Categorii
Blog Mama Time Out Sănătate și wellbeing

Mama Time Out – vă invit la prima ediție!

”Mama Time Out” prinde viață, în sfârșit! Proiectul pe care îl visez de ani de zile și prin care voi răspunde întrebărilor de la femei, pe care le primesc pe blog și în viața de zi cu zi. Femei mame, cărora le lipsește timpul și le e dor să se întoarcă și către ele, dincolo de copii, familie și job. Dincolo de toate acele obligații zilnice, care le depărtează și mai mult de ele, zi după zi. Încă mai puteți participa la acest concurs, unde v-am provocat să vă gândiți la voi, în această toamnă. Voi premia 6 cititoare ale blogului în cadrul primului eveniment Mama Time Out, care va avea loc săptămâna viitoare, joi, 12 octombrie, ora 18.30, la Medica RD. Alături de ”premiante”, vor fi și alți prieteni ai blogului, care ne-au fost alături mereu, în anii aceștia, la bine și la greu.

Ce este ”Mama Time Out”

Mama Time Out este un proiect florinabadea.ro și Health Connections, dedicat femeilor mame, de toate vârstele, care simt că au nevoie să se întoarcă spre ele. Oricât de mult ne-am iubi rolul de mamă, avem din când în când dorința de a ieși din el. De a ne ocupa exclusiv de noi, de a ne gândi pentru câteva clipe la noi. La sănătatea noastră, la starea noastră de bine, la fericirea noastră, la pielea noastră, la părul nostru, la garderoba noastră, la visurile noastre de om călător pe această planetă. La un alt tonus pe care ni-l dorim, la momente de răsfăț doar pentru noi.

Mama Time Out este un proiect pe termen lung, care se va desfășura din octombrie 2017 pe tot parcursul anului 2018. În fiecare lună va avea loc câte un eveniment, dar niciun eveniment nu va semăna cu celălalt. Sunt invitați în acest proiect cititori ai blogului și prieteni ai lui. Fiecare eveniment se va desfășura într-o altă locație, în funcție de vorbitorii invitați și de tema dezbătută.

Vreau ca atmosfera evenimentelor Mama Time Out să fie una relaxată, dar mai vreau ca de aici invitatele să plece cu informații de preț pentru ele și cu obiective și rezoluții. Să simtă faptul că sunt implicate în ceva important, care le ajută!

Vreau să vă ajut să vă transformați viața, în ceea ce ați visat dintotdeauna! Să deveniți prioritate în viața voastră!

Vreau să găsiți în acest proiect un grup valoros de suport și de informare, în același timp!

Teme pe care le vom dezbate în cadrul proiectului ”Mama Time Out”

Sănătatea femeii

Îngrijire și frumusețe pentru sănătate

Modă și stil

Nutriție

Mișcare pentru femei fără timp

Dezvoltare personală

Dezvoltare profesională

Călătorii pentru stare de bine

Și altele, care vor apărea pe parcurs, la cererea voastră!

Prima ediție Mama Time Out – joi, 12 octombrie, ora 18.30

Joi, 12 octombrie, luați-vă 2 ore, pentru participarea la primul eveniment din proiect! Va fi o seară relaxantă, între prieteni, unde vom avea ocazia să o întâlnim pe dr. Ruxandra Constantina, naturopat, care este și consultant medical al blogului de viață sănătoasă. Tema acestei ediții este: Sănătatea femeii la trecerea dintre anotimpuri – sfaturi practice. 

Ce vom face la prima ediție:

  • vom pune întrebări medicului naturopat invitat – să veniți cu întrebări pentru doamna doctor, da? E un izvor de sfaturi pentru problemele noastre din această perioadă!
  • câștigătorii la concursul Femeie, tu cum ai grijă de tine? vor fi premiați;
  • vom citi câteva rezoluții pe care femei ca noi și le-au propus pentru această toamnă;
  • veți intra într-un joc scurt – o surpriză pentru voi;
  • ne vom bucura împreună de alte surprize!

Time Out joi, pentru 2 ore, da? 🙂

Vă aștept deci la Medica RD, adresa: Intrarea Costache Negri, nr. 6, Piața Operei, Cotroceni.

Ediția a II-a, noiembrie 2017

Invitat: Roxana Gavriloaia, dr. farmacist, farma coach
Tema: Remedii creative pentru combaterea stresului zilnic
https://www.florinabadea.ro/va-invit-la-mama-time-out-editia-a-ii-a-despre-cum-sa-combatem-stresul/

 

Ediția a III-a, decembrie 2017

Invitat: Oana Calnegru, Psihoterapeut, Pagina de Psihologie
Tema: Mindfulness de sărbători
https://www.florinabadea.ro/mama-time-out-editia-a-iii-a/
Proiectul se va desfășura lunar pe tot parcursul anului 2018.

Aștept părerile voastre despre acest proiect și sugestii de alte teme pe care doriți să le dezvolt pe parcursul anului viitor! 

Dacă doriți să fiți la curent cu noutățile de pe blogul de viata sănătoasă, puteti da LIKE paginii de Facebook sau vă puteți abona la Newsletter!

Sursa foto: arhiva de proiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.