Categorii
Blog Despre slăbit Sănătate și wellbeing

(23) ”Mi se pare scumpă participarea la Grupul tău de slăbit!”

Economii pe termen lung

Există o percepție comună conform căreia participarea la un grup de pierdere în greutate poate fi costisitoare, iar pentru unele femei costul poate părea mare.

Nu mai menționez aici acele persoane care consideră că oricum ele știu cum să slăbească (deși este evident că nu și că își fac rău singure) și deci nu merită banii. Cu toate acestea, este important să se ia în considerare beneficiile unui astfel de program și economiile pe termen lung pe care le puteți avea dacă investiți acum în el.

Investești în propria sănătate

Când vine vorba de a investi în propria sănătate, participarea la un grup de pierdere în greutate poate fi văzută ca o investiție înțeleaptă, în loc de o cheltuială. Pentru femeile care își prioritizează sănătatea sau o consideră o valoare de bază, beneficiile participării la un astfel de grup sunt imense.

În primul rând, investiția într-un grup de pierdere în greutate poate duce la îmbunătățiri semnificative în sănătatea fizică. Pierderea în greutate poate reduce riscul de a dezvolta afecțiuni cronice precum diabetul, bolile de inimă și tensiunea arterială ridicată. Acest lucru poate duce la mai puține nevoie legate de asistența medicală și la un cost mai mic al acesteia în general, pe termen lung.

O comunitate devine un sprijin real

În plus față de beneficiile fizice pentru sănătate, participarea la un grup de pierdere în greutate poate duce și la îmbunătățiri ale sănătății mentale. Multe femei care se confruntă cu probleme legate de greutate experimentează, de asemenea, sentimente de rușine, izolare și scădere a stimei de sine. Făcând parte dintr-un grup în care alte femei împărtășesc lupte similare le poate oferi un spațiu sigur pentru a discuta aceste probleme și pentru a primi sprijin emoțional. Acest lucru poate duce la îmbunătățiri ale sănătății mentale și la o stare generală de bine.

În plus, participarea la un grup de pierdere în greutate poate oferi acces la resurse și expertiză care nu ar fi disponibile altfel. Grupurile mele oferă materiale educaționale, practică în timp real și acces la mine ca expert, care pot oferi îndrumare cu privire la obiceiuri alimentare sănătoase, rutine de exerciții fizice și alte schimbări ale stilului de viață care pot duce la pierderea în greutate.

Obiceiurile sănătoase – neprețuite

În plus, adoptarea de obiceiuri sănătoase, cum ar fi reducerea porțiilor și gătitul acasă, poate duce la economii în alte domenii ale vieții. De asemenea, reducerea sumelor cheltuite pentru mâncare la pachet, în loc de a mânca în oraș duce, de asemenea, la economii semnificative în timp.

În concluzie, participarea la un grup de pierdere în greutate poate implica o investiție financiară pe moment, dar poate fi văzută ca o investiție înțeleaptă în propria sănătate și stare de bine pe termen lung.

Deși costul participării la un grup de pierdere în greutate poate părea ridicat pe termen scurt, este important să se ia în considerare beneficiile și economiile potențiale care pot veni din adoptarea unui stil de viață mai sănătos.

Multe femei care au participat la astfel de programe (vorbesc de programele mele) au constatat că beneficiile depășesc cu mult costurile și astfel au ajuns să ducă vieți mai fericite și mai sănătoase, mult mai împlinite decât atunci când ne-am cunoscut.

Tu ce faci cu 500 de lei într-o lună?

Deci, 500 lei lunar sunt cam 100 euro. Voi trebuie să știți ce faceți cu acești bani, de obicei. În condițiile economice actuale și dacă vă place să ieșiți în oraș poate fi costul unei mese la restaurant împreună cu familia – 4 persoane. Sau poate fi un item de îmbrăcăminte sau orice alt act impulsiv pe care îl faceți, din dorința de a vă simți mai bine.

Când am început să lucrez cu grupurile acestea, cineva m-a întrebat de cost și după ce i-am răspuns a replicat că, din păcate, e o sumă mare pentru ea. După care, pe online, am văzut că era în căutare de ședințe foto pentru Crăciun (care au niște costuri fabuloase, după mine). După părerea mea, e o chestiune de priorități. De aceea nici nu judec. Doar vă spun, ca să vedeți dacă nu cumva, de fapt, nu e o prioritate pentru voi. Și dacă nu e, de ce? Poate chiar nu e nevoie să vă înrolați într-un astfel de proces.

Grupul de slăbit

Iar pentru cine chiar are nevoie, AZI E ULTIMA ZI de înscriere în grupul de slăbit care va lucra peste această vară. Următorul va începe să lucreze în septembrie, a 2-a jumătate. Așa că vă puteți înscrie acum aici, ca să nu mai pierdeți timpul:

  • AICI – dacă vreți să economisiți 150 lei;
  • AICI – cu plata lunară, timp de 3 luni.

Vă aștept cu drag și entuziasm pe acelea dintre voi pentru care e chiar o prioritate sănătatea și o greutate optimă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.