Categorii
Blog Parenting Relații armonioase

Vacante gratuite de la radio Itsy Bitsy, pentru intreaga familie

In aceasta dimineata am o veste buna pentru familiile cu copii: Itsy Bitsy transforma jocurile copilariei in prilej de petrecere a timpului de calitate pentru toti parintii si copiii. Astfel ca, venind in sprijinul parintilor care vor sa petreaca mai mult timp de calitate alaturi de copii, in aceasta vara, Itsy Bitsy FM a invitat 40 de personalitati iubite de public sa povesteasca jocul preferat din copilarie. Cele 40 de idei de joaca vor aduce in fiecare zi la radio si in online sansa câstigarii unei vacante gratuite pentru intreaga familie. In felul acesta si mai multe familii vor avea ocazia de a petrece timp de calitate impreuna. Asa ca urmariti indiciile, nu mai stati pe ganduri! Puteti pleca gratuit intr-o vacanta cu intreaga familie!

Invitati speciali precum Andreea Marin, Virgil Iantu, Tily Niculae, Dana Rogoz, Alexandrina Halic, Cornel Ilie, Calin Goia, Gabriela Szabo, Smiley, Sore si multi altii reamintesc parintilor cum se juca pe vremuri Sotronul, Elasticul, Frunza, Castelul si toate celelalte jocuri pe care putini copii le mai joaca astazi. Pornind de la aceste amintiri frumoase parintii pot crea o noua sansa de timp de calitate petrecut in familie, recomandat de specialisti pentru dezvoltarea emotionala a copiilor.

Stim ca vara este cel mai bun moment pentru joaca, pentru timp frumos petrecut in familie, asa ca noua etapa a campaniei noastre vorbeste despre cel mai placut mod de a petrece timpul cu cel mic – jocul. Si ca sa fie si pe placul parintilor aceasta joaca, le rascolim amintirile din copilarie si ii invitam la joaca cu copiii lor – declara Nadia Tataru, Director General Itsy Bitsy FM.

Când te joci cu al tau copil aduci in relatia cu el cea mai frumoasa parte din tine: copilul tau interior – curios, increzator, plin de resurse. Este sanatate curata pentru toata lumea! declara psihoterapeuta Cristina Trepcea.

Aceste “Jocuri ale copilariei” continua campania lansata la inceputul anului de grupul de initiativa format din Itsy Bitsy FM, lideri de opinie – Andreea Marin, Tily Niculae si Virgil Iantu -, parlamentari, specialisti psihologi, asociatii de parinti, carora li s-a alaturat  Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului si Adoptie.

Grupul de initiativa a lansat atunci un apel catre parintii din România -“Petreceti minimum o ora de calitate pe zi cu copiii vostri” – si o ampla campanie de informare pe parcursul anului, care include si demersurile pentru ca 1 Iunie sa devina zi libera nationala, astfel incât parintii si copiii sa aiba ocazia sa petreaca mai mult timp de calitate impreuna.

Peste 16.500 de români care sprijina initiativa s-au alaturat acesteia pe pagina de Facebook 1 iunie zi libera.

Campania care sustine initiativa legislativa de obtinere a zilei de 1 Iunie zi libera a fost demarata in urma semnalelor de alarma ridicate de numeroase studii, care arata ca 6 din 10 copii simt nevoia sa petreaca mai mult timp cu parintii, desi doar 24% din parinti cred ca timpul petrecut cu cei mici este prea putin. Pe masura ce copilul creste, timpul petrecut cu parintii in timpul saptamânii si in weekend scade. Conform expertilor, timp de calitate nu inseamna timp petrecut in aceeasi camera, ci ca parintii sa fie prezenti 100% in relatie, oferindu-le copiilor intreaga atentie.

Sursa informatie si foto: comunicat de presa Radio Itsy Bitsy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.