Categorii
Blog Sănătate și wellbeing

Tu ce faci pentru tine în această toamnă?

Cioc, cioc! Mai e fix o zi și prima lună de toamnă a trecut. Poate ai fost în vacanță și ai revenit cu forțe proaspete. Poate ai copii de școală/grădiniță și abia îți tragi sufletul după ce ai muncit la acomodarea lor. Sau poate nu ai trecut prin nimic din toate acestea, dar te preocupă ce ai putea face pentru tine în toamna aceasta.

Poate ai încercat mai multe și te simți blocată. Sau poate nu ai încercat și nu știi de unde să îți iei inspirația. Dacă ești însă aici, la mine pe site, este clar că ai nevoie de ceva. Eu zic că este și locul potrivit – acel spațiu de non judecată, unde poți găsi un pic din orice: informație, fun, idei, motivație și tot felul de alte resurse. În general, îndrumare pentru tine, care să te ajute să te mai duci o zecime de pas în față.

Deci, tu ce faci pentru tine în această toamnă? Întrebarea mea te poate ajuta să îți amintești de puterea intențiilor în viața ta. Nu știu dacă ai făcut acest exercițiu vreodată: să îți propui ca pentru 30 de zile, zilnic, să îți începi ziua cu o intenție. Eu l-am făcut de mai multe ori și s-a văzut clar cum am crescut, atunci când am trăit și mai cu intenție decât o făceam deja. E o ocazie minunată să treci la cârma corabiei tale, să conduci tu, acolo unde îți dorești și cum îți dorești. Vei vedea mai clar rezultatele.

Intenția mea pentru toamna aceasta este să ies mai mult, să cunosc mai mulți oameni, din comunități diverse, să mă conectez mai mult cu ei și să am ocazia să învăț și de la cei din alte bule decât a mea. De partea cealaltă, vreau să am și mai multă grijă de mine, de corpul meu, de sistemul meu nervos, prin practici pe care îmi doresc demult să le dezvolt și să le integrez în rutina mea zilnică. Vine iarna și rutina este cea care ne ajută cel mai mult pentru starea de bine, ne face să ne simțim în siguranță și protejate. De exemplu, în septembrie am reușit să stau mult afară, la soare și în natură. Îmi amintesc mereu ceea ce știu și le spun clientelor mele (pentru că uneori uităm de noi), că cele 2 ingrediente principale pentru un sistem nervos în echilibru sunt: natura și conectarea cu ceilalți.

Deci, draga mea, ia o hârtie și un pix și hai să vedem ce intenții îți vin pentru ultimele 3 luni ale anului. Lasă-le să curgă și notează-le cum îți vin, fără să inhibi cu niciun gând ceea ce apare. Nu cenzura nimic. Pune-le acolo și vezi până luni ce simte corpul tău când se uită la ele. Alege-le peste câteva zile doar pe acelea la a căror citire simți corpul tău că vibrează.

Dacă e un prim exercițiu de reconectare corporală pentru tine, felicitări, dacă îi dai curs. Dacă te sperie, este ok să îl mai lași.

Lady, pentru că în 2 zile este 1 octombrie deja, fur startul să te anunț ceva: am pentru tine niște resurse grozave, pe care le poți accesa instant.

Shopul de pe site-ul meu este mai bogat ca vreodată până acum.  

El poate rezolva mai multe tipuri de probleme, dacă toamna aceasta simți că este momentul să faci ceva pentru tine. Hai să ți le spun mai jos:

