Categorii
Blog Sănătate și wellbeing

24 de întrebări și răspunsuri despre participarea în Wellness Fairy Factory

Draga mea, am pus în acest articol toate întrebările pe care le-am primit de la femei ca tine, care abia așteaptă începerea programului Wellness Fairy Factory. Am răspuns în detaliu la fiecare dintre ele, sper să îți fie de ajutor și să decizi că intri în acest program după ce citești toate cele 24 de întrebări și răspunsuri. Dacă ești la fel de entuziasmată ca și mine, haide să vezi despre ce e vorba! Dacă mai ai întrebări, te rog să îmi scrii la adresa [email protected].

Întrebările voastre și răspunsurile mele

1.Se poate înscrie oricine în Wellness Fairy Factory?

Se pot înscrie doar femei, care își vor lua angajamentul de a urma timp de 12 luni programul. Sigur ca nu va fi o problemă majoră dacă vor mai fi absențe, este inevitabil, dar este ideal să îți propui să nu fie. Ca să te poți bucura de toate beneficiile programului. Toate componentele lui sunt gândite în așa fel încât să se susțină unele pe altele.

2. Ce probleme mă ajută să rezolv faptul că mă înscriu în acest program?

La finalul programului, vei fi obținut următoarele:

 • Te vei raporta în mod realist la un obiectiv de health&wellness;
 • Vei internaliza cele mai importante obiceiuri practice pe axa body-mind-spirit;
 • Vei deveni conștientă de obstacolele emoționale și credințele limitative care te țineau pe loc și din cauza cărora nu aveai rezultatele dorite;
 • Vei ști multe despre poftele tale, dar, mai ales tehnici despre cum să le gestionezi;
 • Vei aplica mâncatul conștient;
 • Vei dispune de o tolbă de exerciții de mindfulness/respirație, pentru relaxare și gestionarea stresului;
 • Îți veți planifica și organiza singură meniul săptămânal și vei dispune de o bază de resurse de unde să te documentezi;
 • Vei întocmi singură listele de cumpărături corecte și pe baza unui buget;
 • Vei face alegeri corecte când vine vorba de mâncare, indiferent de locul și momentul unde te afli: acasă, la birou, la restaurant, de sărbători, la aniversări etc;
 • Vei exersa un pachet de rețete importante pentru meniul tău, de rotit în fiecare lună;
 • Vei internaliza o rutină sănătoasă de mișcare și somn;
 • Te vei bucura de încredere în sine;
 • Relația cu propriul corp și cu mâncarea vor fi devenit echilibrate și blânde;
 • Pierdere în greutate;
 • Reglarea tranzitului intestinal;
 • Creșterea nivelului de energie;
 • Creșterea calității somnului;
 • Echilibru emoțional;
 • Chiar dacă nu vei ști tot (cine știe??) și nu vei fi perfectă (pe bune??), vei ști unde să cauți ca să afli răspunsuri la orice nelămurire;
 • Vei fi mai organizată și mai structurată;
 • Vei rămâne cu prietene pe viață :).
3. Cât timp îmi va lua participarea la toate sesiunile din program?

Fiecare webinar va dura 1 oră, cât și sesiunea de grup coaching (poate depăși cu 15 minute maxim aceasta). Deci în total 4 ore și un pic pentru sesiunile de grup, lunar. Planul lunar și cel alimentar vor fi primite pe email și fiecare le va digera și optimiza în ritm propriu. La fel și recomandările de work put și exerciții de relaxare și respirație, care vor fi pentru uzul zilnic. Dar le veți primi pe toate pe plan și le vom discuta.

4. Pot beneficia și membrii familiei mele de ceea ce eu învăț în program?

În mod categoric, informația primită în program, sursele pe care le veți afla, rețetele primite și tot ceea ce veți exersa, toate vor fi ”cadouri” pentru familia voastră. Pentru că veți deveni mai organizate, vă veți ocupa mai ușor și mai bine de meniul familiei, care va fi mai diversificat și pentru toți mofturoșii. 🙂 Plus că veți afla tehnici de a gestiona mai bine balanța work – life, precum și stresul, ceea ce se va reflecta în bine în relația voastră cu soțul/partenerul și copiii.

5. Sunt o persoana mai introvertită și mă deschid greu către ceilalți, cum mă voi descurca cu sesiunile de grup?

Important e să fii deschisă și să ai încredere că e un spațiu sigur în care ne vom desfășura activitățile de grup și, ușor ușor, vei vedea cum te simți.

6. Cum pot plăti?

Plata se va putea face doar online, în avans, cu cardul, în shop, de la momentul la care anunț că e disponibil din punct de vedere acest lucru (zilele următoare). Aceasta modalitate e făcută să întărească angajamentul vostru pentru acest program.

Sunt 2 planuri de plată:

 • pentru 6 luni: costul este de 150 lei x 6 luni = 900 lei;
 • pentru 12 luni: costul este de 1.500 lei, în loc de 1.800 lei (150 leix12 luni), deci practic aveți 2 LUNI GRATIS.

Vă recomand ultima opțiune, căci economisiți 300 lei și, în plus, scăpați de grija plății tot anul.

7. Cum mă voi organiza, așa încât să pot beneficia de toate componentele programului?

Vei ști, la începutul fiecărei luni, în avans, agenda pentru luna respectivă, așa încât să te poți organiza în avans (trimit pe email). Nu voi pune sesiuni în weekend și nici vineri seara. Dacă vei rata un webinar, îți voi trimite, la cerere, înregistrarea.

8. Am și sesiuni 1 la 1 incluse în acest program?

Este inclusă sesiunea de discovery, de 20 de minute, la început de program. Va fi un apel video, în care vom discuta un pic despre tine și cu ce intenții intri în program. Dacă vei dori de-a lungul timpului să mai lucrăm 1 la 1, vei beneficia de preț special.

