Categorii
Blog Food and nutrition

Wellness Fairy Factory © – ce cuprinde și cât costă înscrierea voastră

Așteptarea a luat sfârșit. A trecut o săptămână de când am anunțat programul Wellness Fairy Factory. Am primit zeci de înscrieri pe lista de intenții. Dar și sute de idei despre ce și cum și-ar dori fiecare să fie acest program. Ceea ce m-a ajutat să îl dezvolt, ca să fie cât mai aproape de nevoile și dorințele voastre. Încă mai lucrez la el, este mult conținut de livrat în progam. Dar vreau să vă anunț astăzi cele mai importante idei. Ce veți primi și cât va costa Wellness Fairy Factory, pe scurt. După care, până la final de săptămână va fi disponibil în shop, ca să vă puteți rezerva locul pentru septembrie. Vă vine să credeți sau nu, deja toamna bate la ușă. Iar planurile noastre pentru atunci au nevoie de contur.

Ce este Wellness Fairy Factory

Wellness Fairy Factory este un program unic pe piața de wellness și nutriție de la noi. Este un concept propriu, pe care l-am dezvoltat din experiența de health coach și tehnician nutriționist. În ultimii 5 ani am lucrat cu zeci de femei și am parcurs împreună procese complexe de schimbare. La finalul acestor procese, au învățat să își planifice și să își prepare mesele, au învățat ce alimente le sunt benefice și de ce, și-au schimbat total relația cu mâncarea și, mai ales, relația cu propriul corp. Au căpătat încredere în ele, au devenit mai blânde cu ele însele, au aflat de ce corpul femeii funcționează diferit de cel al bărbatului și de ce trebuie să aibă răbdare.

Wellness Fairy Factory este un program creat din experiență și pe baza tutor informațiilor dobândite la școlile urmate, atât din România, cât și din străinătate. Este un program complex, care îmbină un mix potrivit de tehnici de coaching și dezvoltare personală, cu cele de training și consultanță, pentru a vă însoți pe drumul schimbării timp de 12 luni.

Este un program intensiv, de nutriție și wellness, care vizează axa body-mind-spirit. Pentru că una dintre credințele mele este ”It is not all about food” (nu totul este despre mâncare). Da, pe un corp obosit și pe o minte copleșită, mâncarea sănătoasă nu își poate efectua pe deplin rolul ei tămăduitor.

Este un program educațional, cu multă informație despre nutriție și wellness, dar, în același timp, cu multă practică. Nu veți pleca acasă copleșite de ceea ce ați aflat, ci atât de lămurite, încât veți ști pas cu pas ce să faceți singure. Iar când veți avea nevoie de ajutor, eu voi acolo să vă susțin.

Wellness Fairy Factory este un program în urma căruia veți avea în viitor la îndemână toate instrumentele prin care să puteți deveni independente și echilibrate în alegeri și în relația cu mâncarea și propriul corp, mai ales. Dar și să echilibrați celelalte componente de care depinde starea voastră de bine (somn, mișcare, managementul stresului).

Programul va oferi conectarea la o comunitate cu același scop și aceleași valori ca cele pe care le aveți și voi: stilul de viață sănătos și alegerile conștiente când vine vorba de mâncare, mișcare și echilibru emoțional.

Este un program care dărâmă toate miturile legate de echilibru și de stil de viață sănătos și vă arată exact ce și cum să faceți așa încât să vă construiți niște rutine care să funcționeze PENTRU VOI, pe termen lung.

Vă veți bucura de tehnici specifice pentru toată axa body-mind-spirit vor fi cuprinse lunar în Planul L.E.A.N. (lifestyle, exercise, atitude, nutrition). E planul pe care îl veți primi de la mine și pe baza căruia vom lucra și exersa în luna respectivă, atât tehnici pentru a vindeca mâncatul emoțional, cât și tehnici de respirație ori posturale, dar și alte modalități practice prin care să aduceți schimbarea pe termen lung pe toată axa.

Este un program care vă oferă într-un singur loc tot ceea ce aveți nevoie pentru schimbare și noi obiceiuri, în scopul sănătății (digestive și numai) și a stării de bine.

