Categorii
Blog Evenimente si Proiecte pe care le sustin Parenting

Ne vedem la Social Media for Parents, pe 22 iulie!

Ca in fiecare an de la prima editie, si anul acesta merg la evenimentul Social Media for Parents. E un eveniment deja cu traditie pentru Evensys si echipa lui Cristian Manafu, care va avea loc pe 22 iulie, la Crown Plaza. Ce voi face diferit insa anul acesta este sa scriu pe blog pentru voi despre tendintele lansate de mamele bloggerite, despre comunitati, despre tendinte in parenting si despre ce mai e nou in social media. 

Sunt cativa vorbitori pe care abia astept sa ii aud acolo, printre care Urania Cremene (Parenting Trainer, Speaker and Coach, conferinteleuraniacremene.ro) si Otilia Mantelers (Parenting, Connection Instructor).

Pentru bloggerii parinti de la eveniment va fi o ocazie minunata de a afla idei noi despre cum sa-si creasca prezenta pe retelele sociale, despre relatia pe care o pot dezvolta cu brandurile, cum sa faca networking cu alti parinti din social media si nu numai – la eveniment se vor aborda teme din zonele blogging, social media, branding, lifestyle.

Ne auzim pe 22 iulie, cu idei noi si folositoare! Abia astept!!!

Sa aveti o vara tihnita, cu spor si inspiratie!

Sursa foto: Evensys

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.

Beginner Fairy

ABONAMENT GRATUIT

[NTP-Recurring planId=5727557787844608 button="Mă abonez - Deep Work Fairy - lunar - 350 lei" title="Deep Work Fairy - lunar"]
[NTP-Recurring planId=5363608433197056 button="Mă abonez - Wise Fairy - lunar - 190 lei" title="Wise Fairy - lunar"]

Intră în comunitatea Wellness Fairy

Comunitatea în care abordăm holistic lucrul cu propriul corp, mâncarea și emoțiile, echilibrul hormonal, feminitatea și iubirea de sine. Te poți înscrie oricând. Nu e dată fixă de începere!


Curs CADOU pentru femeile din comunitatea mea

Înscrie-te aici pentru a primi E-BOOK-ul gratuit pe mail

Trimit doar mail-uri informative, fără spam. Citește politica mea de confidențialitate pentru mai multe informații.