Categorii
Blog Sănătate și wellbeing Wellnes Mama Challenge

Wellness Mama Challenge – program gratuit pentru voi

Fetelor dragi, din păcate, vara aceasta nu voi mai ține sesiuni 1 la 1, programul meu este complet. Mai mult, am și câteva perioade de vacanță, de care vreau să mă bucur. Am analizat cererile voastre și am decis să reiau către toamnă consilierile. Sunt convinsă că și pentru voi va fi mai bine așa. Perioada de vacanță înseamnă sau ar trebui să însemne relaxare. Sunt sigură că nu veți respecta planuri alimentare. Dar ce pot face pentru voi în această perioadă am decis să fac gratuit, într-un program care se numește Wellness Mama Challenge și care va atinge un număr de 12 provocări, suficiente pentru toată vara. Așa că dacă rămâneți cu ochii pe blog și pe pagina lui de Facebook, nu numai că veți găsi îndrumare, dar puteți să primiți și un premiu la final. 🙂

Wellness Mama Challenge – de ce?

Pentru că aproape toate femeile care mă urmăresc sunt și mame. Iar toate suferim de același sindrom: punem mereu copiii și munca noastră pe primele planuri. Iar noi rămânem mereu pe ultimul plan. Noi și nevoile noastre sau problemele noastre de sănătate. Noi și greutatea noastră care crește constant și nu știm ce să îi facem.

Starea noastră de bine este influențată de către mâncare și probleme de greutate, dar nu exclusiv. Disponiblitatea noastră pentru mișcare, armonia din relațiile noastre și stilul de viață, în general, toate pun amprenta pe noi și felul cum ne simțim. Mâncarea corectă ajută, dar, pe termen lung, trebuie integrate toate, pentru a ne menține în echilibru axa body – mind – spirit.

Schimbarea stilului de viață e soluția! Dacă nu știți de unde să începeți, urmăriți programul Wellnesss Mama Challnege și începeți cu pași mici, alături de mine.

De ce acum programul Wellness Mama Challenge?

Pentru că a venit vara și, teoretic, v-ați mai degrevat de niște sarcini legate de copii, școală, teme, pachețele pentru școală sau drumuri interminabile către activități școlare și extrașcolare. Vă rămâne deci mai mult timp pentru voi.

Vara e un moment bun ca să vă priviți mai bine în ochi și să nu vă mai mințiți. Și e un moment să faceți un pas cât de mic pentru voi. Se va vedea.

Cum se va desfășura marea provocare

Avem 3 luni la dispoziție și 12 provocări. Special pentru voi, am spart marea provocare în 12 provocări mai mici. Ca să vă fie mai ușor. Să nu vi se pară copleșitor. Știu că de aia nu începeți niciodată. Vi se pare prea complicat, prea greu, prea copleșitor. Nu știți de unde să o apucați și, prin urmare, nu mai faceți nimic.

Sunt prea multe lucruri deodată la care să fiți atente și nu le puteți duce pe toate: mâncare, hidratare, somn, mic dejun, pofta de dulciuri, mâncat compulsiv etc. Și e normal să fie așa. Cine poate acționa în același timp pe toate aceste planuri? Nu suntem roboți, suntem niște biete femei care ajungem să ne târâm, în lipsa oricărui ajutor. 🙁

Promisiunea mea e că le vom lua pe rând pe toate și ne vom susține de fiecare dată, în comunitate. baby steps. Așa încât, pe nesimțite, să ne bucurăm de rezultate.

Eu voi fi aici, alături de voi și cu voi, ca să vă îndrum, să vă susțin și să vă motivez! Wellness Mama Challenge va fi provocarea voastră pentru voi. Urmăriți blogul și pagina de Facebook!

Urmăriți mini-provocările

Wellness Mama Challenge este un program creat de Florina Badea și susținut de Eisberg România, dedicat comunității blogului.

Sunteți alături de mine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.