer, speaker, trainer certificat Points of You și Gabriela Maalouf – trainer, speaker, expert in reprogramare neurolingvistica (NLP).
Investiție participanți: 800 lei, sumă care acoperă toate cheltuielile, mai puțin transportul. Detalii aici.
Cine ne susține
Sloop și Solaris sunt cei 2 parteneri care ne susțin până acum cu produse pe tot parcursul evenimentului și cărora le mulțumim tare!
Mindfulness – o tehnică pe care o vom experimenta în Tabără
Gabriela Maalouf, expert NLP, ne vorbește despre tehnica mindfullness, un instrument foarte bun atunci când ne așezăm la masă, dar și în viața de zi cu zi, indiferent de ceea ce facem: ”Dacă mi-ar fi spus cineva acum câțiva ani să respir sau să mă concentrez pe respirație atunci când experimentez o stare neplăcută, sau mai bine zis când vedeam roșu în fața ochilor de nervi sau supărare și bine ar fi fost să nu fie nimeni prin preajmă, i-aș fi spus să se plimbe undeva mai departe de tine, cu tot cu respirația lui (asta fiind varianta elegantă). Cam așa îmi spun și copiii mei acum când ne le sugerez respirația ca metodă de liniștire, reflecție, autocunoaștere, prezență, concentrare.
De ce suntem reticenți când auzim sau când ne sunt propuse astfel de tehnici? Pentru că, de cele mai multe ori, le-am folosit și nu ne-au fost de ajutor, ne închipuim că nu vom putea face asta sau ne dorim tare mult să scoatem starea respectivă din noi și să o răsfrângem asupra celorlalți, ca metodă de descărcare emoțională. Facem și construim toate aceste scenarii pentru că suntem chiar începători, asemenea copiilor. Astfel ne activăm ipostaza copilului și refuzăm sau respingem idea asemenea unui micuț care refuză o mâncare fără să o guste. Ce este adevăr din tot ceea ce experimentăm sau ne închipuim despre tehnicile de mindfulness? Faptul că într-adevăr nu funcționează dacă nu sunt făcute cu perseverență și transformate în obiceiuri. Dacă o să ne apucăm să respirăm conștient când suntem extrem de nervoși, așa din senin, nu ne vom putea concentra, vom capitula și concluziona că nu este eficient.
Ce vom face în tabără?
Vom exersa respirația conștientă și ne vom construi un sistem de aplicare zilnică;
Ne vom dezvolta percepția senzorială, dându-ne voie să auzim, vedem, simțim mirosuri ce pleacă de la anumite gânduri;
Vom conștientiza importanța și motivul anumitor gânduri ce apar, fără a le judeca;
Vom realiza ce ne dă putere și ce ne sabotează viața;
Ne vom împrieteni cu emoțiile, oricare ar fi ele. Le vom mulțumi că apar în noi și le vom descifra scopul pentru care apar și cum le putem folosi în beneficiul nostru;
Vom învăța cum să le mulțumim oamenilor că au făcut ca anumite emoții să se nască în noi;
Ne vom cunoaște mai bine corpurile și zonele în care apar tensiuni;
Vom face pace între rațional și emoțional.
Aducându-ne zilnic în ACUM, fiind prezenți în corpurile și mințile noastre, putem asimila și integra puterea pe care o aduce o emoție sau stare, dar ne vom găsi și forța de a face un pas înainte.”
Alte informații:
Pentru toate detaliile despre eveniment, intrați pe https://www.florinabadea.ro/tabara-de-wellness-pentru-tine/. Dacă mai aveți nevoie de alte informații și pentru înscrieri, scrieți-mi la adresa [email protected]Abia aștept să ne cunoaștem și să lucrăm împreună pentru sănătatea și starea noastră de bine!
Rămâneți alături de mine, vă voi scrie destul de mult în această perioadă! 🙂
Dacă doriți să fiți la curent cu noutățile de pe blogul de viață sănătoasă, puteți da LIKE paginii de Facebook sau vă puteți abona la Newsletter!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.