Categorii
Blog Sănătate și wellbeing

Darurile mele de sărbători pentru voi

Dragile mele, am o veste grozavă pentru voi: cine se înscrie până pe 31 decembrie în (din 14– ) primește gratuit și programul Detox, pe care să îl urmeze la început de an.

Despre programul Detox, am scris aici toate răspunsurile la întrebările voastre. Îl veți putea urma voi individual, având de la mine toate recomandările.

Ianuarie e cea mai potrivită lună ca să reintegrați reguli legate de alimentație și wellness și care să vă ajută să înțelegeți cum funcționează corpul vostru. Nu-i așa că vreți să începeți anul mai energice și mai pline de viață, dar și să continuați tot așa? Aceasta este magia darurilor de la mine: nu sunt soluții care să ”repare” ceva rapid, sunt instrumente de care să vă folosiți mereu, odată ce le veți integra în viața de zi cu zi.

̆ ̦ ̂ , împreună cu un grup de femei care au același scop: starea de bine și un stil de viață echilibrat și armonios?

O las pe Adriana să vă povestească cum a fost pentru ea participarea la Retreat.

O știu pe Adriana de la începutul verii, e o femeie minunată care și-a redefinit relația cu mâncarea și cu ea însăși. Se vede pe chipul ei și ce a însemnat participarea la tabăra din septembrie, doar urmăriți până la capăt.

Dragile mele, faceți-vă cadou aceste 3 zile, ca să vă reîntâlniți cu voi înșivă într-un cadru de liniște, cu mâncare vegetariană, apă Kangen, mișcare de tip pilates și yoga, coaching de grup, sesiuni despre mâncat emoțional și obiceiuri sănătoase pentru noul an, plimbări în pădure și spa.

E un pachet de daruri, de fapt, pentru ca, la final, să aveți mai multă claritate în ceea ce privește direcția pe care să o luați în 2022 pentru o viață mai armonioasă și sănătoasă.

În pagina de eveniment aveți toate detaliile, de la locul desfășurării taberei (Youness Wellness Clinic) – foarte aproape de București, până la cum vă ajută, ce cuprinde programul și cum se desfășoară.

Locurile sunt aproape ocupate, grupa nu este mare, ca să putem lucra eficient și interacționa lin.

Nu este nevoie să plătiți tot evenimentul acum, ci doar avansul de 400 lei (care nu este rambursabil, dacă nu mai puteți participa), iar restul sumei până pe 7 ianuarie. Puteți opta pentru loc în cameră single sau double.

Nu uitați, în costul de retreat primiți gratuit și programul Detox, după ce plecați din tabără.

Iar dacă vă înscrieți 2 prietene, primiți fiecare câte 10% reducere. Acesta este cel de-al doilea dar al meu pentru voi. 🙂

Sper să primiți darurile mele și să vă bucurați de ele, în acest decembrie frumos, care marchează un final de an greu, în care am făcut puține lucruri pentru noi înșine și pentru sufletul nostru.

Sărbători binecuvântate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.