Categorii
Nature

Vrei să petreci o seară pe săptămână cu mine timp de 1 an?

Da. Este posibil. Este unul dintre darurile mele pentru voi, membrele comunității. Eu îmi iau angajamentul că vă ofer ce aveți voi nevoie, în timp ce voi vă luați angajamentul că veți participa activ și veți exersa acasă ceea ce primiți în fiecare săptămâna. Azi i-am povestit cuiva drag despre acest angajament de 1 an pe care mi-l iau alături de cele 15 femei cu care voi începe în 30 noiembrie noua grupă din programul Wellness Fairy Factory. Și i-am povestit despre energia minunată care se creează într-o astfel de grupă. Iar energia aceasta nu este puțin lucru. Ea ne duce mai departe și ne motivează, ne susține pentru a parcurge tot acest proces. Voi nu aveți nevoie de această energie?

Am creat un program de 1 an în plină pandemie. Când în jurul meu oamenii trăiesc de pe o zi pe alta și când deciziile se iau din modul supraviețuire. Când prea puțini își fac planuri de viitor și prea mulți se lasă doborâți de un prezent incert și care provoacă anxietate.

Tocmai de aceea l-am creat, cu gândul la puterea comunității și la energia care se va crea. Am pariat pe schimbarea care are loc în timp, pas cu pas. Și am atras femei ca mine, cu aceeași intenție și dorință.

În grupa 1 sunt participante din 4 țări, femei care au început să se împrietenească. Ne vedem o dată pe săptămână, marțea, timp de 1 oră. 2 seri avem program de la 19.00, iar în celelalte ne vedem la ora 20.00. În grupul nostru, Carmen, instructorul de yoga, e alături de noi și la celelalte webinarii. Dacă cineva nu poate participa la una dintre cele 4 seri pe lună, e disponibilă înregistrarea. Așa că în planul lunar de activități, yoga poate fi prezentă de câte ori doriți voi, nu doar de 2 ori pe lună. How cool is this?

În afară de aceste 4 întâlniri, la fiecare început de lună mai primiți de la mine resurse pentru wellness (propunerea mea de plan lunar) și un plan alimentar cu rețete și lista ingredientelor. Ce frumos îi stă pe frigiderul vostru! 🙂 Și ce simplu și fără bătaie de cap este, mai ales pentru că toată familia se poate înfrupta din ideile de acolo. Știu cât de mofturoși sunt copiii (am și eu 2 acasă) și cât de sceptici pot fi soții uneori.

Vă spun, programul acesta ne menține în formă mentală și fizică pe toate. Și găsește soluții pentru dificultăți pe care le întâmpinăm zilnic. La sesiunea de coaching de luna aceasta mai multe dintre doamnele participante au plecat cu idei despre cum să îi coopteze pe copii în barca noului meniu, ca să își ușureze viața și să nu mai gătească separat. La sesiunea din prima lună, roata vieții a fost exercițiul zguduitor și plin de aha-uri, în urma căruia s-au luat multe decizii. Dar sunt și alte situații în care apelează la mine și le răspund, de oricâte ori au nevoie.

Unul dintre argumentele pe care le aud de la femei care și-ar dori să se înscrie este: ”Nu cred că mă pot angaja să duc un astfel de program timp de 1 an!”, deși le atrage. Doamnelor, dar de ce? Ce făceați acum 1 an? Ce vă doreați? Nu-i așa că de fiecare dată când începeți un proiect este ok atâta timp cât aveți susținerea trainerului/facilitatorului, după care abandonați? Și uitați repede lucrurile bune pe care le-ați însușit în scurta perioadă în care v-a fost alături cineva.

Acesta e ideea, de fapt. Să aveți susținere pentru o perioadă lungă, așa încât să vă puteți însuți și informație suficientă, dar și să puteți exersa suficient încât să devină deja un obicei după o perioadă. Iar când, după 1 an, se va fi terminat proiectul, să nu mai fiți în pericolul de a vă întoarce la vechile și nocivele obiceiuri. Să fiți conștiente și sigure pe voi.

Da, puteți da o seară pe săptămână din viața voastră, timp de 1 an. 1 oră din acea seară. Credeți că e mult? Dacă nu vă veți putea face acest dar simplu, dar mare, credeți că veți putea atinge alte ținte? E precum un credit. Poate să îl plătească doar cine are exercițiul economisirii. 🙂 Păstram proporțiile, dar înțelegeți ce zic?

Am 15 locuri în acest program pentru 15 femei. Voi lucra doar cu aceste 15 femei care sunt hotărâte să își ia acest angajament pentru 12 luni, alături de mine. Ca să vă fie și mai ușor să luați decizia, am creat o facilitate specială pentru voi: plata trimestrială. Aici sunt toate detaliile.

Vi se par mult 180 lei pe lună? Ce faceți cu banii aceștia de obicei? Vă cumpărați un pulover sau o fustă ori vă faceți cine știe ce comandă cu lucruri de care nu aveți nevoie. În timp ce un astfel de program vă va lăsa cu multe cunoștințe și abilități. Ceea ce e neprețuit. Și de care vă veți folosi o viață.

Haide, dă reply la acest email și forward la o prietenă. Dacă vii cu ea, promit ca vă fac o ofertă specială amândurora.

Grăbește-te, am doar 15 locuri pentru 15 femei, nu mai mult!

Să vină deci alături de mine femeile care sunt sigure că un astfel de angajament le va ajuta să susțină anul greu care începe acum.

Vă îmbrățișez cu admirație și cu iubire!

Inimile sus și haideți la treabă, căci putem!

 

3 răspunsuri la “Vrei să petreci o seară pe săptămână cu mine timp de 1 an?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.