Categorii
Blog Food and nutrition

Vă invit să gătim împreună la Atelierul de Obiceiuri Sănătoase Solaris

V-am promis că revin legat de o întâlnire în care să gătim împreună, găzduiți de Atelierul de Obiceiuri Sănătoase Solaris. Gata, am pus totul la cale pentru marți, 27 februarie, începând cu ora 18.00. Am 15 locuri de oferit, cu intrare liberă, dar pe bază de confirmare fermă. Va fi 1 oră și jumătate de timp petrecut cu folos pentru a prepara 2 rețete, pe care ulterior le puteți încerca și acasă, cu cei mici, din ingrediente sănătoase. Rețetele rămâns surpriză, dar vă promit timp de calitate, într-un spațiu în care ne vom bucura împreună de o experiență grozavă. Deschid deci înscrierile, cu această ocazie. Principiul este simplu: primul venit cu email, primul servit!

Unde va avea loc Atelierul?

Adresa la care se va desfășura evenimentul: str. Darvari nr. 2, în zona Gradina Icoanei. Este o casă care vă va plăcea mult, prin arhitectura ei și prin aerul pe care îl răspândește în jur. Locuri de parcare se pot găsi pe străduțele de acolo.
Atelierul de Obiceiuri Sănătoase Solaris
Atelierul de Obiceiuri Sănătoase Solaris

Cum arată Atelierul

Am surprins câteva imagini din Atelier, data trecută când am fost în vizită. Cum vi se pare acolo?
Camera în care vom găti nu e în aceaste fotografii. 🙂
Atelierul de Obiceiuri Sănătoase Solaris
Atelierul de Obiceiuri Sănătoase Solaris
Atelierul de Obiceiuri Sănătoase Solaris

Cum vă înscrieți

Persoanele care vor să se înscrie, sunt rugate să îmi trimitî email la adresa: [email protected], în care să îmi lase și numărul de telefon.
INTRAREA ESTE LIBERĂ, DAR PE BAZĂ DE ÎNSCRIERE ȘI CONFIRMARE FERMĂ.
Rugămintea mea mare este aceea de a vă înscrie dacă sunteți sigure că puteți ajunge, pentru că implicăm niște ingrediente, unele dintre ele perisabile și nu vrem să facem risipă. Mai mult decât atât, blocați locul pe care îl poate dori o altă persoană, care chiar poate participa. Vă mulțumesc mult pentru înțelegerea voastră!

Ce vom face la Atelierul de Obiceiuri Sănătoase Solaris

Vom prepara împreună 2 rețete sănătoase, pentru care veți primi ingrediente să le faceți și voi acasă, alături de copii. Vorbim, râdem, vizităm casa, facem fotografii, bem un ceai sau o cafea bună și ronțăim ceva bun, marca Solaris. Eu abia aștept!
Deci, cine vine cu mine să gătim împreună la Atelierul de Obiceiuri Sănătoase Solaris? Doar nu mă lăsați să mănânc singură toate bunătățile! 🙂
Când aveți timp, vă invit să urmăriți și rubrica de pe blog REȚETE ȘI IDEI ÎN BUCĂTĂRIE!
Dacă doriți să fiți la curent cu noutățile de pe blogul de viata sănătoasă, puteti da LIKE paginii de Facebook sau vă puteți abona la Newsletter!
Sursa foto: arhiva personală 

7 răspunsuri la “Vă invit să gătim împreună la Atelierul de Obiceiuri Sănătoase Solaris”

Buna ziua, ma bucur ca sunteti interesata. Inscrierile s-au facut pe email si locurile s-au ocupat inca din primele ore de cand am anuntat. Va tin la curent, daca mai organizez acolo ceva!

Hey ce initiativa frumoasa. Mi-ar fi placut sa vin insa programul copiilor nu-mi permite. Oricum felicitari pentru ca aiatat de multe proiecte frumoase (e.g. mama time out). Bravo! Sunt initiative pe care nu le-am mai intalnit la nimeni altcineva.

Poate reușești o dată să vii, dacă poți. Mi-ar plăcea să ne cunoaștem! Mă bucur că îmi scrii! 🙂

Si eu ma bucur ca iti pot scrie. Scriu asa cum simt. Sa stii ca ne-am cunoscut. Am fost o data la Mama time out. Mi-ar placea sa mai particip la astfel de intalniri insa mai avem doar o luna de locuit in Ro…nu prea mai este timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.