Categorii
Blog Sănătate și wellbeing

Pinner Test – o testare pentru depistarea intolerantelor alimentare

pinner testIntotdeauna m-a atras acest subiect, poate si din cauza faptului ca periodic aveam anumite simptome dupa consumarea unor alimente. Pe unele le-am depistat singura si le-am eliminat din alimentatie, din pacate insa nu am reusit sa elimin tot ce imi facea rau, pentru ca nu am ajuns niciodata sa imi fac o testare a intolerantelor alimentare. Am fost foarte curioasa sa aflu mai multe despre Pinner Test, dupa ce am citit la Sonia Argint Ionescu faptul ca l-a testat si il recomanda: http://soniaargintionescu.ro/2016/03/cum-descoperim-intoleranta-alimentara/  si la Anna Ghica, health coach – caci se pare ca l-a testat si ea. Inainte de acesta, auzisem de testul York si il aveam pe lista de prioritati. Inteleg ca testul York insa testeaza 100 de intolerante, in timp ce Pinner Test testeaza 200 de intolerante.

Voi ati incercat aceste teste, ce experiente ati avut? In orice caz, e bine sa va consultati cu medicul care va urmareste, pentru orice decizie luati!

Cateva detalii despre Pinner Test am aflat chiar de la Amira Syoufi, care a adus acest test in Romania in 2013. Sa ne fie de folos!

Ce este Pinner Test de fapt si cine este creatorul acestui test?

Pinner Test este testul imunologic de ultima ora care are la baza cea mai recent lansata metodologie medicala in domeniul depistarii intolerantei alimentare numita Microarray Plus si este creat de laboratoarele Novolab Microtrace SRL.

Cand a aparut el si cui se adreseaza?

Pinner Test a devenit disponibil publicului roman din martie 2013 si a fost foarte bine primit. De asemenea, a fost lansat cu succes si in SUA, unde a obtinut si aprobarea FDA-ului.

Ce intolerante depisteaza?

Pinner Test deceleaza intoleranta alimentara la o lista de 200 de alimente. Ceea ce diferentiaza Pinner Test-ul de vechile teste este ca diferentiaza intoleranta permanentă de cea temporară si este ultimul test lansat in domeniul depistarii intolerantei alimentare la nivel mondial.

pinner test 2Cum se recolteaza probele pentru test si unde se obtin rezultatele?

Procedura de lucru este simpla si minim invaziva, este asemanatoare recoltarii glicemiei, in consecinta timpul de recoltare dureaza foarte putin. Rezulatele se transmit in 15 zile lucratoare.

Rezultatele se interpreteaza de catre un medic cu care colaborati?

Dupa cum am obisnuit piata noastra, serviciile create de catre echipa Amira’s, sunt servicii complete, livrate la cheie si sunt special gandite pentru a rasplati fidelitatea clientilor nostri. Interpretarea rezultatului este inclusa in pachet si da, avem o echipa formata din medici si nutritionisti colaboratori.

Ce cost are aceasta testare? E nevoie sa fie repetate de mai multe ori?

Pretul de lista al intregului pachet de servicii costa 399 de EUR. Avem si pachete speciale de reduceri si promotii de care beneficiaza in exclusivitate clientii comunitatii Amira’s.

Exista posibilitatea de a face acest test si in alte tari europene?

Da, testarea este disponibila in toata Europa, in SUA si in Turcia. In Romania, serviciul de depistare a intolerantei alimentare Pinner Test este disponibil in exclusivitate prin Amira’s.

Copiii pot efectua acest test? Dar femeile insarcinate?

Depistarea intolerantei alimentare la copii se face incepand cu varsta de 2 ani, intrucat ei atunci au imunitatea bine dezvoltata.

PINNER TEST-ul poate fi facut copiilor, utilizarea lui minim invaziva il face placut si usor de aplicat, conform feedback-ului primit de la clientii nostri. Femeile e bine sa faca aceasta testare pre respectiv post sarcina, intrucat in perioada sarcinii testarea ar putea sa nu fie concludenta.

Cum colaborati cu lumea medicala de la noi din tara? Ce ne puteti spune despre acuratetea testului?

Noi am mai colaborat cu clinici din Romania si intregul proces era demarat exclusiv prin noi. In prezent Pinner Test este recomandat de medici si de profesori pediatri in Romania. Testul are o acuratete de peste 98%.

Echipa noastra este pioniera in domeniul medicinii preventive personalizate. La sfarsitul anului 2010, aduceam conceptul de depistare a intolerantei alimentare la noi in atentia publicului. Amira’s a coordonat prima si cea mai mare investitie care s-a facut la noi in acest domeniu, iar campania de educare si de sensibilizare  a publicului larg demarata de catre echipa noastra, a dus in timp, la formarea unei piete de nisa. De asemenea, echipa noastra a fost cea care a lansat in premiera in Romania statisticile cu privire la intoleranta alimentara. In continuare, ne mentinem statutul de pionieri: Amira’s lanseaza tenditele in domeniul medicinii personalizate preventive. Astfel, cat de curand, odata cu lansarea platformei, vom promova, tot in premiera, in Romania testarea genetica a telomerului, o testare care are rol predictiv, personalizat, preventiv si nu in ultimul rand proactiv.

Sursa foto: Pinner Test

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.