Categorii
Blog Sănătate și wellbeing

Vrei să slăbești în toamna aceasta? În alt mod față de cum ai făcut-o până acum

Mai toată lumea s-a întors din vacanța de vară zilele acestea. Se simte în trafic, nu-i așa? 🙂 Eu mai simt și prin numărul de solicitări pe agenda de consiliere nutriție, tot mai multe femei încep să îmi scrie pentru a începe să lucreze cu ele însele. Primesc mesaje de genul ”nu se mai poate, efectiv nu mai pot continua așa” sau ”îmi dau seama că nu fac decât să repet tiparul meu de toată viața” ori ”trebuie să schimbul pe termen lung ceva”. Ce bucuroasă sunt că pot comunica cu astfel de femei, care au ajuns în punctul în care își dau seama că schimbarea necesită timp și răbdare!

La voi cum se simte, dragile mele?

Știu că în comunitate sunt mai multe tipuri de femei:

  • cele care sunt aici, de drag și pentru că le plac articolele mele și modul cum scriu;
  • cele care sunt doar curioase să mai afle cu ce mă mai ocup și ce le mai propun clienților (aici intră colegii de breaslă cel mai mult – hey, vă salut);
  • cele care fac prevenție, nu au nevoie de intervențiile mele, ci doar să le reamintesc ce e bine să facă pentru a se simți bine în pielea lor în continuare;
  • cele care doresc să înceapă un proces, dar care încă nu sunt pregătite – nu își găsesc timpul, motivația, nu au încă resurse de alocat în acest sens;
  • femeile cu care lucrez și pe care le ajută completările mele din articole;
  • femeile care se pregătesc să lucrăm împreună, dar încă mai au nevoie să mai audă de la mine mesaje care să le întărească sau să le facă decizia mai ușoară.

Dragilor, eu vă cuprind pe toate într-o îmbrățișare mare la începutul toamnei 2023 și vă mulțumesc din toată inima pentru răbdare și pentru încrederea pe care mi-o oferiți. Ca de obicei, promisiunea mea este aceea de timp investit, nu pierdut.

Și pentru că știu că slăbitul este în toamna aceasta din nou pe agenda voastră (of, cât de mult aș vrea să fie pentru ultima oară), am un anunț să vă fac.

Țin ULTIMA ediție a programului de 7 module ”Mâncatul emoțional, de ce mănânci și cum să te oprești”.

Nu, nu este ultima ediție din acest an, ci este ultima ediție în acest format. Din 2024 pregătesc ceva mai amplu și de mai lungă durată, va fi ceva diferit ca mod de lucru.

Începem pe 19 septembrie, într-un grup restrâns și terminăm la început de noiembrie. Vom avea și un grup de whatsapp, unde comunicăm tot ce ne frământă și modul cum ne simțim.

Vă spun, acest program, în care eu vă însoțesc și pe care l-am creat cu toată grija și atenția pentru voi, este cel mai bun program care vă ajută să slăbiți și să vă mențineți pe termen lung. Pentru că el produce conștientizare profundă, o etapă de care cei mai mulți oameni sar, de teamă să se uite în interior. Însă doar cu atenția pe interior și pe corp, acesta va începe să se schimbe așa cum doriți voi. 

Nu există femeie care să fi trecut prin acest program, alături de mine, care să nu fi plecat schimbată după această perioadă de lucru și studiu.

Vreți să vedeți ce lucrăm? Mai jos este agenda cursului:

Modul 1, introductiv: “Introducere în mâncatul emoțional” – 19 septembrie 2023

Modul 2: “Să ne înțelegem emoțiile” – 2 octombrie 2023, cu Elena Iorga, psihoterapeut

Modul 3: “Conectarea la copilul interior” – 9 octombrie 2023, cu Elena Iorga, psihoterapeut

Modul 4: “Imaginea corporală și criticul interior” – 16 octombrie 2023, cu Elena Iorga, psihoterapeut

Modul 5: “Nutriție echilibrată pentru femei care mănâncă emoțional” – 23 octombrie 2023, cu Florina Badea, coach și nutriționist

Modul 6: “Relația cu al nostru corp – cum ne ajută să nu mai mâncăm emoțional” – 30 octombrie 2023, cu Florina Badea, coach și nutriționist

Modul 7: “Hrană dincolo de mâncare – să lucrăm la Personal Self Care Plan” – 6 noiembrie 2023

Vedeți că nu vorbim doar despre mâncare? Niciodată o discuție despre corp și un proces care implică corpul nu e doar despre mâncare.

Relația noastră cu mâncarea este relația noastră cu viața. Relația noastră cu propriul corp este relația cu lumea.

Dacă am mâncat necontrolat și fără să îi fie foame corpului, acest lucru nu se datorează inabilității noastre nici de a găti și nici de a ne organiza în bucătărie. Acest lucru este cauzat de alte aspecte ale vieții, care nu ne dau pace și pe care încercăm să le hrănim cu mâncare. Să încetăm deci să mai facem asta!

Dragile mele doamne, faceți-vă timp și alocați resurse și pentru voi. În misiunea mea de 7 ani încoace de când lucrez cu femei, am reușit să le ajut să se pună și pe ele pe agenda lor și în bugetul familiei. Cum adică nu avem timp pentru noi? Cum adică nu avem energie pentru noi înșine? Hai să aflăm de ce și cum să facem să creștem acest nivel de energie, în timp ce kilogramele se duc și nu se mai întorc, pentru că noi învățăm să ne rezolvăm probleme altfel.

AICI este locul unde puteți afla totul despre acest program și unde sper eu să vă înscrieți, pentru că vreau să vă văd numele pe lista participantelor care se îmbarcă pe 19 septembrie alături de mine și doamnele deja înscrise pentru a începe o altă relație cu mâncarea și cu propriul corp. 

❤️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.