Categorii
Blog Sănătate și wellbeing

E timpul să spun ”La revedere!”

Ladies, acest septembrie este pentru mine toamna lui ”la revedere!”. Și vă scriu vouă acest articol pentru că, din câteva puncte de vedere poate fi și pentru voi o schimbare. Pentru mine se încheie un ciclul de 9 ani de când lucrez pe cont propriu și de 7 ani de când m-am reprofilat aproape cu totul și îmi dedic aproape întreaga experiență profesională misiunii de a însoți femeile pe drumul schimbării lor. De 1 an încoace plantez semințe pentru a trece la un next level, ca să pot lucra în alt mod și să pot sprijini și mai multe femei. A sosit vremea.

Nicio tranziție nu e ușoară. Pentru nimeni. Am lucrat peste 1 an ca să încorporez un nou mindset și să mă aliniez mai bine la mine și la cine vreau să fiu. Acest lucru poate însemna că poate pe o parte dintre voi o să vă pierd. Pentru că întotdeauna schimbarea va însemna că pierzi și unii oameni. Și eu știu asta, pentru că femeile cu care eu lucrez vin mereu cu această temă în coaching: ”Dacă eu nu o sa mai fiu la fel, voi fi respinsă de cei din jur. Ce fac atunci?”.

E o temă grea. Pentru că obișnuința e o a 2-a natură. Mereu există beneficii într-o anumită stare, nu-i așa? Deși nu e bine acolo și noi știm asta, e comod. Pentru că măcar știm ce și cum e. Pe când dincolo, în partea cealaltă, nu prea știm cum e. Cunosc multe femei care preferă să rămână unde sunt, de frica pierderilor pe care le-ar avea dacă ar începe să fie într-un fel nou, să arate diferit, să aibă alte preferințe..

Am pierdut și eu anul acesta o mulțime. Am pierdut oameni, am pierdut proiecte, am lăsat în urmă relații. Sunt mândră de mine însă că m-am ales pe mine când am recunoscut că nu mai pot face unele lucruri așa cum le făceam înainte. Și că nu mai doresc să mă las manevrată după interesele diverșilor. Jocurile acestea de putere, mascate sub denumirea de ”negociere” au luat sfârșit.

Cu adevărat lumea ți se schimbă atunci când tu iei decizia de a face unele schimbări majore. O simt pe propria piele, o simt în corpul meu.

Ce emoționată sunt! Și ce mândră de mine, în același timp.

Ce legătură are acest lucru cu voi?

Știți că se spune că niciun terapeut nu poate să-și ducă propriii clienți mai sus decât s-a dus pe sine. Aceasta este legătura. Fac toate aceste lucruri pentru că și voi aveți nevoie ca eu să fiu la un nivel. Am început o muncă și mai profundă cu mine ca să pot duce clientele mele la un alt nivel.

În primul rând schimbarea a început când eu am coborât din cap în corp. Când am început să dau corpului mai mult credit. Când am început să nu mă mai grăbesc. Când am început să cultiv bazinul meu energetic mai mult și cu mai multă răbdare.

După care mi-am dat timp să aflu dacă îmi face plăcere ceea ce fac. Și ce fac cu cea mai mare ușurință, natural. Ce mă împlinește cel mai mult. Și cum aș vrea să arate viața mea în următorii ani, cu totul – personal și muncă.

Apoi când am decis că nu le mai pot face pe toate și va trebui să mă nișez și mai mult.

Apoi când am decis că am să actualizez programele pe care până acum le-am ținut live, am să le înregistrez și vor fi în shop-ul de pe site pentru toată lumea, pentru când are nevoie de ele.

Când am decis că nu am să mai țin unele programe/cursuri.

Când am conștientizat cânt de valoroase sunt programele mele și eu la ce prețuri mici le ofer. Iar acest lucru va fi schimbat întru totul până la final de an.

Când am încadrat totul în contextul meu mai complex – acela că mă pregătesc să devin psiholog și terapeut. Și mi-am dat seama că nu mai este cale de întoarcere, că sunt mai bine ca niciodată pe misiunea asta care îmi place la nebunie.

Săptămâna aceasta închid 2 proiecte și nu le voi mai ține în acest format. E vorba de cursul care începe în această seară – 19 septembrie, la ora 19.30 – ”Mâncatul emoțional – de ce mănânc și cum să mă opresc” (încă vă mai puteți înscrie). E ultima ediție în acest format, vești despre cum mai poate fi accesată această componentă în programele mele veți afla curând. Iar vineri plec pentru ultimul Retreat, al 8-lea, pe care tot așa, îl mai fac în acest format (aici mai am un loc).

A sosit momentul să mă desprind de aceste proiecte în formatul gândit anii aceștia. Ceea ce va urma veți afla curând.

Momentan însă putem să ne vedem în grup doar în comunitatea pe bază de abonament – Wellness Fairy Factory (online). Iar 1 la 1 în procese individuale (cabinet online), de minim 3 luni, de acum voi începe să lucrez mai clar pe probleme care depășesc sfera clasică de slăbit: menopauză, perimenopauză, sindrom premenstrual, menstre neregulate, ovare polichistice, endometrioză, fertilitate etc – partea aceasta de echilibru hormonal la orice vârstă și cum poate fi ea susținută prin stil de viață și nutriție adecvată, dar și de practici somatice, de lucru cu propriul corp. Anunț curând pachetele ce pot fi accesate, ca să începem să lucrăm pe ceea ce aveți nevoie, din luna octombrie. Dați-mi semn la [email protected], dacă vreți și voi pe lista de așteptare.

Prin urmare, spun adio unei perioade profesionale frumoase și sunt recunoscătoare pentru tot ce a fost. Mă bucur și privesc cu entuziasm către viitor și către misiunea aceasta frumoasă pe care mi-am ales-o. ❤️ Din drag de voi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.