Categorii
Blog Sănătate și wellbeing

Remediu simplu și ieftin pentru cearcăne – cum să scapi de ele foarte ușor!

Mă bucur de o plimbare scurtă pe Calea Victoriei, între 2 întâlniri. În treacăt văd în vitrina unui magazin silueta unei femei sprintene, pe care o admir nițel. Dau să ma uit mai bine și îi observ cearcănele pronunțate. Îmi trece prin cap un ”Sărmana femeie”, când tresar speriată. Sărmana femeie sunt chiar eu, chiar dacă par sprințară la prima vedere. Cearcănele par că îmi cad până la brâu. Mă iau de gânduri. Nu mai pot așa, păcat de față. 🙂 Am mai trecut o dată prin asta, acum vreo 8 ani. Așa ca scormonesc repede în memorie, să îmi amintesc ce remediu simplu și ieftin pentru cearcăne am încercat atunci. Îmi răsare în minte că l-am primit atunci chiar de la partenerul meu. 🙂 Și că, deși m-am uitat nițel chiorâș la el, i-am mulțumit apoi câteva luni bune pentru descoperirea și gestul lui.

Remediu simplu și ieftin pentru cearcăne

Cu atâtea creme și cremuțe pentru fete și fiecare bubiță a lor, la care se adaugă trusa mea cu de toate, în ultimul an am uitat de cearcăne. Adică am uitat fix de ce e mai important și mai afectat în perioada asta încărcată, cu multe ore de nesomn și griji. Mi-am adus aminte de ele într-o conversație online, când o mamă din comunitate m-a întrebat dacă știu un remediu simplu și ieftin pentru cearcăne. Tocmai mă bucuram atunci de serul de la Asla Vital, cu colagen. 

Remediul pentru cearcăne este tot din categoria simplu și ieftin, ca și fiolele de mai sus. Așa că pot să vă recomand ceva ce se găsește repede și de care vă puteți bucura fără probleme. Costă 11 lei și îl puteți cumpăra de la DM.

Ce este acest remediu

Este vorba despre Dischetele răcoritoare pentru ochi, cu castravete (Cucumber Cooling Eye Pads). Prima oară când le-am văzut am fost destul de sceptică în ceea ce le privește. Până când, într-o seară, când am prins niște momente de relaxare, am zis ”De ce nu?” și le-am încercat. Am fost uimită după ce am ieșit din cadă să îmi văd niște ochi mai vii și mai proaspeți. 🙂 După primele 3 aplicări, în prima săptămână, eram alt om!

De ce este un remediu simplu

În pachet sunt 12 dischete, precum cele demachiante. Deci sunt suficiente pentru 6 aplicări. Folosim câte 2 la fiecare aplicare, normal. Pachetul se resigilează și se ține în frigider, ca să fie și mai eficiente dischetele la aplicare. Nu trebuie decât să vă găsiți 20 de minute doar pentru voi (o baie relaxantă, un powernap pe balcon, seara – înainte de culcare, vă ascundeți în grădină, dacă aveți, dacă nu tot în baie merge). Vă demachiați ochii și fața, o spălați după ritual (sau nu, voi știți mai bine), vă așezați pe spate, ca la masaj, închideți ochii și aplicați dischetele răcoritoare. Câte o dischetă pe fiecare ochișor. Puteți asculta muzică sau puteți vorbi cu cineva la telefon. După cele maxim 15 de minute, îndepărtați dischetele și….atât! 🙂 Faceți asta de 3 ori în prima săptămână, după care este suficient să repetați ritualul de 2 ori pe săptămână, cât timp doriți voi. Pentru acelea dintre voi care purtați lentile de contact, este recomandat să le scoateți înainte de a aplica dischetele pe ochi.

Beneficiile remediului minune pentru cearcăne

Dischetele, care seamănă un pic cu cele demachiante (dar nu sunt, atenție), au rolul de a relaxa ochii obosiți, reducând pungile de sub ochi și de a detensiona pielea. Exact ce ne trebuie, nu-i așa?

Cum arată pachetul, în interior

remediu simplu și ieftin pentru cearcăne

remediu simplu și ieftin pentru cearcăne

remediu simplu și ieftin pentru cearcăne
Vă doresc cât mai multe momente de relaxare, pentru voi și ochii voștri!

Voi ce alte remedii simple pentru cearcăne mai știți?

Dacă doriți să fiți la curent cu noutățile de pe blogul de viață sănătoasă, puteți da LIKE paginii de Facebook sau vă puteți abona la Newsletter!

Sursa foto:arhiva personală

2 răspunsuri la “Remediu simplu și ieftin pentru cearcăne – cum să scapi de ele foarte ușor!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.