Categorii
Blog Sănătate și wellbeing

Pe 2 mai poți începe călătoria transformării tale. Hai cu mine!

Dacă mă citești de ceva vreme, știi că misiunea mea e să însoțesc femeile care mănâncă emoțional și care decid că vor să facă pace cu mâncarea și cu propriul corp. Dacă ești la primul articol la mine pe site, bine ai venit! 🙂 Sunt Florina Badea, coach și nutriționist și lucrez de aproape 7 ani cu femei care au nevoie de suport ca să își modifice stilul de viață într-unul mai sănătos, lucrând cu obiceiurile, cu propriul corp și cu mindset-ul, la care se adaugă și elementele de spiritualitate, fără de care viața noastră ar fi mult mai săracă și fără sens.

Ca să mă perfecționez și să îți pot oferi o abordare holistică (nu mai este suficient să îți număr calorii), studiez în continuare – sunt în anul al 2-lea al formării ca terapeut Somatic Experiencing (terapia de lucru cu corpul și cu trauma) și în anul 1 de studiu la facultatea de psihologie – vreau să vă formez în terapii cognitiv – comportamentale, tocmai pentru a lucra la alt nivel cu femei ca tine, ca vor să lucreze imaginea de sine și numărul de kilograme.

Dacă mă întrebi ce mă diferențiază acum de alți profesioniști care lucrează în același domeniu aș zice că abordarea blândă a procesului de schimbare și mai ales a celui de slăbit. E ceva nou, care întâmpină multă rezistență, însă care face toată diferența în ceea ce privește sustenabilitatea pe termen lung a relației cu corpul și cu mâncarea. Și, aș mai zice că experiența mea personală, care am trecut cam prin toate etapele și experiențele vieții de femeie. 🙂 Sigur, încă nu sunt bunică, dar nici nu mă grăbesc. Ceea ce înseamnă că știu și înțeleg ce înseamnă zbuciumul pe toate palierele.

Dar destul despre mine, oricum poți citi la mine pe site tot ce ai nevoie ca tu să te simți în siguranță dacă alegi să lucrăm împreun. Și, mai ales, ai o resursă gratuită unde te poți întâlni cu mine – iar aceasta este CURSUL GRATUIT despre relația cu mâncarea și corpul. Intră pe site, înscrie-te și pregătește-te și să primești în 5 zile la rând scrisorile mele de conectare și de lucru.

Deci, vestea cea mai bună pentru această primăvară este că din 2 mai poți începe să îți schimbi viața. Cum?

Îți spun direct și pe scurt, pentru că nu vreau să fie un articol lung azi. Cu experiența mea de lucru cu femei ca tine, te pot sprijini în 2 pași, tu alegi dacă vrei să îi urmezi. Însă ce pot să îți promit este că odată ce îi parcurgi alături de mine, nu vei mai avea probleme în relația ta cu mâncarea și cu kilogramele în plus. 

Aceștia sunt:

 1. Te înscrii pentru 12 săptămâni în Grupul de slăbit, care pune bazele mâncatului sănătos și cu bucurie. AICI poți afla detaliile și alegi tu cum să te înscrii, cu plata lunară sau în avans pe 3 luni și economisești 150 lei. Începem pe 2 mai!
 2. Te înscrii să urmezi Cursul ”Mâncatul emoțional – de ce mănânci și cum să te oprești”, care are 7 module online live și unde este colaborez cu Elena Iorga, psihoterapeut. Agenda acestui curs este mai jos și AICI sunt mai multe detalii, inclusiv modalități de plată. Dacă vei face plata integrală, vei beneficia de 100 lei discount. Acest curs începe pe 8 mai. Nu că e conceput de mine, dar e un curs care produce multă transformare profundă.

Dacă vei urma ambele programe, vei avea la curs reducere de 200 lei. Eu așa recomand. Dar tu poți alege și doar unul din ele, dacă ți se pare prea mult pentru tine. Și mai vedem apoi.

Cum lucram în Grupul de slăbit pentru 12 saptamani, ce primești și cât slăbești:

Femeile care au participat in grupurile 1 si 2 au slabit in jur de 2-3 kg pe luna, ceea ce poate insemna chiar si 10 kg in 3 luni de program. Unele persoane, pot slabi mai mult, depinde de varsta, de metabolism, de cât de încercat a fost cu diete și alte probleme de sănătate. Pentru femeile la menopauza, unde poate părea o situație disperata, veți vedea cum se deblochează totul, cu răbdare.

Însă e important ce ramane dupa ce acest proces se termina. De aceea, focusul nostru nu e doar pe obiective de rezultate, ci pe obiectivele de proces. Acest lucru inseamna ca voi veti ramane cu obiceiuri importante după ce se termina acest program: 1/2 farfurie de legume, paharul de apa cu care incepem ziua, gustarile optime intre mese, cum facem sa nu mai ronțăim etc.

Cum lucram în programul de slăbit de 12 săptămâni?

 • saptamanal completam o fila din Workbook-ul celor 12 saptamani;lucram pe 3 niveluri: obiceiuri, corp, mindset;
 • lucram pe echipe, individual si in grup;
 • avem 1 zoom pe luna pentru impartasire si Q&A;
 • primiti resurse saptamanal pe grup- audio, video, linkuri;
 • saptamanal dezbatem o tema mare, cu exemple;
 • lucram fiecare masa a zilei, cu exemple si impartasim modul cum ne construim farfuriile, indiferent ca gatim sau nu.

Ce obtii:

 • informatie actualizată;
 • practica pentru implementare imediata (lucru corp, minset, obiceiuri);
 • plan etapizat pentru a practica schimbarea;
 • acces la mine pentru raspunsuri la orice intrebare;
 • acces la comunitate de femei unite de acelasi scop;
 • suport si motivare;
 • idei de mese si gustari, desert.

Cum ți se pare? Știi că, deși știi probabil multe despre slăbit, nu este suficient. Am scris aici mai multe pe tema aceasta. Ai nevoie de un ghid și ai nevoie de o comunitate. Pe ambele le poți găsi aici. Hai în comunitatea Wellness Fairy!

Deci, nu mai sta pe gânduri și începe de azi să schimbi lucruri în viața ta și să scapi pentru totdeauna de kg în plus.

La care dintre programe te înscrii? La cel din 2 mai sau la cel din 8 mai? Dă-mi un mesaj la [email protected], dacă mai ai dubii și hai să clarificăm împreună ceea ce îți poate aduce fiecare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.