Categorii
Blog Evenimente si Proiecte pe care le sustin Parenting Wellbeing

NARATIV incepe la Bucuresti

Narativ_Curtea VecheUn gand la ceas de seara, care mi s-a activat citind despre festivalul de lectura pentru copii organizat de catre Asociatia Curtea Veche: ”cititi-le copiilor tinandu-i in brate. In felul acesta ei vor asocia cititul cu iubirea si asocierea aceasta ii va insoti toata viata lor”…Nu mai stiu unde am citit asta, dar mi-a ramas ideea, care ma infioara de fiecare data cand o rememorez…

Avem ocazia deci in toamna aceasta sa petrecem cateva zile la Carturesti cu cei mici, in cadrul unui proiect dedicat lor, un proiect cultural finantat de ARCUB. Evenimentul va avea loc in perioada 21-27 septembrie si va cuprinde o serie de activitati gratuite sustinute de pedagogi non-formali, artisti, specialisti in educatie si psihologia copilului.

Proiectul este destinat in principal copiilor cu varste intre 8 si 14 ani, iar programul festivalului propune atat ateliere interactive, spectacole lectura, cat si conferinte dedicate parintilor si cadrelor didactice prin care sunt prezentate tehnici de incurajare a lecturii in randul celor mici. Toti cei care doresc sa participe la eveniment se pot inscrie gratuit pe site-ul www.narativ.ro de unde pot afla si calendarul complet al activităților.

Mai multe detalii despre Asociatia Curtea Veche si programul national de lectura “Cartile copilariei” puteti afla de pe site-ul www.asociatiacurteaveche.ro si Facebook.com/AsociatiaCurteaVeche.

Nota: vizualul si toate informatiile sunt preluate de pe pagina de Facebook a evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.