Categorii
Blog Parenting

Mami, ai și tu dreptul la o pauză!

Mami, poate ești la prima ta experiență cu puiul în brațe. Sau poate ești mămică pentru a doua sau a treia oară. Trăiești cu micuțul tău în brațe, zi și noapte, te speli cu el la piept, mănânci când el doarme pe tine și faci duș prea rar pentru gustul tău. Are și bebele tău senzori și se trezește atunci când îl așezi în pătuț ca să mănânci un rest de sendviș uitat pe masă de dimineață? Sau poate ești ca o plastilină între 2 pui mici, care trag de tine ca să te țină fiecare doar pentru el sau să se bată pentru obrazul tău drept care trebuie să fie exclusiv doar proprietatea unuia dintre ei. Dacă trăiești și tu o asemenea poveste, înseamnă că mesajul meu e și pentru tine: mami, ai dreptul la pauză!
Dragă mami, știu că azi ți se pare o zi fără sfârșit și că toate zilele sunt la fel, că nu mai știi când e zi și când e noapte. Că nu ai mai ieșit din pijamale de când ai născut și coaforul este doar un vis frumos deocamdată. La filme nu mai visezi și la telefon nu ești de găsit. Puiul mic e acolo și te vrea doar pentru el. Iar dacă mai ai și un pui mare, care te trage și el de mână și vrea să faci cu el dansul norilor când tu tai repede 3 legume să pui de o supă, cu ochii cârpiți de somn, să știi că e ok tot ce se petrece în viața ta.
Toate aceste zile se vor termina prea repede, chiar dacă acum ți se pare că ai în față o veșnicie de stat cu bebe la sân și în brațe. Dacă numeri anii, îți vei da seama că sunt prea puține vacanțele în care copiii vor fi cu tine, prea puține mesele de Crăciun când veți desface cadouri împreună și prea puține verile când veți merge împreună la mare, până când copiii vor pleca în tabere sau în vacanțe doar cu prietenii lor. Și să știi mami că bebe nu te va judeca niciodată după tipul de hrană pe care i-o vei oferi, dacă e laptele tău sau lapte praf, nici dacă l-ai născut prin cezariană sau natural și nici dacă îl alăptezi până la 6 luni sau până la 5 ani, dacă dormi cu el în cameră sau dormi în patul tău. Bebe nu te va judeca dacă într-o zi îl vei lăsa pentru câteva ore și vei ieși până la Mega să îți iei o înghețată – da, Mega a devenit un fel de mall de Dubai pentru femeile cu copii mici. Bebele nu te va judeca dacă într-o seară îi vei permite puțin să doarmă la el în pătuț, iar tu vei face o baie de 10 minute cu spumă, uitându-te în tavan, pentru că oricum nu poți să îi dai brânci creierului să înțeleagă vreun rând din vreo carte deocamdată.

Mami, ai dreptul la pauză!

Așa că, mami, ieși pe balcon, stai nițel pe scăunel și trage aer în piept, că nu e foc! Ba chiar îți vei da seama că dată măcar o dată pe săptămână dormi și tu câteva ore noaptea, viața va avea altă culoare și drumul din față nu va mai părea fără sfârșit. Deh, cu mintea limpede și odihnită, cu părul spălat și cu dinții curați, chiar că trăiești altă viață. Și, mai ales, bucură-te, mami, de tot ceea ce tehnologia din secolul 21 ți-a pus la îndemână: un pătuț inovator, un legănuț cu multe butoane, scaune de masă de ultimă generație, încălzitoare de biberoane, suzete ortodontice, sisteme de purtare, care să îți lase libere mâinile, toate sunt bune pentru tine și bebe, dacă îți fac viața mai ușoară. Lasă-le să vină în viața ta, au fost create special pentru a-ți sări în ajutor! Dacă le alegi cu băgare de seamă, bebe va fi fericit și tu te vei simți la fel.

