Categorii
Blog Sănătate și wellbeing Travel, Sports & Fun

Recomandare fotografie de familie – #3anideblog

Eram la volan, în centru, când au început să îmi intre mesajele de la ea. Undeva la final de octombrie. Era Cristina Jilavu, mămica fotograf, care îmi spunea că începe un proiect care se numește Portret de blogger. Și că sunt printre primii la care s-a gândit. Era o perioadă nebunească la mine și, deși îmi plăcea mult, nu am reușit să înfăptuim proiectul. De fapt, lucrurile se petrec atunci când le vine sorocul. Așa se face că am reușit să ne vedem după 8 luni, când Cristina era deja freelancer în toată regula, iar eu aniversam 3 ani de blog. Mă mutasem în casă nouă, a fost spațiu la noi, nu mai trebuia să mergem la studio, am avut ocazia să facem și fotografie de familie. Plus că și eu mă simțeam mai confortabil, erau toți ai mei acasă și am putut să îmbrac și toate ținutele alese de la Dacia 24.
Proiectul Cristinei se numește Event Portrait. Momentan site-ul ei este în lucru, însă vă invit să vedeți câteva din fotografiile pe care mi le-a făcut mie și să intrați pe Facebook, unde are mare parte din portofoliu.
Ziua în care ne-am văzut, acasă la noi, a fost destul de călduroasă. Așa că părul a stat regulamentar prea puțin, ca să mă pot lăuda cu el. 🙂
recomandare fotografie de familie

fotografie de familie
Cristina a avut răbdare, mai mult decât cele 30 de minute alocate. Am purtat-o de afară înăuntru și a dorit să ia cadre cât mai multe din fața bibliotecii noastre imense, de pe perete.
fotografie de familie
recomandare fotografie de familie
fotografie de familie
Fusta mov este cadou de la Ema, de la Dacia 24, făcută special pe măsurile mele. Love you, Ema!
recomandare fotografie de familie
Cristina m-a provocat la râs, așa că sunt hlizită în mai toate cadrele. Dacă îmi cereți o foto serioasă, nu am de unde să vă dau!!
recomandare fotografie de familie
fotografie de familie
Observați cum mi-a scos cărțile de prin bibliotecă, noroc că nu pe toate. 🙂
M-a pus să scriu, normal, doar asta fac bloggerii zilnic, nu?
fotografie de familie
fotografie de familie
fotografie de familie
Rochia de mai sus e pictată manual, mi-a plăcut mult cum m-am simțit în ea. Am mai purtat-o la Food Bloggers Conference.
Cel mai tare m-au speriat cadrele de aproape. Pete, gușă, riduri, cearcăne – aceștia sunt monștri care bântuie orice femeie pusă atât de aproape de obiectiv. Și totuși, cele mai frumoase cadre sunt acestea.
fotografie de familie
Am și câteva fotografii cu toți ai mei, dar sunt atât de intime încât le voi ține pentru noi, deocamdată. Mai jos este gâza mică, surprinsă în grădiniță, când asista la plantarea unei flori primite în dar. Nelipsita Bufni (Bubi) era și ea pe acolo, abandonată în favoarea grădinăritului. 🙂
fotografie de familie
Așa că dacă aveți nevoie de o recomandare pentru fotografie de familie, puteți apela cu încredere la Cristina. E caldă, atentă la detalii, creativă și săritoare, îi plac copiii mult și are răbdare cu ei.
Mulțumesc, Cristina, pentru darul tău la #3anideblog. În sfârșit, am și eu fotografii noi pentru evenimente, pentru articole și alte proiecte pe care le am în cap sau care vor urma.

#3anideblog

Campania aniversară se apropie de final, planul editorial mai are câteva articole, sper să înfăptuiesc și un mic eveniment și să vă ofer 2 cadouri, așa cum mi-am propus.
Am conceput special pentru această campanie creația, împreună cu Imagine People.- vizualul pe care îl vedeți la articolele de pe blog și la cover-ul de pe Facebook.
Am facut un plan editorial, cu articole în care să vă povestesc despre experiența mea din acești 3 ani:

Aniversăm 3 ani de florinabadea.ro – blog de viață sănătoasă

#3anideblog Cum a fost în 3 ani de florinabadea.ro

Cât am câștigat din blog în 3 ani


O dezvăluire despre mine:

Un lucru pe care nu îl știați despre mine, plus o întrebare

V-am oferit câteva daruri

https://www.florinabadea.ro/cadou-ludotech/
https://www.florinabadea.ro/2-invitatii-la-festivalul-zurlandia/

Ce mai urmează

Rămâneți aproape de mine, căci mai am câteva surprize pentru voi. Chiar dacă intru în iulie cu proiectul aniversar, cred că mă veți ierta. 🙂
Dacă doriți să fiți la curent cu noutățile de pe blogul de viata sănătoasă, puteti da LIKE paginii de Facebook sau vă puteți abona la Newsletter!
Sursa foto: arhiva personală, cadou Event Portrait

Un răspuns la “Recomandare fotografie de familie – #3anideblog”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.