  • Dacă simți că e momentul pentru a începe un proces de susținere detoxofiere, acum e în shop programul potrivit. Are 14 zile, pentru că el cuprinde și partea de pregătire, dar și 7 zile propriu zise de plan alimentar și apoi de reintroduceri. AICI e locul de unde să îl accesezi și despre el detalii ai AICI.
  • Dacă ai o problemă cu mâncatul din cauza emoțiilor, să știi că noi abia am început să lucrăm în ultimul grup de anul acesta, care a avut doar sesiunea de kick off. Dacă vrei să vii și tu cu noi până pe 6 noiembrie, acum te poți înscrie, parcurgi prima sesiune înregistrată, intri în grup și apoi luni vii, 2 octombrie, ora 19.30, la modulul 2. Ce spui? Uite AICI te poți înscrie și AICI ai toată agenda.
  • Dacă te pregătești de menopauză sau deja ești acolo și nu știi ce se petrece cu tine și cum să revii în echilibru, am pentru tine PRIMUL și SINGURUL CURS DESPRE MENOPAUZĂ din România. Eu l-am conceput în 2021, dintr-o nevoie proprie și este supervizat din punct de vedere informație medicală de către dna. dr. Corina Neamțu – medic primar endocrinolog și dr. farmacist Roxana Gavriloaia. Este un curs ținut de 3 ori live până acum, iar acum este online pentru tine în 2 opțiuni – cu sesiune inclusă cu mine sau fără. Uite AICI detalii. Sunt tare mândră de el și de rezultatele femeilor cu care am lucrat în acest cadru, cu rezultate uau.
  • Dacă dorești să te conectezi la o comunitate de femei care vor să învețe să trăiască sănătos și să se susțină unele pe altele în acest sens, aici suntem: comunitatea Wellness Fairy Factory. Știi temele lunilor octombrie – decembrie? Le pun mai jos:

– oct.: Perimenopauză și menopauză – primii pași pentru a face simptomele mai suportabile.
– nov. : Echilibru hormonal la femei de toate vârstele – abordare holistică.
– dec.: Soluții pentru problemele cu tenul și părul – abordare integrată.

Dacă nu ești decisă încă, poți încerca unul din aceste pachete simple, ca să vezi despre ce vorbim, cum și ce valoare poți primi de la mine într-un astfel de format:

– Pachetul video + workbook despre ”Cum ne creștem energia pentru o zi întreagă”

– Pachetul video + workbook ”Practici pentru energizare”.

Acestea au făcut parte din pachetul lunii iulie, pe tema oboselii și cum să creștem energia.

  • Dacă te simți blocată, ești într-o tranziție (de ex.: de job, au plecat copiii de acasă, ai închis o relație, ai devenit mamă) ori ai nevoie să iei niște decizii, am pentru tine pachetul de 4 sesiuni care exact asta vor face: te vor susține pentru deblocare, luare decizii, înțelegerea tranziției și acceptarea, un plan de acțiune sau poate integrare emoții. AICI este pachetul, însă acesta va trebui să îl planificăm împreună, 4 sesiuni în 4 săptămâni consecutive. AICI poți citi mai multe despre el. Noutatea e că astfel de sesiuni inclus și tehnici de Somatic Experiencing, de lucru cu sistemul nervos și corpul.
  • Dacă vrei să intri într-un proces de schimbare obiceiuri alimentare, să slăbești, să te echilibrezi hormonal, să reduci pofta de dulce ori poate îți dorești un bebe și medicul ți-a spus că ai nevoie să faci schimbări în alimentație și pentru starea ta de bine, ai un sindrom premenstrual foarte puternic sau menstruații abundente sau poate diagnostic de sindrom de ovare polichistice, putem începe împreună un proces de lucru 1 la 1. Acesta va dura între 3 și 6 luni, cu frecvența întâlnirilor la început săptămânal, iar în funcție de tine acestea se vor reduce la 2 întâlniri pe lună. AICI este descris procesul și cum lucrez eu.

Mai am 5 locuri pentru femei care doresc să înceapă să lucreze în astfel de procese, așa că dă-mi email la [email protected], dacă ai și tu această intenție pe lista ta. ❤️

M0mentan, până la final de an, nu am alt Retreat în plan și niciun alt grup online, în afară de comunitatea cu abonament. Din păcate, curând va fi nevoie să ajustez și prețurile programelor și asta nu pentru că a crescut inflația și că există oricum acest trend, ci pentru că ele sunt la nivelul experienței mele de lucru și al certificărilor/formărilor mele de acum câțiva ani, nu mai reflectă nivelul și rezultatele mele de acum.

Draga mea, deci dacă ai nevoie de mine și crezi că pot sprijini procesul tău de creștere în această toamnă și iarnă, te aștept cu brațele deschise, ca să îți ofer din darurile mele. Tu să vrei, că în rest eu am aici pentru tine spațiul pe care să îl creștem împreună, resursele pe care să le accesezi de la mine, instrumentele prin care să îți accesezi propriile resurse și să te deblochezi.

Ce mai aștepți? Azi nu va mai fi niciodată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.