Biberonul și tetina – o parte dintre preocupările unei mame

În primul an de viață, vei fi foarte preocupată de hrănirea bebelușului și de somnul lui. Normal, pentru că bebelușul are cel mai mare ritm de creștere acum. Odată cu bebe, crești și tu ca mamă. Copiii schimbă cu totul viața părinților lor, mai ales pentru că le dau ocazia să își pună mii de intrebari despre ei înșiși și despre rolul lor de părinți. Mamele își doresc mai mult decât orice ca puii lor să fie sănătoși și voioși! Dar să știi, mami, că biberoanele și suzetele s-au inventat special pentru momentele în care bebelușii să poată fi hrăniți ori de altcineva, ori de mămica lor, care nu mai poate sau nu mai vrea să hrănească bebele la sân, din motivele ei, personale. Poate mămica lui e prea obosită sau poate suferă temporar de o afecțiune care o împiedică să alăpteze, sau poate trebuie să plece la serviciu sau să facă o călătorie mai lungă. Este în regulă pentru tine, mami, să treci printr-o asemenea situație. Toate trecem, nimeni nu e perfect, fiecare mamă are dreptul să aleagă pentru ea și bebe. Dacă bebele crește, ia în greutate, doarme bine, e fericit și râde, înseamnă că ai făcut ceea ce trebuie. Suzeta vine și pleacă la un moment dat, atât să știi. Nu va fi o relație pe viață. La fel și biberoanele. Dar dacă ai nevoie de ele în primele luni de viață, nu ezita să le folosești și alege-le pe cele din materiale de calitate, fără BPA sau suzete de silicon ortodontice. 
℗ Fetele mele au fost și ele bebeluși, iar eu am fost o mamă cu multe frici, ca și voi. Mai mult, m-am lăsat presată de comunitatea de mame, care m-au acuzat prima oară că aleg să dau și lapte formulă bebelușului, deși alăptam, fără să știe că aveam indicație de la medic în acest sens, căci bebe avea reflux și deci nevoie de un lapte special. A 2-a oară, am alăptat prea puțin și deci am trecut la biberon mai repede de 6 luni. Ambele mele fete s-au bucurat de suzetă, până la 2 ani și ceva. Suzeta le-a calmat durerile de dinți sau de burtică, le-a adus somnul mai lin și au (re)introdus liniștea și pacea în casă.
Astăzi, prietenii mei de la Nuk, cei care mi-au alinat primii mei pași de mamă, au lansat tetinele inovatoare pentru bebeluși – NUK Nature Sense, care oferă bebelușului o experiență cât mai naturală a hrănirii, cu o tetină care imită mamelonul mamei. Este o gamă ce vine în completarea ideii de alaptare și este recomandată pentru momentele când mama nu este acasă sau nu este disponibilă, din motive personale, iar copilul poate fi hrănit cu laptele matern prin intermediul biberoanelor cu astfel de tetine.  
mami, ai dreptul la pauză
Biberonul NUK Nature Sense este fabricat din polipropilenă de calitate, fără BPA și foarte rezistentă. Datorită gâtului extralarg al biberonului, acesta poate fi umplut și curățat foarte ușor. Biberonul poate fi folosit fie în situația în care mamele vor să înlocuiască alăptarea la sân cu hrănirea cu biberonul, fie pentru că vor să-l obișnuiască pe bebeluș să bea cu biberonul. Tetină extra largă și flexibilă permite bebelușului să sugă în mod natural, în timp ce ventilul inovator anticolici îl lasă pe bebe să bea lapte ca și cum ar suge de la sânul mamei, fără nicio pauză și ajută la prevenirea înghițirii aerului.
Suzetă din silicon NUK Genius “My First NUK” 
Forma suzetei se potrivește perfect cu maxilarul, fiind modelată după mamelonul mamei atunci când alăptează și reduce riscul apariției problemelor dentare. Vârful extramoale este foarte flexibil și se adaptează în gură bebelușului într-un mod similar cu mamelonul. 

CONCURS 

Am pentru voi 10 Seturi NUK Nature Sense. Fiecare dintre ele este compus din: 2 x biberoane NUK Nature Sense, 1 x suzetă Genius din silicon, 1 x capac transparent pentru suzetă, 0-6 luni.  
Nuk Nature SenseDeci 10 mămici vor putea câștiga aceste 10 seturi, după care să le folosească și să ne trimită și nouă vești despre experiență lor cu gamă NUK Nature Sense.