Ca să puteți urma programul, nu trebuie să faceți niciun compromis și nicio renunțare. Veți intra în el așa cum trăiți voi acum, cu nevoile și intențiile voastre, dar și cu programul vostru solicitant. Veți fi conduse de mine, timp de 12 luni, pe care schimbării, cu atenție și dedicație pentru sănătatea voastră fizică, psihică și emoțională.

Ce nu este programul

Nu este un program medical.

Nu este o dietă.

Nu este un program de nutriție personalizată (planul alimentar primit lunar este general, cu rețete, alimente și ingrediente sănătoase, care se potrivesc persoanelor sănătoase, care nu au indicații speciale și nici nu trebuie să urmeze diete de excludere: fără gluten, fără lapte, fără ouă, vegetariene etc).

Nu este un alt program de slăbit pentru voi. De fapt, pierderea în greutate va apărea în mod natural, ca urmare a însușirii tehnicilor de mâncat conștient și a planurile alimentare diversificate pe care le aduceți în casă, de la mine.

Nu este o soluție fixă și precisă.

Cât durează

Durează 12 luni, din septembrie 2020 până în septembrie 2021. Vom petrece 1 an întreg împreună, așa încât voi să vă atingeți obiectivele de health&wellness în acest an.

Cui îi este dedicat

Programul este doar pentru femei. Desigur, ca femei, ne ocupăm de organizarea meniului pentru întreaga familie și vom atinge în program și acest aspect.

Este dedicat femeilor ocupate, cu un stil de viață activ, care vor să aibă grijă de ele, dar nu știu cum și nu se pot organiza singure.

Este pentru femeile care nu vor să piardă timpul anul următor, ci vor să îl investească într-un program care va face lumină în ceea ce privește sănătatea, starea de bine și alegerile legate de mâncare, mișcare, relații, relaxare, somn, gătit etc. Și care le va asigura independența în viitor, în acest sens.

Cui nu este dedicat

Nu este dedicat persoanelor cu probleme specifice de nutriție, care țin dieto-terapii pentru a ameliora afecțiuni sau stări medicale, care sunt însărcinate în stadii avansate sau au contraindicații pentru mișcare de orice fel.

Nu este pentru persoane care sunt în tratament medicamentos pentru diferite afecțiuni.

Nu este pentru femei care au nevoie de soluții fixe și de scurtă durată.

Nu este pentru femei care doar mai încearcă și altceva.

Ce primiți lunar

 • planul lunar de wellness cu acțiunile recomandate + instrumente de evaluare;
 • 1 plan alimentar, cu rețete și listă de cumpărături+exemple de produse și mărci;
 • 1 webinar pe o temă de nutriție (combinații alimentare, cum ne compunem farfuria de mâncare, cum citim etichetele produselor, cum ne facem singure meniul săptămânal, cum alegem alimentele și cum le preparăm ca să ne bucurăm de toți nutrienții etc)+partea practică – de analiză pe produse;
 • 2 webinarii cu instructor certificat de yoga;
 • materiale informaționale și formulare de lucru;
 • recomandare de work out pentru exersare acasă zilnic;
 • recomandare pentru exerciții de respirație, mindfulness, relaxare;
 • 1 ședință coaching de grup;
 • ședințe de coaching individual – la cerere.

Un webinar cooking demo va fi inclus în program Wellness Fairy Factory o dată la 3 luni.

Ce primiți doar pentru început

 • 1 ședință individuală discovery call (20 min), ca să ne cunoaștem;
 • în urma ședinței, veți primi o recomandare din partea mea;
 • 2 video cu mine și instructorul de yoga, cu exemple de exerciții de respirație și relaxare, pentru acasă, care pot fi lucrate imediat de fiecare dintre voi și exersate de câte ori doriți.

Primiți și bonusuri

Pentru că deveniți parte din comunitatea Wellness Fairy, veți primi și multe bonusuri. Printre ele:

 • reduceri la programele individuale de slăbit în viitor;
 • reduceri la sesiunile de coaching 1 la 1;
 • acces la mine în timpul programului, pentru nelămuriri și clarificări;
 • recomandări de cărți, rețete etc;
 • acces în grupul Wellness Fairy, care are propriul program și resurse.

Cât costă/investiția voastră

Veți primi toate cele de mai sus și veți plăti DOAR 150 lei pentru fiecare lună de program.

