Categorii
Blog Food and nutrition Wellnes Mama Challenge

Cum ar fi viața ta dacă nu te-ar preocupa slăbitul? Wellness Mama Challenge 12

Dragile mele, a sosit și ultima provocare din programul Wellness Mama Challenge. A fost programul verii, dedicat vouă, doamnelor din comunitate. Au trecut deja cele 11 episoade și câteva dintre voi ați dus până la capăt fiecare provocare. Felicitări vouă, abia aștept să vă premiez! Dar felicitări și vouă celor care doar ați urmărit programul și ați citit despre el. Sau poate ați răspuns doar la câteva sau la o singură provocare. Este în regulă, eu mă bucur pentru fiecare pas în față pe care îl faceți. Și la fel trebuie să vă bucurați și voi.

Ultima provocare pentru voi

Ieri am avut o întâlnire cu o nouă clientă și am întrebat-o dacă a ținut vreo dietă vreodată. Speram să îmi zică ”nu”. Din păcate, răspunsul ei a fost: „o, da, toată viața!”. O altă clientă îmi spunea în primăvară că ar putea scrie o carte. Că viața ei a fost toată la dietă. De când se știe, doar restricții a avut la masă. Altcineva îmi spunea că a vorbit toată viața despre acest subiect cu familia ei. Și tot așa. Puține femei nu au fost atinse de acest subiect. Și la fel de puține sunt cele care nu își strică momente frumoase din viață cu gânduri legate de restricții ori defoame.

Vrem sau nu să credem, dar impactul pe care cuvântul „dietă” le are în viața noastră e mare. Spus în șoaptă la vreo petrecere sau cu tristețe într-o vacanță. Frământări, strângeri de inimă, cântărire obsesivă după mese.

Așa că azi vă propun un exercițiu de imaginație, cu pixul pe hărtie. E un wellness challenge care mie îmi place mult.

Vreau să descrieți cum ar arăta viața voastră fără să vă gândiți la numărul de kilograme și diete. Cum arătați, cum vă simțiți, încă de la dimineața. Cum mergeți către birou, cum pășiți și cum vă simțiți. Cum vă vedeți în oglindă și cum vă privesc ceilalți. Cum vă simțiți la birou, dacă sunteți mai încrezătoate în voi. Cum vă privește partenerul și cum e relația cu prietenii voștri. Sunteți mai relaxate, mai vesele, mai fericite?

Cum ar fi să mâncați normal și să nu vă mai gândiți la numărul de calorii și la numărul de kilograme? Cum ar fi să nu mai împărțiți alimentele în bune și rele? Cum ar fi să nu vă mai forțați să urmați o cale strictă și rețete exacte. Să vă gândiți doar să alegeți alimente sănătoase de fiecare dată. Și atât. Să fie singura condiție.

Vă provoc să luați în serios această provocare. Să visați pe ea, cu pixul în mână, în detaliu. Să nu o considerați pierdere de vreme. Aștept mesajele voastre!

Aș putea să vă ajut, dacă vreți

Poate o să vă dați seama câtă zdroabă a fost în viața voastră până acum. Și mai ales cât de rău a fost ca azi să urmați o dietă și mâine să alegeți o alta. Poate vă dați seama cât de nerăbdătoate ați fost să scăpați de niște kilograme. Dar că nu v-ați gândit întâi de unde au venit. Poate aflați că, de fapt, lipsa îndrumării e un minus. Că aveți nevoie de ghidaj pe un drum necunoscut. Că în lupta cu dietele nu mai știți ce e sănătos și ce nu. Că dietele au devenit un stil de viață. Că ați devenit dependente de ele.

Vestea bună e că lucrurile se pot schimba. Totul se învață și noile căi se pot experimenta. Dacă vreți. Și dacă sunteți convinse că acesta e momentul. De câte ori ați amânat, nu v-ați plictisit? E 1 septembrie azi. Un nou început.

Dacă aveți nevoie de suport, să știți că aș putea să vă ajut. Nu doar cu articole pe blog, ci cu programele de consiliere dedicate vouă. Multe dintre cititoare mi-au devenit cliente. Unele dintre ele nici nu locuiesc în țară. Iată ce spun despre experiențele lor, AICI.

Am deschis înscrierile și mai sunt locuri. Detalii despre programe, aici.

Puteți alege între:

  • Detoxul de toamnă – durează 2 săptămâni și e un program cu mâncare, nu cu sucuri, care să vă echilibreze după vacanță și să vă scape și de burtică. E un fel de wellness challenge și el, complex și binefăcător, pentru minte și corp.
  • Programul Basic nutrition – pentru doamnele care nu au timp de o dietă personalizată și preferă variante de mâncare pe care să le combine ele cum pot;
  • Programul personalizat – de 3 luni, dar care poate fi ținut cât e nevoie (1 lună, 2 sau mai mult).

În plus, indifferent de programul ales, veți face parte dintr-un grup de suport, care să vă mențină motivația și să vă aducă informația și coachingul de care aveți nevoie.

Îmi puteți scrie pe adresa [email protected]! Abia aștept să ne cunoaștem și voi fi onorată dacă mă alegeți să lucrăm împreună.

Wellness Mama Challenge

Puteți urmări aici o parte din provocările din program și pe Facebook, sub hashtag-ul #WellnessMamaChallenge. Au fost 12 săptămâni de vară și 12 provocări. Unele dintre ele au atins partea de mâncare, altele de mișcare, altele de dezvoltare de sine. Toate au completat axa body – mind – spirit. Am primit feedbackuri foarte bune, articolele au fost foarte citite și subiectele apreciate. Fiecare wellness challange a avut unicitatea ei.

Mă gândesc serios și la o provocare de toamnă, ce ziceți? 🙂 V-ar plăcea?

2 răspunsuri la “Cum ar fi viața ta dacă nu te-ar preocupa slăbitul? Wellness Mama Challenge 12”

Bună! Eu nu am pus încă în aplicare provocările, doar le-am urmărit. La ultima provocare aș face exact pe dos. Cum ar fi cu 2-3 kg în plus? Eu am fost mereu subponderală (excepție perioada de sarcină). Rar am ținut cont de oră sau nr de calorii. În schimb găsirea hainelor pe măsura mea a fost și este o provocare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.