9. Acest program mă ajută să slăbesc?

Da, te va ajuta. Dar nu este un qucik fix și nu acesta este scopul lui. Scopul programului este să te învețe despre nutriție și wellness, despre mâncare și cum să te organizezi în bucătărie, despre alegeri și despre relația cu propriul corp și mâncarea,  despre psihologia mâncatului, așa încât, pas cu pas, să ajungi să te debarasezi de tot ”balastul” care te ținea blocată și să ajungi acolo unde îți dorești, independentă și asumată în alegeri. Mai ușoară la corp și mai echilibrată, din toate punctele de vedere.

10. Dacă sunt însărcinată pot urma programul?

Programul nu este dedicat femeilor însărcinate. Sarcina este o perioadă complexă din viața unei femei și provocările ei sunt particulare. De aceea, îți recomand să ni te alături după ce vine bebe în viața ta, când poți aloca un pic de timp și te-ai refăcut după naștere.

11. Când o să încep să simt efectele programului? Aș vrea să mă simt motivată și să nu mai fiu așa de obosită.

Datorită energiei grupului și a structurii programului, efectele se vor vedea din prima lună. Sigur că există componente de care te vei ocupa tu, acasă, și de care ești singura responsabilă. Dacă vei aplica informațiile aflate în webinariile de nutriție și wellness și vei exersa recomandările primite pentru acasă, efectele nu vor întârzia să apară.

12. Ce voi învăța în webinariile de nutriție și wellness?

Tot ce mi-ai complétat în formularul de aici. Dacă nu ai reușit încă, te invit să o faci, pentru că voi croi conținutul din webinarii pe baza nevoilor voastre. Vor fi componente practice multe, vom lucra pe etichete, cu produse în față sau cu meniuri din restaurante. Veți avea ocazia să puneți întrebări.

13. Cât vor dura sesiunile online – coaching, webinarii și când vor fi programate?

În jur de 60 minute. Ele se vor desfășura seara, dupa ora 19.00, în cursul săptămânii.

14. Ce se va întâmpla dacă nu voi putea participa la webinarii, din diferite motive?

Webinariile vor fi înregistrate automat în platformă (cel de yoga și cel de nutriție, fără sesiunea de coaching de grup) și vă voi furniza, la cerere, linkul.

15. Planul alimentar este complicat și dificil de urmat? Este personalizat?

Planul alimentar este general, nu este personalizat. Cuprinde opțiuni de mese, rețete și liste de cumpărături. El va diferi de la lună la lună, în funcție de anotimp și alimente de sezon. Ingredientele vor fi de la cele mai comune, până la unele mai puțin convenționale, ca să vă puteți familiariza și noi alimente.

16. Ce cuprinde planul lunar și cum intrăm în posesia lui?

Planul lunar de wellness este un instrument de organizare pe care îl lucrez eu pentru voi și cuprinde agenda acelei luni, pe care o parcurgem împreună, precum și recomandările de lucrat acasă pentru voi. Sunt acțiuni ce pot fi făcute ușor și care vă vor ajuta să internalizați, prin exersare conștientă și consistentă, noi obiceiuri sănătoase.

17. Trebuie să fiu avansat în ceea ce privește yoga ca să pot participa?

Nu. Exercițiile vor fi adaptate pentru nivelul mediu al grupului.

18. Recomandările de work-out -uri și exerciții de respirație sunt complicate?

Nu, totul este la nivel de începător către mediu.

19. Este obligatoriu să particip la ședințele de coaching de grup?

Nimic nu este obligatoriu în acest program și, în general, în lucrul cu mine. Îmi doresc ca tu să vezi utilitatea acestor sesiuni, să simți că aduc valoare în viața ta și că îți fac bine. Dar dacă se întâmplă să nu poți participa la o sesiune, nu este nicio problemă.

20. Dacă am vreo problemă sau nelămurire în timpul programului, pot să o discut cu tine, Florina?

Da, îmi poți scrie oricând, ca să clarificăm dificultățile pe care le întâmpini.

21. Ce platformă vom folosi pentru webinarii?

Vom folosi platforma Zoom, de aceea o să vă rog să vă instalați programul.

22. Cine este intructorul de yoga?

Este Carmen, care practică yoga de 12 ani și care intructor certificat internațional. Lucrează cu femei dornice de o schimbare în viața lor la nivel de corp și de conștientizare a respirației și a corpului feminin, în general.

23. Ce vom face la webinarul de gătit?

O să vă invit la mine în bucătărie și vă arat la fiecare sesiune cum pregătim rețete simple pentru întrega familie. Cel mai bine e să fiți și voi la voi în bucătărie și să facem împreună.

24. mă pot alătura programului în timpul desfășurării lui?

Din păcate, nu. Pentru alte doritoare, după ce înscrierile s-au închis, voi face o nouă grupă. Dar, cel mai probabil, nu mai devreme de noiembrie 2020.

Draga mea,

Acum că ai citit toate cele 23 de întrebări și răspunsuri, sper că ai clarificat totul. Dacă mai sunt și altele, te rog să îmi scrii la adresa [email protected].

Am scris AICI și AICI toate detaliile despre program.

Până e gata partea tehnică, așa încât să poți intra în shop și să faci achiziția, ca locul să fie rezervat, te rog să intri aici și să completezi formularul de intenție și feedbackul tău.

Nu uita, deși programul începe la final de septembrie, grupa se va închide rapid, după ce se ocupă locurile. Nu știu să îți spun cât de repede, te rog doar să fii cu ochii pe Facebook, pe pagina mea, căci anunț acolo când se deschis înscrierile. Zilele acestea, curând!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.