Categorii
Blog Sănătate și wellbeing

Am creat un curs gratuit despre corp pentru voi

Un curs gratuit creat de mine pentru voi

Dragilor, am lucrat vara aceasta unul dintre cele mai frumoase proiecte: un curs gratuit pentru voi. La început, l-am gândit ca pe un mini curs. Dar, pe măsură ce scriam, mi-am dat seama că vreau să fie un curs în toată puterea cuvântului. Pentru ca voi, comunitatea de aici, să vă bucurați de el. Indiferent dacă ați avut vreodată ocazia să urmați un curs/program al meu, live sau online, îmi doresc mult să o faceți acum: să urmați un curs creat de mine pentru voi. În acest curs vă învăț ce înseamnă, cu adevărat, să fiți în armonie cu voi înșivă, vă voi arăta cum să vă ascultați corpul și, mai ales, vă voi ajuta să înțelegeți ce vă spune.

Pentru că sunteți femei, sunteți și nemulțumite de felul cum arătați. Vă strâmbați în oglindă în fiecare dimineață, evitați să vă priviți în ochi și vă promiteți o dietă și mai drastică și un control și mai mare asupra corpului, nu-i așa?

Ascultă-ți corpul și el te va asculta! Ultima noapte de dietă, prima zi de dragoste cu mâncarea

Cursul meu pentru voi se numește: ”Ascultă-ți corpul și el te va asculta! Ultima noapte de dietă, prima zi de dragoste cu mâncarea”. E pentru toate femeile care își doresc alt corp, altă formă, alt număr de kilograme și care sunt mereu la război cu propriul corp. Care îl judecă, îl critică, îl mustre, se simt dezgustate de el și se simt trădate de corp. Care vor cu orice preț să îl schimbe, dacă s-ar putea l-ar da la schimb sau l-ar vinde și și-ar cumpăra un altul.

E un curs life-saving sau life changing. Nu pentru că e conceput de mine, ci pentru că e unic. E un curs structurat în 2 pași pe care îl puteți urma acasă, oriunde, când vă propuneți să începeți să lucrați cu voi. Poate fi un start grozav pentru cine vrea să facă pace cu mâncarea și cu el, corpul. Este acel curs care îți arată de unde să începi când nu știi cum să începi. Luați un caiet, un creion și cursul meu. Și e cel mai frumos cadou pe care îl puteți primi de la cineva. Dați-vă voie să îl primiți! 🙂

Cât durează?

Cursul gratuit poate dura o săptămână, dacă vă alocați măcar jumătate de oră zilnic.
Sunt 3 pași de parcurs:

1. Vă înscrieți, primiți emailul de confirmare, confirmați, descărcați e-book-ul, care are 30 de pagini! E informație, dar sunt și câteva exerciții de introspecție.

2. Începând din ziua următoare, timp de 5 zile, primiți 5 emailuri de la mine, cu idei și exerciții suplimentare. Verificați, vă rog, încă de la început, dacă ați confirmat înscrierea și dați ați bifat ”trust sender”, ca să nu între mailurile de la mine în junk.

Atât de simplu. Faceți ca să rămână simplu. Faceți-vă un ceai, o cafea, o limonadă și scoateți-vă la întâlnirea cu voi. Ca să reflectați la corp. Să îi mulțumiți, să începeți să îl ascultați. Sunt primii pași pe care îi faceți și care poate fi începutul unei super prietenii

Ce conține cursul gratuit?

E-book-ul are 5 capitole:

1. De ce este esențială întoarcerea la corp;
2. Ce înseamnă să-ți asculți corpul;
3. Învață să cultivi recunoștința pentru corpul tău;
4. Renunță la critică și judecată;
5. Cum înveți să te oprești din mâncat.

Femeile sunt campioanele dietelor și campioane la a ignora mesajele corpului. Acest curs o să vă introducă în ceea ce se numește body awareness, căci de aici pleacă totul. Nu putem să iubim ceva de care nu suntem conștiente. Și odată cu starea de prezență în corp, vom începe să ne raportăm altfel și la mâncare. Pentru că vom recunoaște nevoile corpului, iar mâncarea nu e singura nevoie a lui.

Ladies, ați stat vreodată pur și simplu, urmărind senzațiile corpului? E foarte interesant, nu veți regreta dacă veți începe să practicați acest exercițiu simplu, în fiecare zi, pentru câteva minute.

Nu uitați, informația e faină și de ajutor, dar fără practică zilnic nu are nicio valoare. Pentru că pur și simplu nu faceți nimic cu ea. Vă irosiți doar timpul să citiți și face bine doar la ego. 🙂

Spor la accesat cursul vă doresc! Și la practică zilnică! Și dați-mi și mie un semn după ce l-ați parcurs pe tot, cu pixul pe hârtie. Abia aștept vești de la voi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.