Ce trebuie să faceți? 

Să scrieți în comentariu la acest articol despre cum reușiți să aveți parte de momente de liniște/pauze în fiecare zi, oricât de mici ar fi ele. Pe scurt, cum practicați acasă un moment #MamaTimeOut, așa încât să va mențineți o stare de liniște și de bine.  
Perioada de desfășurare a concursului este de 7 zile calendaristice: 30 iulie-6 august. Concursul se încheie în data de 6 august, la ora 23:00. 
REGULAMENT:

 • Se pot înscrie la concurs doar femei de pe teritoriul României, majore;
 • Concursul se anunță pe Facebook o singură dată și pe blog și se desfășoară online, pe blogul florinabadea.ro;
 • Se consideră înscrise doar persoanele care intră pe pagina blogului și lasă acolo comentariul, conform condițiilor de participare;
 • Concursul se desfășoară sub prevederile prezentului regulament, care este obligatoriu pentru toți participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament sau de a modifica perioada concursului pe perioada derulării acestuia, dar nu înainte de a anunța publicul;
 • Pentru aducerea la cunoștința publicului a concursului, Regulamentul este disponibil în mod gratuit și este afișat pe florinabadea.ro – blog de viață sănătoasă;
 • Orice participant se poate înscrie o singură dată;
 • Câștigătorii vor fi desemnați cu ajutorul Pick give away winner;
 • Câștigătorii vor fi anunțați printr-un later edit la postarea de pe blog și pe emailul pe care l-au furnizat la momentul comentariului de pe blog, în măsura în care au lăsat o adresă de email validă; dacă un câștigător nu revendică premiul în termen de maximum 10 zile de la primirea emailului din partea organizatorului, va fi efectuată o nouă extragere. Câștigătorii vor trimite un act de identitate valid scanat pe email, pentru a putea primi premiul;
 • Premiile vor fi expediate de către NUK România fiecărui câștigător, la adresa pe care acesta o menționează;
 • Câștigătorul nu va putea solicita schimbarea premiului în niciun fel;
 • Organizatorul nu va fi făcut responsabil pentru imposibilitatea unui câștigător de a intra în posesia premiului. Reclamațiile referitoare la premiile câștigate, ulterioare expedierii acestora, nu vor fi responsabilitatea organizatorului;
 • Orice litigiu între organizator și participanții la concurs se va rezolva pe cale amiabilă.

Succes, mămici!
Dacă doriți să fiți la curent cu noutățile de pe blogul de viata sănătoasă, puteti da LIKE paginii de Facebook sau vă puteți abona la Newsletter!
Sursa foto: aici

55 de răspunsuri la “Mami, ai și tu dreptul la o pauză!”

Pana acum, cu mine în CIC și Eliza școlar, singurele momente pt mine erau când Eliza era la școală și Vlad dormea. Uneori mă culcam pur și simplu, alteori mâncam în liniște, citeam sau scriam pe blog. Dar s-a cam terminat perioada aia, nu știu când o sa mai am momente pentru mine odată ce încep serviciul.

Momentul meu de timeout e cand sotul stă cu fetita noastra si eu ori ies la o sesiune de shopping doar pt.mine ori fac o baie luuuungă ❤

Proaspata mamica de o bebelina 3 luni, dar cu foarte mult ajutor in jurul nostru. Sunt ultra mega recunoscatoare, ii am langa mine pe ai mai parinti,socrii, si bineinteles sotul meu.

