Categorii
Blog Nature Travel, Sports & Fun

Blogul în 2019 – ce v-a plăcut cel mai mult să citiți

Blogul în 2019 a avut o viață aparte, pentru mine. Cred că și pentru voi, s-a simțit asta din mesajele voastre publice și private. Nu se poate să închid anul fără să vă mulțumesc că mă citiți, că îmi dați feedback și să sunteți aici, mereu. Acest proiect a crescut și datorită vouă, cei 40.000 de oameni care citiți lunar ce scriu, știți asta, nu-i așa? Acum, în ultimele zile ale anului, vă mulțumesc cu recunoștință pentru tot!

Blogul nu e, de fapt, doar un blog. E un proiect educațional. Deși mă străduiesc să fac ca lucrurile să pară simple, nimic nu e așa cum pare. Sunt teme importante pentru viața noastră de zi cu zi, pentru sănătatea noastră fizică, emoțională și mentală. Niciodată nu am epuizat un subiect, din toate perspectivele. Doar am deschis o ușă și am lansat o provocare. Voi ați preluat-o și ați dus-o mai departe, fiecare după nevoia ei. Felicitări pentru faptul că rămâneți conectate mereu și preocupate de starea voastră de bine!

Blogul în 2019

Am lucrat la 4 mari categorii pe platformă, în 2019: sănătate și wellbeing, food&nutrition, parenting și travel, sports and fun. Le-am menționat mai jos pe cele mai apreciate la fiecare dintre categorii. Unele dintre ele sunt articole mai vechi, nu aparțin acestui an. Unele sunt postări sponsorizate, altele sunt endorsate de specialiști, unele cuprind recomandări de produse, alte recomandări nu sunt sponsorizate. Sunt articole apreciate de voi, pe care poate unii dintre voi nu ați apucat să le vedeți. Să vă bucurați acum de ele!

Sănătate și wellbeing

Serotonina – intre mit si realitate

Fiolele cu colagen de la Asla Vital – recomandare

Dermatita atopica poate fi tinuta sub control! Afla cum!

Schimbați așternuturile des? Cât de des?

Microbiomul – cum îl hrănim și de ce primii 3 ani de viață sunt atât de importanți

Food and nutrition

Meniul saptamanal – cea mai buna strategie in bucatarie

Programe de nutriție pentru această toamnă

Cele mai sanatoase oale pentru gatit

Adevărul despre constipație și un meniu pentru 5 zile

Travel experiences

40 de destinatii pentru weekend aproape de Bucuresti

Forest Retreat&Spa – un loc potrivit pentru adulți și copii

Weekend la Hadar Chalet sau cum a fost de ziua mea

Am fost la Green Village Resort, mi-a plăcut și recomand!

Parenting

Nu vă creșteți copiii într-o cultură a sărăciei!

Cum conving copilul să mănânce – un experiment care îți va schimba viața

Ce să facem ca bebelușii și copiii să doarmă toată noaptea

Lichid pentru baloane de sapun, usor de facut acasa

Unele dintre articolele de top, care nu se încadrează neapărat la o categorie:

Vreți să vă mutați la casă? Sunteți siguri?

În timp ce tu te agiți cu prostii, copiii cresc și soțul pleacă

Dragă doamnă învățătoare, ești și tu responsabilă!

Mai lăsați-mă cu ideea că nu contează notele!

Blogul în 2019 – proiectele care m-au bucurat pe mine cel mai mult

Wellness Mama Challenge a fost un proiect pro bono dedicat comunității de femei care mă urmăresc. Ediția de vară a durat 12 săptămâni și a avut 3 câștigătoare, care au primit în plus, pe lângă îndrumarea din program, o vizită la fabrica de salate Eisberg și un mega pachet de salate din partea acestui partener. Proiectul a fost nominalizat la Webstock, la categoria Best Social Causes.

Jurnal de începător la sală este celălalt proiect. Au fost 20 de episoade pe parcursul întregului an, care au descris mare parte din povestea mea cu sportul din acest an, cea mai lungă perioadă din viața mea când nu mă las de sport. 🙂

Mulțumiri tuturor susținătorilor din 2019

Blogul în 2019 s-a ”ținut” bine 🙂 și pentru că a existat un număr de susținători branduri care au dăruit încredere și buget pentru a apărea în poveștile de aici. Acest lucru a făcut posibilă munca mea în tot acest an. Cum să nu fii recunoscător pentru așa ceva? 🙂

În 2019 blogul a fost din nou în top

În topul celor mai apreciate și citite bloguri la categoria ”Stil de viață sănătos și sport”, top realizat de revista BIZ și Zelist Monitor.

De 4 ani și jumătate sunt implicată în acest proiect. Îmi amintesc și azi cum m-am simțit după primele articole, cât mi-a fost de frică. 🙂 Și câte lucruri bune mi-a adus, de la prieteni la conectare, la informație utilă și pentru mine, colaborari, venituri, tot ce nici nu visam la început. Normal că mă bucur de tot!

Să ne revedem sănătoase în 2020! La mulți ani cu sănătate, că e mai bună decât toate!

Florina

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această pagină web folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare precum și pentru asigurarea unor functionalități. Află mai multe.