Categorii
Blog Sănătate și wellbeing

Ultimele 2 locuri libere la Retreatul din septembrie

Ladies, ce faceți în perioada 22-24 septembrie? Eu abia aștept Retreat-ul ediția a 8-a, pe iarbă la Livada Bunicului, cu mers în picioarele goale, cu drumeții și workshopuri, mâncare bună, din hrană sănătoasă de la țară și multă voie bună între femei.

Ați mai experimentat conceptul acesta până acum? Când a fost ultima oară când v-ați dat voie să fiți voi înșivă lângă alte femei? Nu la birou, unde stați în stare de alertă mereu, unde vă alegeți cu grijă orice cuvânt și nu vreți să vă supărați șefa sau colega de alt departament. Între-un cadru relaxat, unde să puteți să vorbiți despre ce aveți pe suflet fără frica de a fi judecate sau fără să vă gândiți că vă e evaluată competența. Să lăsați corpul să își relaxeze fiecare celulă și să își ia ce loc simte că are nevoie și în spațiu și în grupul de femei.

Dacă nu aveți un grup de prietene cu care să vă vedeți regulat, după un format stabilit, sigur nu ați avut această experiență demult sau poate chiar deloc.

Mai am 2 locuri în căsuțele tradiționale din ansamblul pe care l-am închiriat și mi-am pus intenția să fie ocupate de acele femei care își doresc cu adevărat și au nevoie să fie în grupul nostru din septembrie.

Pun mai jos câteva întrebări din cele mai întâlnite și răspunsurile care vă pot ajuta să decideți dacă vreți să ocupați unul dintre aceste locuri.

  1. Cât durează Retreatul?

Este de vineri de la prânz (check in între 12 și 14), până duminică după amiază (check out între 15 și 16). De vineri, 22, până duminică – 24 septembrie.

2. Este doar pentru femei?

Da.

3. Care este tema acestei ediții?

”Relația cu propriul corp și cu mâncarea – de la necunoscut la vindecare.”

4. Pentru ce nevoi este gândit acest Retreat?

Este pentru comunitatea Wellness Fairy – comunitatea de femei care pun preț pe lucrul cu sine, cu propriul corp, emoțiile proprii, pe relația cu mâncarea, ce creștere și dezvoltare personală. Pentru cine dorește un grup de femei unite de același scop – al stării de bine proprii, al sănătății și prosperității.

5. Sunt multe seminarii în agendă?

Am gândit programul în așa fel încât să vă odihnească, nu să vă obosească. Așa că este un mix echilibrat între orele de mișcare fizică și ateliere în care lucrăm propriu zis, cu pauze de timp siberiana individual între ele. NU avem ritm de lucru ca la corporație. 🙂

6. Ce primesc dacă vin în acest Retreat?

În afară de participarea propriu zisă la ateliere și workshopuri, pe tema dată, mai primiți goodie bags de la partenerii mei și aveți inclusă o sesiune de coaching de tranziție cu mine. Aceasta va fi programată ulterior participării la Retreat. Iar grupul de whatsapp rămâne deschis pentru întrebări ulterioare, anunțuri și alte interacțiuni.

7. Mă ajută să slăbesc?

Te învață cum să mănânci și da, dacă nu mai mănânci nimic între mese, e posibil să pleci mai ușoară după cele 3 zile. Depinde de fiecare în parte și de motivația lui.

8. Nu am mai lucrat niciodată cu corpul și nici nu știu ce înseamnă asta. Mă cam sperie ideea. 

Ai lucrat probabil când ai fost la sală sau ai făcut acasă gimnastică pe saltea. Ce vom face acum va fi să urmărim corpul și senzațiile lui, ghidat de mine, care sunt terapeut Somatic Experiencing în formare (anul 2 din 3). Nu e nimic de speriat, doar că poate fi ceva foarte nou pentru tine.

9. Cu ce e diferit Retreatul tău de altele?

E un format foarte intim, care să permită conectare profundă atât cu tine cât și cu restul participantelor. Faptul că e doar între femei poate fi unic și faptul că e axat pe corp și relația cu mâncarea. Că eu mă ocup de toate detaliile și de fiecare femeie în parte, care să se simtă în siguranță alături de mine, de noi. Faptul că rămânem un grup și după ce ia sfârșit evenimentul și faptul că ai cu mine ulterior o sesiune de transitional life coaching. Dacă dorești să vezi ce au mai spus alte femei despre acest Retreat, te invit pe pagina lui de pe site-ul meu, AICI.

10. Cât costă și cum pot plăti?

Investiția ta este de 1850 lei și se plătește avansul la înscriere – 850 lei, iar restul de sumă până la 2 septembrie.

Dacă vii cu o prietenă, aveți fiecare discount de 10% la factura finală.

11. E cald peste noapte? 

Sigur că da, avem tot confortul. 🙂

Ladies, dacă mai sunt întrebări, vă aștept cu reply la emailul cu articolul sau direct la [email protected].

Să fie începutul unei frumoase prietenii cu tine însăți și cu alte femei ca tine. Pentru că femeile cresc alături de alte femei!💕

Îmbrățișări și gânduri bune!

Abia aștept să vă văd numele pe lista înscriselor!🌹

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.