Eu sunt în perioada in care am un băiat mai mare și unul mai mic și nici unul dintre ei nu pricepe de ce trebuie să mă împartă cu fratele său. Stau lipiți de mine, exact cum scrii tu in articol, fac concurs de pupat, îmbrățișat, iubit, nu-și dau rând să stea la mine în brațe etc. Seara îi pun la somn împreună. Îi adorm în patul mare, apoi îi pun pe fiecare în pătuțul lui. Nu avem patul suficient de mare încât să încăpem toți 4. Și eu stau la mijloc, unul la stânga, unul la dreapta și ambii vor să îi pup, sa ii mângâi, sa le fac masaj la spate sau sa le trimit furnicuțe, albinuțe, melci, buburuze etc. pe spate. Și mai vine și soțul și încearcă sa se înghesuie printre noi. Mă întreba soțul în Weekend: cum e, Lili, să tragă 3 băieți de tine în același timp? M-am uitat la el și nu am răspuns, a înțeles singur.
Vreau sa zic ca am reușit sa citesc o serie de 5 cărți in 1 săptămâna jumătate, pe apucate și noaptea, pana pe la 2-3. Și in Weekend soțul a luat copiii și i-a scos in parc, 2 ore, timp in care eu am dormit. Abia acesta mi se pare luxul cu doi copii mici și lipiți de mine. Și da, sa merg la mega sa iau chiar și o pâine sau o apa, dar sa ies din casa câteva minute fără sa fiu conectata 100% la grijile legate de copii.

Momentul meu de time out e dupa ce adorm fetele. Vorba vine, le adorm pentru ca cea mica nu a dormit niciodata pana acum o noapte intreaga. De regula la o ora sau maxim doua-trei se trezește;(.,,asa ca profit de timpul dintre treziri cu un episod dintr un serial Netflix (acum e Grace si Frankie) si un aperol spritz. Asta e momentul meu de time out si ma bucur de el din plin in fiecare seara

Vaaaii Florina cum vine pentru mine acest articol…… bebelina de 6 luni cu muci si tuse face aerosoli, zana cea mare de 4 ani maraie din orice si vrea la mama.
Momentul meu de relaxare este cafeaua bauta pe o banca in parc (de preferat cu cea mai buna prietena) duce ce am dus zana la gradi si am plimbat bebelina “n” km si a adormit…..

Momentul meu de timeout este doar cand doarme micuta ,pot sa fac un dus ,pot sa ma rasfat cu o cana mare de capucino cu frisca sau sa atipesc Putin langa ea ,am ramas in urma cu somnul.

Da,am momente de relaxare in fiecare zi. Atunci cand ne jucam impreuna. Pentru mine bucuria de pe chipul micutului meu copil ma fascineaza si linisteste.

Alaptez de 2 ani ++++ si mult si in timpul zilei iar singurul meu moment de timeout e cand pitica de 2 ani si 4luni doarme la mine la piept in sistemul de purtare ( asta cand suntem plecate ambele la plimbare ).
Din pacate somnul de pranz e foarte scurt si , si atunci fac lucruri prin casa , mancare etc.
Dimineata la fel inainte ca ea sa ma simta ca m-am trezit de langa ea

Citind cele scrise mai sus mi-am dat seama ca ma regăsesc în acele cuvinte.”Meseria”de mama este grea dar și frumoasă,uneori simti ca ai obosit dar tot atunci iti dai seama ca trebuie sa o iei de la capăt.De cand a venit pe lume cel de-al doilea băiețel după 10 ani fata de primul a fost ă inceput si fuga continuau…cu cel mare pe deoparte,cel mic alta parte,treburile zilnice…si altele.Din pacate nu am pe nimeni aproape sa ma ajute de cand am născut.Acum in vacanta celui mare am decis să mergem la bunici(părinții mei)la țară și bine am facut.Nu pot spune că ma ajuta mult ai mei deoarece la țară sunt si alte lucruri de facut,dar am doua momente sa zic asa cand imi fac timp pt.mine,dimineata cand imi pot bea o cafeluta in liniște și seara cand pot profita de o baie relaxantă. Da,pot spune ca am timp si pt.mine acum chiar dacă este pe termen scurt,profit de acest lucru.Trebuie să ne facem timp doar pt.noi uneori.

Momentul meu de timeout este cand dorm cei 2 mititei. Incerc sa ma relaxez si sa ma bucur de placerea de a fii sanatosi. Mai sunt monente cand toti 3 ne jucam si ne intelegem foarte bine.

