Categorii
Blog Turul restaurantelor

Turul restaurantelor – episodul 15: Vivo Food Bar și Club Fabrica

Luna aceasta nu am mers planificat într-un loc pentru a face review. Am mers la întâmplare, pe principiul proximității. Vivo și Fabrica sunt 2 restaurante alese să sărbătorim admiterea la Tonitza a Fetei cu Părul de Aur. Mă rog, prima oară am mers să o felicităm pentru participare. Iar a 2-a oară pentru reușită. 🙂 Știm să petrecem, nu-i așa? Unul e aproape de casa noastră, altul de biroul soțului. Am profitat de ocazie să ieșim un pic la prânz împreună, de fapt.

Vivo

Ne doream demult să gustăm burgerii lor. Am fost la cel din Afi Cotroceni, nu la cel din Floreasca. Vivo Food Bar e din 2015 nominalizat în fiecare an la categoria Cel mai bun restaurant de burgeri, în cadrul galelor Horeca Awards. Deci recunoscut, deci hop și noi acolo, care oricum mâncăm 2 burgeri pe an. Primul a fost la Hard Rock. 🙂

Am comandat 2 supe înainte de burger: supe de linte și de roșii. Atât de bune au fost încât ne-am săturat după ele. Așa că am împărțit un burger și o salată de pui. Așa de bine încât ne-a rămas și pentru acasă. Burgerul nostru a fost cu brânză halloumi și multe verdețuri.

Am apreciat disponibilitatea lor de a împacheta frumos mâncarea rămasă. Până și limonadele le-am primit la pachet – pahar cu capac și pai.

Vivo și Fabrica

Vivo și Fabrica

Ce ne-a mai plăcut: era curat la baie, chelnerii se mișcau cu talent și le și plăcea, nu păreau obligați. Mirosea bine și era lume bună, tânără, liniștită. Mai venim, cu mai multă poftă de mâncare și poate încerc și un burger de vită, de data aceasta.

Club Fabrica

Am fost la prânz și am stat afară. Am comandat o pizza pentru părinți (cu rucola și prosciuto), salata pentru toți (cu vită) și niște cartofi, plus o quessedilla cu spanac (bună). Nu se prea potrivea mâncarea, să facem combinații, dar eram curioși de gust. Limonada a fost bună, s-a bucurat copilul. Liniște, loc de joacă, comanda a venit repede. A fost un moment agreabil. Eram prima oară după 3 ani și ceva doar cu Blonda la terasă, așa că ar fi mâncat și pietre, de bucurie că nu e și soră-sa cu noi. 🙂 🙂

Meniul lor e pe site, aici. Prețurile sunt decente. Au și meniul zilei. În zonă, parcarea e la liber.

E genul ăla de loc unde ieși la masă la prânz, nu e pretențions, e atmosferă hipsterească și te simți ca în vacanță. Oameni de toate vârstele, nu era zgomot de fundal.

Vivo și Fabrica

Vivo și Fabrica

Vivo și Fabrica

Vivo și Fabrica

După prânz, am descoperit o cafenea în zonă – Drip Coffee Shop. E senzație, mai ales că a devenit preferata soțului. E lângă biroul lui, ce poate fi mai bine? 🙂

Turul restaurantelor – un proiect florinabadea.ro

Puteți urmări urmări proiectul aici. Urmează episoade interesante, rămâneți pe blog!

Turul restaurantelor

Sursa foto: arhiva personală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.