Planurile de plată

Plata se va putea face doar online, cu cardul, în shop, de la momentul la care anunț că e disponibil din punct de vedere acest lucru (zilele următoare):

Sunt 2 planuri de plată:

 • pentru 6 luni: costul este de 150 lei x 6 luni = 900 lei;
 • pentru 12 luni: costul este de 1.500 lei, în loc de 1.800 lei (150 leix12 luni), deci practic aveți 2 LUNI GRATIS.

Atenție: dacă grupa se va forma repede, nu va mai fi posibilă înscrierea în program! Deci principiul după care se face înscrierea este ”primul venit, primul servit”. Grupa 2 va începe cel mai probabil în noiembrie, de aceea e bine să vă grăbiți ca să prindeți un loc în prima serie a programului.

Ce veți obține după 12 luni de program Wellness Fairy Factory

 • Vă veți raporta în mod realist la un obiectiv de health&wellness;
 • Veți internaliza cele mai importante obiceiuri practice pe axa body-mind-spirit;
 • Veți deveni conștiente de obstacolele emoționale și credințele limitative care vă țineau pe loc și din cauza cărora nu aveați rezultatele dorite;
 • Veți ști multe despre poftele voastre, dar, mai ales tehnici despre cum să le gestionați;
 • Veți aplica mâncatul conștient;
 • Veți dispune de o tolbă de exerciții de mindfulness/respirație, pentru relaxare și gestionarea stresului;
 • Vă veți planifica și organiza singure meniul săptămânal și veți dispune de o bază de resurse de unde să vă documentați;
 • Veți întocmi singure listele de cumpărături corecte și pe baza unui buget;
 • Veți face alegeri conecte când vine vorba de mâncare, indiferent de locul unde vă aflați: acasă, la birou, la restaurant, de sărbători, la aniversări etc;
 • Veți exersa un pachet de rețete importante pentru meniul vostru, de rotit în fiecare lună;
 • Veți internaliza o rutină sănătoasă de mișcare și somn;
 • Vă veți bucura de încredere în sine;
 • Relația cu propriul corp și cu mâncarea vor fi devenit echilibrate și blânde;
 • Pierdere în greutate;
 • Reglarea tranzitului intestinal;
 • Creșterea nivelului de energie;
 • Creșterea calității somnului;
 • Echilibru emoțional;
 • Chiar dacă nu veți ști tot (cine știe??) și nu veți fi perfecte (pe bune??), veți ști unde să căutați ca să aflați răspunsuri la orice nelămurire;
 • Veți mai organizate și mai structurate;
 • Veți rămâne cu prietene pe viață :).

Dacă v-am cucerit cu imaginea voastră de peste 13 luni, să știți că încă mai puteți să intrați în ACEST DOCUMENT, ca să scrieți feedbackul vostru și să vă exprimați intenția de a participa în program. El nu are valoare de înscriere, dar mă ajută pe mine să ”desenez” programul în așa fel încât să vin în întâmpinarea așteptărilor voastre.

Ce urmează

Pasul următor e să vă trimit linkul pentru înscriere. Dacă mă ajută și toate astrele tehnicului, va fi gata până la final de săptămână.

Update: Aici e linkul pentru înscriere și plata în avans pentru 12 luni, cu discount. Aici e opțiunea de plata 2, pentru 6 luni doar, ca să vă fie mai ușor. Dar e fără discount în acest caz.

Voi promova programul în newsletter (vă rog să vă înscrieți la el, vedeți în side bar), dar și pe Facebook și în lista celor înscriși în documentul Google.

Abia aștept să văd cu ce grupă frumoasă mă voi conecta în următoarele 12 luni!! 🙂

Vă îmbrățișez cu drag și entuziasm!

© Florina Badea, 2020 Toate drepturile de proprietate asupra conceptului îi aparțin autorului.

Un răspuns la “Wellness Fairy Factory © – ce cuprinde și cât costă înscrierea voastră”

Am mare incredere in programul asta al tau! La cat esti de documentata si pasionata de ceea ce faci, sunt convinsa ca si rezultatete sunt cele asteptate! Cred ca m-ai convins sa ma las si eu pe mana ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.