Momentul meu de time out este când cel mic adoarme și îl mai las fie cu mama, ori cu soțul, pentru a găti, baga la spălat sau sa strâng prin casă diversele jucării,în rest stăm împreună și ador sa ne petrecem timpul unul cu celălalt, asta nu înseamnă ca nu simt și eu nevoia de o mica pauza 😀 însă când va creste,voi avea suficienta 🙂

Momentul meu de timeout este cand bebelina mea de 6 luni doarme si reusesc sa stau tolanita si eu in pat sa mai citesc cateva pagini dintr-o carte sau sa adorm lang ea deoarece am ramas in urma cu somnul. Mai profit de un moment de respiro dupa ce vine sotul de la munca si sta el cu ea fac o baie mai lunga sau dau o fuga la manichiura. In rest suntem toata ziua impreuna.

Momentele mele de Time Out sunt cand plec la cumparaturi (la mall) singura. Sau cand ma mai duc la manichiura.

Momentul de relaxare este seara dupa baita cand bebelina mea de doar 8saptamani papa si adoarme . Doarme linistita cu muzica,altfel se trezeste. Si ziua mai avemcateva pauze . Mai sta si bunica.

Momentul de relaxare este seara dupa baita cand bebelina mea de doar 8saptamani papa si adoarme . Doarme linistita cu muzica,altfel se trezeste. Si ziua mai avemcateva pauze . Mai sta si bunica. Momentam este mica si am timp mai mult de relaxare. Dupa ce va mai creste ne relaxam impreuna dar si cu surioara cea mare

Eu am cateva momente pentru mine, zilnic, datorita lui tati, care sta cu fiica noastra de 6 luni si se joaca impreuna. Sunt minunati impreuna. Poate ca asta e de dapt momentyl meu. ❤️

Momentul meu este dimineata cand reusesc sa beau cateva guri de cafea. Un alt moment de relaxare este seara dupa ca adoarme copilul ne uitam la seriale cu un pahar de vin alaturi.

Eu imi fac #mamatimeout cand dorm piticii de amiaz. Cel mare are 2a si fetita are 7l. Am reusit sa ii organizez sa doarma deodata la amiaz, sotul e la job, asa ca eu stau cateodata pe scaun in bucatarie si ma uit pe pereti. Imi ascult gandurile in liniste, mananc o bucatica de ciocolata… si ma bucur de momentul meu.

Momentul meu de liniste este cu aproximatie intre orele 14-16 cand reusesc sa ii adorm pe amandoi(6luni bebetina si 3.6 ani baietelul). Citesc cateva pagini, mananc o inghetata sau un fruct in cea mai adanca liniste ca sa mi aud gandurile .

Momentul meu de respiro este atunci cand se ocupa sotul meu de copil iar eu pot dormi macar putin sau pot pleca in oras la o sesiune de shopping..ori la coafor..;)

Desi am avut o tentativa (esuata, ce-i drept) de a fi o mama eroina, am ales sa nu fac viata chin nici mie, nici sotului si mai ales puiului. In fiecare dimineata, pana eu imi trag sufletul dupa o noapte mai mult sau mai putin linistita (in noptile bune avem doar doua-trei treziri scurte) si imi beau cafeaua, copilul e responsabilitatea sotului. Apoi, in timpul somnului de amiaza, o ora de time-out, langa pui, am si eu. In rest, cand prind taticul si bunicii profit de fiecare data. Pentru ca am invatat singura ca daca mamica e odihnita si fericita, puiul e la fel!

Momentul meu de pauza este seara, dupe ce adoarme bebe, cand am 15 min sa fac un dus lung si fierbinte, linistita ca sotul sta cu ochii pe copila.

Cu doi copii mici, mici, momentele de liniste sunt rare si binevenite. Eu, de doua ori pe saptamana, cobor la vecina si savurez o cafea. E un lux pe care mi-l permit rar, dar pe care sotul meu il intelege. Nu indraznesc, insa, sa fug prea departe de ei, deoarece, am un sugar 100% dependent de mine.

