Categorii
Blog Sănătate și wellbeing

Hai în august cu noi la Retreat Wellness Fairy – Summer Edition!

Dragilor, vi se pare și vouă specială această vară? Eu văd și simt orașul gol. Mă și bucur, dar mă și încearcă o emoție nedefinită. Pe de altă parte, îmi dau seama că e normal să fie așa. După 2 ani de izolare cum nu s-a mai văzut, toți vrem să ne desprindem de cele știute. Pentru mine e specială și pentru faptul că e prima oară când fac vara un eveniment offline – ediția a 5-a de Retreat Wellness Fairy.

Noi am fost în vacanță și probabil vom mai pleca doar câteva zile în restul de vară ce ni se așterne în față. Cum povesteam în acest articol, profit de vară ca să pregătesc toamna. Va fi cu multe noutăți și multe surprize pentru voi. Rămâneți abonate la newsletter, ca să vă bucurați de ele, da?

Dacă ați fost online zilele acestea, știți că am o săptămână de când vorbesc despre Retreat pe Instagram. În fiecare zi, fac câte un live și vă introduc în acest subiect, pas cu pas. Ieri mi-a scris o clientă cu bebe mic că visează să plece într-un Retreat Wellness Fairy cu mine! 🙂 Și eu visez, draga mea, să ne revedem! Dar până atunci, bucură-te de bebele tău, sunt clipe neprețuite pentru voi!

AICI sunt live-urile mele, le-am salvat în feed pentru voi. Dacă simțiți că vă ajută să mă cunoașteți și altfel decât în scris, e o idee bună le vedeți. Sunt scurte și focusate pe câte o temă:

Ziua 1 – Despre ce este și ce nu este un Retreat și, mai ales, despre diferența dintre un Retreat și un concediu;

Ziua 2 – Criteriile după care să alegeți un Retreat;

Ziua 3 – Despre beneficiile de care vă bucurați voi dacă alegeți să investiți în voi și să veniți cu noi în weekendul 5-7 august la Pensiunea Livada Bunicului, din jud. Argeș;

Ziua 4 – Despre Agendă, activități și instrumente folosite;

Ziua 5 – Am răspuns la o întrebare din partea voastră: Cum știu dacă acest program de coaching e pentru mine?

Ziua 6 – Despre tema ediției 5: ”Fă pace cu mâncarea și cu propriul corp!”

Mâine va fi ultima zi din Maratonul de live-uri despre Retreat Wellness Fairy, ediția a 5-a. Încă mă mai gândesc dacă să vorbesc despre meniul din retreat ori despre mâncatul emoțional. Mai ales că e tema intervenției mele recente de la Digi 24 TV și simt că încă mai am de povestit. 🙂 Vouă ce v-ar plăcea să auziți de la mine?

Dragilor, vara aceasta mă ocup un pic mai mult de conținut pentru voi, mai am și alte surprize în afară de faptul că am revenit pe blog și că petrec mai mult timp pe Instagram, plus că am început să fac live-uri. Sper să vă bucurați de tot ce voi crea pentru voi. Dați și mai departe, la prietenele voastre, să mărim comunitatea! Femeile cresc cu alte femei, să vă amintiți mereu deviza asta, e magică!

Dacă sunteți acasă la început de august, faceți-vă un cadou și haideți să vă înscrieți în experiența Retreat Wellness Fairy! Mai am 2 locuri în camere single, în casa mare din ansamblu. Și mai sunt și în căsuțele tradiționale. Încă mai aștept confirmări, dar principiul rămâne: primul care plătește avansul e înscris pe listă. Trebuie să decidem cumva, nu-i așa? 🙂

Vă las niște foto de la ediția din mai, să vă fac poftă:

Retreat Wellness Fairy

Retreat Wellness Fairy

Retreat Wellness Fairy

Retreat Wellness Fairy

Retreat Wellness Fairy

Retreat Wellness Fairy

Retreat Wellness Fairy

Retreat Wellness Fairy

Bucuria mare e și pentru că atâtea ediții la rând partenerii tradiționali au rămas: nutrivita.ro, Editura Publica, Yves Rocher și ni s-a alăturat și Eisberg, cu salatele lor omniprezente în meniul creat de mine. Ce înseamnă acest lucru? Că ne-am bucurat de goodie bag-uri cu produse din partea lor și am avut și la fața locului snackuri, ceaiuri și cafea.

Vă las AICI toate detaliile. La final sunt și câteva video-uri cu femeile care au vrut să înregistreze impresii și emoții la cald. Merită să le vedeți, spun totul!

Eu vă promit o experiență transformațională, voi vă dați voie să trăiți așa ceva?

La final, vă invit pe Instagram, să dați like paginii, ca să vă apară în feed de fiecare dată când mai postez ceva nou sau fac un live pe subiecte de stil de viață sănătos.

Îmbrățișări cu drag de voi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.