Categorii
Blog Travel, Sports & Fun

Din isprăvile lui ianuarie

Parcă am fluierat și s-a dus ianuarie. De dorul sărbătorilor, mi-am luat beculețe și mi le-am prins….nu în păr, ci de draperia din living. În casele vecinilor, încă mai pâlpâie vesel brăduțul de crăciun. Prin birouri, oamenii muncii cască plictisiți de o lună anostă, care nu le-a adus mai nimic, decât rapoarte, planuri și ședințe. O ceață deasă ni se așează pe inimă și ne umple sufletele zgribulite de perspectiva unei alte luni cu ger și polei.

Pe vremuri, nu-mi plăcea duminica. Mi se părea cea mai simplă și liniștită zi a săptămânii. Era fără culoare și zgomot. Așa simt azi despre ianuarie și februarie, cu toate ocaziile pe care ni le dau pentru plăpumică, reflecții, introspecții și planuri pe hârtia albă care ni se așterne în față.

După anul trecut, cel mai bun an am meu și totuși urât pe plan personal, îmi pun toate planurile în agenda cu creionul. Sunt pregătită să tai, să șterg și să modific. Agenda lui ianuarie e mâzgălită. Mă uit la ea și sper în continuare ca celelalte 11 luni să fie mai curate și mai ordonate.

Se termină primul semestru de școală. Mă bucur cot la cot cu bulina mea cea mare. Parcă intru eu în vacanță (de fapt da, intru) și nu mai trebuie să lucrez la română, engleză, geografie și altele, fără sfârșit. Pentru o săptămână nu ne vom mai culca la miezul nopții mirosind a probleme la matematică. Va fi din nou vacanță, așa cum ne stă bine.

În ianuarie, am mai decorat puțin. Nu cât aș fi vrut, dar e o perioadă bună pentru fenomenul de nesting. 🙂 Of course, am plătit impozite. Nu am stat la coadă online, a fost doar la distanță de un click. Am mai făcut niște achiziții importante pe lângă casă. Am dus fetele pe la medici, un fel de revizie la început de an: ochi, gât, urechi. Pentru altele, mai așteptăm să treacă virozele de prin spitale. A, am plătit taxe la stat, nu puține. Am fost la primele clase de yoga. Nu e ce îmi închipuiam eu și ce auzisem. E mai bine, slavă Domnului! Am înfăptuit multe întâlniri cu prieteni, așa cum mi-am pus în vision boardul din decembrie.

Și nu în ultimul rând, a fost o lună plină de proiecte. Păi puteam eu să stau?! M-a prins anul cel nou liniștită din punctul ăsta de vedere, am planul, am partenerii, lucrurile merg, e un drum lin. Programul de nutriție Fit For Winter a înrolat o grupă mare de ianuarie și deja oameni voioși s-au înscris pentru februarie. Dacă va bate gândul să vă alăturați, poftiți la detalii! Să știți că participantele minunate din grupa de ianuarie nu și-au propus să slăbească, dar aflate cam la jumătatea programului, câteva dintre ele au scăpat de peste 2 kg în mod natural.

Am continuat cu sportul, e prioritatea mea nr 1. Încă mă uit și eu cu uimire la ce scriu! Aruncați un ochi pe Jurnalul de începător la sală! Am povestit cum am descoperit eu un trainer grozav la Orhideea Sport și prin ce etape trec.

În ianuarie, am dormit sâmbătă 3 ore la prânz. OMG, de peste 10 ani, înainte de venirea pe lume a bulinei mari, nu am mai trăit asta!!! Am mers la o sesiune de citit, pe fundal de liniște și somn în casă, după care am alunecat în pat și…aia a fost. După 3 ore m-am trezit: mă surzea liniștea. Zuzele complotaseră fericite la starea mea de bine, erau zâmbitoare și nu le lipsea nimic. Părinți, există speranță, vă zic!

Tot ianuarie a fost luna în care am citit 3 cărți, am recitit una și și am frunzărit zeci de capitole random din altele. Vă recomand ”Lecții de magie”, a lui Elizabeth Gilbert, pentru mine e, până acum, cartea anului!

N-am plecat în nicio călătorie luna asta. Dar urmează. Povestesc curând! A, ba da, am fost până în Herăstrău, la Hard Rock Cafe! 🙂 Super trip, într-o zi autentică de iarnă, cu fulgi de zăpadă jucăuși și fără copile.
Nu mi-am găsit biroul visurilor mele. E drept, nici nu l-am prea căutat. Așa că dacă știți un apartament drăguț de 2-3 camere în Cotroceni, îmi scrieți, da?

Hai că n-a fost așa rău în ianuarie, acum când citesc în urma pixului. Cumva, deși n-am ajuns să fiu la fel de relaxată ca Elsa în Regatul de Gheață, am vâslit cuminte printre nămeți și printre sloiuri de gheață. Brrrrrr!

p.s: la ora la care scriu acetate rânduri mă pregătesc să merg la un eveniment cu și despre content, iar diseară voi participa la gala premiilor Itsy Bitsy. Urmează apoi 2 zile de rapoarte, facturi și contracte pentru luna următoare. Ca să ies din starea de gheață în care mă aflu. Poate mă mai încălzesc cu încă o captură de cărți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.