Am un bebe destul de cuminte si o fetita de aproape 7 anisori. Momentele de resporo efectiv le am cand vine sotul de la serviciu ( la pra 15.30 in fiecare zi ), desi de multe ori atunci trebuie sa ma apic de gatit. Sunt bucuroasa ca puisorul mi-a dormit tot timpul noaptea, cu maxim o trezire pentru a manca.

Momentul meu este duminica dimineata cand tati se joaca cu baietii si pe mine ma lasa sa dorm pana la pranz, ca in adolescenta, sau ies cu fetele la cafea.

Macar o data pe zi ies la o plimbare de 10 minute singura, cu gandurile mele. Fetita ramane sub supravegherea tatalui ei in aceasta perioada.

Momentul meu de time out este atunci cand ma trezesc dimineata si savurez o cafea in liniste,cand ne uitam la un desene si reusesc sa adorm la pranz fetita de 2,4 Ani si baietelul de 4luni,si ii privesc cum dorm si ma rog bunului Dumnezeu sa fie sanatosi,si toti copii sa fie sanatosi,iar cei bolnavi sa i vindece!Cred ca e cel Mai de pret sanatatea copiilor,fericirea lor!

Nu pot sa spun ca am un moment de pauză pentru ca si atunci când doarme e cate ceva de facut, dar momentul meu preferat e atunci când tati ia buburuza dimineata la plimbare si mami mai doarme o ora, poate chiar doua..!

Momentul meu Time ouț este noaptea când ma odihnesc și dorm liniștită. Fiind mama a 2 băieți.. Unul 8 ani celalalt 3 luni chiar dacă cel mic reușește sa adoarmă, cel mare ma vrea lângă el… Asa ca shopping, mâncare, joaca se face la puterea 3 ziua. Noaptea chiar reușesc sa-mi încarc bateriile(norocul meu e ca cel mic mănâncă la 23 și 4-5 dimineața) asa ca am timp și de ‘somnul de frumusete’. Va salut mamelor!!

Relaxarea vine dimineata devreme cand scot bebelina la aer pe terasa si tati are grija de ea cat imi beau cafeaua si ma relaxez o ora.

Time out: bebe doarme la amiaza iar eu mai citesc ceva pagini dintr-o carte, uneori cand iesim afara, daca el adoarme in carut eu pot savura o cafea linistita… si de ce nu, cele 5-10 minute cand citesc un articol de pe blogurile ce le urmaresc…

Timp pentru mine doar in perioada de pranz cand dorm ei si seara. Dar incerc sa citesc si cat ei coloreaza, se joaca sau isi beau laptele. Au mai ramas si cu sotul si am evadat la diferite evenimente, care mi-au facut foarte bine! 🙂

Momentul meu de liniste este seara, dupa ce am culcat fetita. Fac un dus si ma bag in pat langa sot si timp de o ora stam de vorba, ne uitam la un episod din serialul nostru preferat, uneori bem un pahar cu vin sau rontaim covrigei.

Momentul meu de liniste este seara, dupa ce culcam fetita. Fac un dus si petrec o ora cu sotul meu – stam la povesti sau ne uitam la un serial, bem un pahar cu vin, rontaim prostioare…

Bună!Eu sunt Lori,am 25 de ani și un băiețel de 6 luni.Nu avem prea multe ajutoare,așa că ne descurcam cum putem. Tati ne ajută seara când ajunge de la muncă.Momentul meu de pauză e seara după 22:30 când bebe adoarme,elefantul cici își găsește cipicii,piticii dorm și ei în căsuța lor și eu trag aer pt o nouă zi cu puiul meu. Te îmbrățișez cu drag!

Deocamdata momentul preferat de respiro e seara cand bebe se misca cel mai mult in burtica si ii putem vedea miscarile. Asteptam venirea lui sa vedem daca o sa ne mai lase momente de respiro:)

Din păcate stau departe de părinți și nu am avut ajutor din partea lor in creșterea bebelușului.Insa am reușit sa-mi fac un moment de time out la prânz când bebe doarme o ora , timp in care fac un dus (mi se pare o relaxare nemaipomenita in ultima perioada ) și sa beau o cafea.Aceste lucruri (aparent banale ) ma fac sa am energie pt toată ziua.

Momentul meu de relax este cand bebelina mea de 2 luni si 3 saptamani doarme.cafeluta de dimineață o bem împreună

Momentul meu de time out este când fac o baie relaxanta sau când dorm ceva mai mult,când e tati acasă

Momentul meu este atunci când bunica mea sta cu amândoi copii ca eu sa merg sa beau o cafea în oraș mă simt super liniștită după.

Momentul meu de time out e faptul ca stau 5 minute in fata televizorului chiar daca e si fetita mea langa mine..uneori doarme alteori se joaca dar sunt cea mai fericita cu ea langa mine

Momentele mele de timeout în intervalul acestor 2 ani jumate superbe au fost foarte variate. Cand era micut, momentul meu a fost cand a adormit pe mine si asta ma relaxa enorm de tare, mai tarziu, ii puneam cântecele vesele pentru copii in timp ce eu puteam savura o baie relaxata, dupa un an am fost nevoită sa ma duc la dentist, a fost momentul meu, puteam lasa copilul cu mama știind ca ii va fi bine si intretimp mai puteam da o fuga printre magazine, iar acum e mai mărișor, ii ofer jucarii cu care s-a jucat mai demult si atunci fiind foarte captivat de jucarii ma pot relaxa un pic. Dar cand sunt cu el profit orice moment, si cand sunt singura, iar profit de orice moment. Imi iubesc copilul, si copii in general, iar pe mame: le respect.

Ingerasul meu are 10 luni și jumătate si se numeste Antonia Ioana, ea ne face viața mai frumoasă . Timpul într-adevăr că trece foarte repede si nu apucăm să ne bucurăm de ea așa cum ne-am dori , soțul meu vine acasă doar seara deci eu sunt cu Antonia aproape tot timpul . Momentul meu de liniște nu il am si nu o să îl am toată viața, deoarece când ai copii , ai si griji si bucurii ai de toate . Dar da pot sa zic ca am un moment si eu de liniște atunci când îmi las mamaruta cu mama soacră. Se ocupă de ea foarte bine, atunci eu i-au o pauză si merg la un film cu prietenele mele sau merg la coafor/ manichiură ca imi place sa arat bine chiar dacă sunt in concediu material . Sunt fericită și iubesc , sunt la casa mea si la fel va doresc sa fiti fericite cu voi cu copiii voștri cu familia voastră!!!

Din pacate nu are cine sa ma ajute cu bebelusul. Ne relaxam impreuna, in fiecare zi, cand iesim la plimbare.

După o oră de plimbare dimineata venim dormind de afara, ne așezăm in patut iar mami are timp de duș și inca 2 ore pentru alte mici plăceri doar pentru ea.

Momentul meu zilnic de time out este undeva între 13-15 când cea mică doarme iar cea mare iese cu tati pe afara. Atunci reușesc și eu sa ma relaxez puțin vizionând ceva la televizor sau citind câteva pagini dintr-o carte.

Avand e copilasi imi este foarte greu sa am timpul meu, dar profit la maxim cand vine mama la noi incerc sa dorm cat pot de mult si zburd cateva minunte pe afara, ma multumesc si cu atat

Bună dimineața! !!eu am timp liber doar când dorm copii…Am noric ca dorm aroximativ pana la 10 dimineață. ..Atunci por sa îmi savurez linistita cafeau și după masa cam 2 ore dorm ca sunt amândouă mici cea mare are 2ani și 2 luni iar cea mica a făcut 11 luni

Momentul meu de liniște e când doarme. Pur și simplu profit și dorm lângă el sau ma relaxez uitându-mă la un serial.

Momentul meu de liniște este la prânz când doarme cea mică și îmi fac treaba liniștita cat timp surioara mai mare de 4 anișori se joacă, iar momentul de pauza îl am seara când fac duș și sta soțul cu fetițele.

Momentele mele de relax sunt atunci cand copii dorm sau vine cineva acasa si le supravegheaza , astfel sa imi pot trage sufletul , sa fac repede un dus !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.